Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ce spun liderii UDMR despre Viorica Dancila, premierul desemnat: Nu o cunoastem, nu am stat de vorba eu cu ea, niciodata. Vom lua o decizie

Adevărul Adevărul,
Ce spun liderii UDMR despre Viorica Dancila, premierul desemnat: Nu o cunoastem, nu am stat de vorba eu cu ea, niciodata. Vom lua o decizie

Parlamentarii UDMR se vor intalni pe 29 ianuarie, in grupurile reunite, pentru o decizie privind sustinerea in Parlament a cabinetului Vioricai Dancila. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea despre Viorica Dancila: Va rezista, cu sau fara hashtag. Nu vreau sa particip la o alta schimbare de premier

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat duminica seara, la Romania Tv, referindu-se la premierul desemnat, Viorica Dancila, ca aceasta va rezista, cu sau fara hashtag, facand aluzie la sintagma folosita de protestatarii antiguvernamentali. Firea a mai spus ca nu doreste sa participe la o alta schimbare de premier.

Basescu, despre Viorica Dancila ca premier (TVR): In sfarsit, Dragnea va fi seful Guvernului, va fi 100% guvernarea Dragnea

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, a declarat marti seara, LA TVR1, ca prin instalarea la Palatul Victoria ca premier a Vioricai Dancila, va incepe guvernarea 100% Dragnea si a adaugat ca actul de guvernare nu va fi conform asteptarilor, intrucat coalitia majoritara va avea probleme de administrare a schimbarilor aduse Codului fiscal.

Viorica Dancila, dupa intalnirea cu UDMR: Nu s-a discutat despre intrarea la guvernare(VIDEO)

Premierul desemnat, Viorica Dancila, a declarat marti, dupa intrevederea avuta cu reprezentantii UDMR, impreuna cu liderul PSD, Liviu Dragnea, ca nu s-a discutat despre intrarea la guvernare a.

Dragnea si premierul desemnat, Viorica Dancila, curteaza UDMR. intalnire, la ora 13

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, impreuna cu premierul desemnat Viorica Dancila ar urma sa se intalneasca marti, cu UDMR. intalnirea ar urma sa aiba loc la ora 13. Stire.

Ce a observat Kelemen Hunor la Dancila, in timpul intalnirii cu premierul desemnat. Liderul UDMR a dezvaluit asta presei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, ca i-a placut la premierul desemnat, Viorica Dancila, faptul ca a raspuns la toate intrebarile fara sa se uite la liderul PSD, Liviu.

Ce au discutat Liviu Dragnea si Viorica Dancila cu UDMR

Presedintele PSD Liviu Dragnea, premierul desemnat Viorica Dancila si secretarul general al PSD Marian Neacsu au participat, marti, la o intalnire cu conducerea UDMR, inainte de definitivarea noului.

Kelemen Hunor, dupa discutia cu Viorica Dancila: A raspuns la toate intrebarile fara sa se uite la Dragnea

Dupa intalnirea cu Viorica Dancila, presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca i-a placut la premierul desemnat faptul ca a raspuns la toate intrebarile fara sa se uite la liderul PSD, Liviu Dragnea.

Viorica Dancila, schimbare de look

Premierul desemnat Viorica Dancila participat, marti, alaturi de Liviu Dragnea la o intalnire cu conducerea UDMR, inainte de definitivarea noului cabinet si al votului care urmeaza sa fie dat iin.

Viorica Dancila, descifrata de numerologi. Ce au descoperit specialistii despre premierul desemnat

Romania a schimbat trei prim-ministri in decurs de un an si doua luni. Numerologul Mircea Georgescu a facut un portret ezoteric al proaspatului premier Viorica Dancila, cu plusuri si.

Viorica Dancila anunta masuri de oprire a protestelor. Ce vrea sa faca premierul desemnat

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat marti ca se va apleca asupra doleantelor celor care protesteaza pentru a vedea ce ii nemultumeste si a putea lua masuri astfel incat sa nu mai fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )