Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ludovic Orban, despre filmarea cu sacii de voturi: Marea bomba mediatica a fost un mare fas

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, despre filmarea cu sacii de voturi: Marea bomba mediatica a fost un mare fas

Premierul Ludovic Orban a transmis, joi, in debutul sedintei de Guvern, felicitari ministrilor pentru organizarea alegerilor si a afirmat ca marea bomba mediatica a fost un mare fas. E o obisnuinta ca la postul respectiv de televiziune infractorii sa fie prezentati oameni cinstiti si oamenii cinstiti sa fie prezentati ca hoti, a declarat Orban. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre eventuale masuri in contextul numarului de cazuri de COVID-19 in Bucuresti: Nu am trecut de o rata de 1,5% (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de declaratii jurnalistilor, in cursul zilei de joi. Presedintele PNL a discutat despre numarul alarmant al cazurilor de COVID-19, dar si despre masurile ce se impun pe.

Ludovic Orban, despre problemele aparute la statia de metrou Eroilor 2, unde apa a curs din tavan: Orice fel de situatie care apare trebuie remediata de consortiul care a avut contractul (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat joi referitor la incidentul care a aparut la Statia de metrou Eroilor 2, situata pe noua Magistrala 5 Eroilor Drumul Taberei: Orice fel de situatie care apare trebuie.

Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Am stabilit calendarul de pregatire al alegerilor parlamentare. Voi conduce campania electorala (VIDEO)

Miercuri, la finalul sedintei BPN, premierul Ludovic Orban a declarat ca a stabilit calendarul alegerilor parlamentare si ca el va conduce campania electorala, fiind un lucru pe care si-l asuma in calitate de.

Premierul Ludovic Orban, despre victoria PNL la alegerile locale: Nu ma hazardez sa va dau datele pana nu suntem siguri 100%

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit noi detalii despre cele mai importante victorii ale PNL la alegerile locale, potrivit rezultatelor partiale. Printre acestea s-ar numara si Oltenita, municipiul lui Ion.

Candidatul USR-PLUS Cornel Zainea a pierdut Primaria Chiajna la doar 54 de voturi Ludovic Orban, despre cel care a castigat: Mircea Minea actioneaza ca un satrap, folosind retelele de infractori

Cornel Zainea, candidatul USR-PLUS la Primaria Chiajna, a anuntat ca a pierdut alegerile la o diferenta de doar 54 de voturi. Totusi, el a dat asigurari ca nu pleaca nicaieri, iar peste patru ani el si echipa.

Orban despre imaginile cu presupusi membri USR-PLUS care umbla la sacii cu voturi: Nu stiu la ce va referiti

Ludovic Orban a fost intrebat despre imaginile in care mai multe persoane intra intr-o camera unde par sa fie depozitate voturi si chiar pleaca cu documente din sediul Biroului Electoral din Sectorul 1. intrebat daca a vazut imaginile, Orban a spus Nu stiu la ce va referiti.

Ludovic Orban l-a felicitat pe Marcel Vela pentru modul de organizare a alegerilor locale: Marea bomba mediatica a fost un mare fas

Premierul Ludovic Orban l-a felicitat pe Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, pentru modul in care a organizat alegerile locale de duminica, alaturi de AEP si celelalte institutii implicate. Marea bomba me.

Orban, despre scandalul de la Sectorul 1: Clotilde Armand a castigat cu o diferenta de peste o mie de voturi. in politica trebuie sa stii sa pierzi

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, intrebat despre imaginile cu persoane care par ca umbla la voturi in Biroul Electoral al Sectorului 1, ca baza procesului-verbal incheiat in sectiile de votare candidatul PNL si USR-PLUS, Clotilde Armand, a castigat la o diferenta de peste o mie de voturi.

LUDOVIC ORBAN, DUPA CE GABRIELA FIREA A CERUT REPETAREA ALEGERILOR: Trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, in legatura cu scandalul de la alegerile locale din Capitala in urma caruia Gabriela Firea cere repetarea alegerilor, ca Firea trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o primar general. Premierul a precizat ca nu a vazut imaginile publicate de PSD in care acestia sustin ca sunt furate voturi.

Ludovic Orban, reactie transanta dupa fraudarea alegerilor: Firea trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o

Tensiunile in cadrul PSD ating cote maxime, iar Gabriela Firea incearca din rasputeri sa faca dreptate. Noaptea trecuta a fost una de mare suspans, dupa ce au fost publicate imagini video in care membrii USR-PLUS au fost surprinsi sustragand saci sigilati cu voturi. Dupa multe acuzatii si razvratiri, a venit momentul premierului sa-si spuna parerea .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )