Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, dupa demiterile din partid: E vorba de filiale care nu au avut performanta. Ce spune despre Violeta Alexandru si PNL Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, dupa demiterile din partid: E vorba de filiale care nu au avut performanta. Ce spune despre Violeta Alexandru si PNL Bucuresti

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat miercuri in sedinta Comitetul Politic National al PNL ca mai multi presedinti de filiale din tara care au obtinut un scor sub 27% la alegerile locale si-au dat demisia de onoare. in ce priveste PNL Bucuresti, acolo unde filiala condusa de Violeta Alexandru a obtinut doar 19%, Orban a explicat ca rezultatul e datorat faptului ca partidul a sprijinit un candidat independent. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, dupa decizia CCR: Daca Parlamentul nu poate stabili data alegerilor, ca nu vin parlamentarii la cvorum si nu se poate adopta legea, ei nu raspund. Si raman in functie. Ce faci? (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca i se pare stranie si ciudata decizia Curtii Constitutionale de a da Parlamentului dreptul sa stabileasca data alegerilor legislative. Orban a.

Ludovic Orban, dupa victoria lui Nicusor Dan: Pentru prima oara in 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara la alegerile locale si bate PSD fara drept de apel (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine o prima declaratie dupa victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru Capitala. Ma bucur enorm ca am eliberat Bucurestiul, a spus liderul.

Ludovic Orban, dupa victoria din Bucuresti: Am batut PSD fara drept de apel

Premierul Ludovic Orban a declarat ca liberalii au batut PSD fara drept de apel PSD in capitala si ca PNL a repurtat o victorie si la nivel national.

Ludovic Orban, dupa rezultatele la alegerile locale: Am facut analiza rezultatelor obtinute de partid la alegerile locale Am reusit sa castigam judete in care PSD a condus in ultimii 30 de ani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de declaratii, in timpul unei conferinte de presa, miercuri, 30 septembrie, refeitoare la rezultatele Partidului National Liberal la alegerile locale din 2020: Astazi.

Azi au cazut capete in PNL! Ludovic Orban a facut anuntul final, dupa alegerile locale 2020

Azi, miercuri, 30 septembrie, s-au taiat capete in PNL. Ludovic Orban a facut anuntul final. Comitetul Politic National al PNL s-a reunit miercuri dimineata pentru a analiza rezultatul alegerilor locale 2020. Potrivit unor surse politice, premierul Ludovic Orban a cerut sanctionarea liderilor de filiale care au obtinut un scor de sub 20%, fapt care s-a .

Cum a reactionat Nicusor Dan, dupa rezultatele exit-poll. Anuntul neasteptat al lui Ludovic Orban

Dupa o campanie agitata si un vot care a fost o premiera pentru romani, iata ca a venit si seara in care aflam primele rezultatele ale alegerilor locale 2020. Nicusor Dan a primit fericit cifrele de la principalele centre care au realizat sondaje de tip exit-poll, iar declaratiile lui au fost pe placul celor care .

Ludovic Orban: Nuntile, botezurile si transportul public prezinta cel mai mare risc de infectare cu noul coronavirus (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, sustine ca din analizele autoritatilor reiese clar ca riscul cel mai mare de de contractare a COVID-19 a fost la nunti si la botezuri, la care nu s-au respectat re.

Ludovic Orban: Reintroducem restrictii pentru cei care vin din tarile care au un nivel de infectare mai mare decat Romania

Ludovic Orban a vorbit miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa despre reintroducerea masurilor de protectie impotriva raspandirii noului coronavirus, cand vine vorba despre circulatia.

Nicusor Dan si Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa aflarea rezultatelor

Nicusor Dan si premierul Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa anuntarea rezultatului exit-poll-ului realizat in Bucuresti. Am venit sa ii multumesc prietenului meu, Ludovic Orban, pentru campania pe care am dus-o impreuna.

Ludovic Orban a votat dupa ce a asteptat o jumatate de ora la intrarea in sectie: Eram pregatit sa stau si mai mult. Ma astept la o prezenta mare la vot, chiar in conditii de pandemie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a mers la vot duminica dimineata, la ora 8, la sectia din scoala din Dobroiesti, din judetul Ilfov. Orban a stat la cioada a aproape o jumatate de ora pentru a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )