Libnet.ro
UNICEF

18:31

Ludovic Orban, dezvaluiri INCREDIBILE despre Armata Romana

B1 B1,
Ludovic Orban, dezvaluiri INCREDIBILE despre Armata Romana

Ludovic Orban a vorbit despre ce se intampla cu Armata Romana in contextul in care din cauze tehnice un camion cu soldati s-a rasturnat, saptamana trecuta, trei dintre acestia. continuă pe B1

Dezvaluiri incredibile despre fostul sef RA-APPS. Gabriel Georgian Surdu, anchetat de Parchet

Fostul director al Regiei Autonome - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, Georgian Gabriel Surdu, va fi anchetat de Parchet, dupa ce instanta a decis ca denuntatorii nu vor mai fi beneficia de.

Ministrul Apararii anunta ca il va da in judecata pe seful PNL, Ludovic Orban

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a anuntat vineri, la Antena 3, ca il va da in judecata pe seful PNL, dupa ce Ludovic Orban a spus despre el ca ar avea legaturi cu Rusia. Pentru.

Ludovic Orban, despre scandalul izbucnit in cadrul DNA: CSM ar trebui sa cerceteze faptele care sunt in sesizare. Nu trebuie ascuns gunoiul sub pres

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, in legatura cu scandalul generat in cadrul Directiei Nationale ANticoruptie, ca CSM trebuie sa intervina si sa cerceteze faptele care sunt in sesizare.

Subiectiv: Ludovic Orban, explicatii despre anii petrecuti la Moscova de un important lider PNL

Presedintele PNL Ludovic Orban a fost pus in situatia de a comenta legaturile liderului liberal Raluca Turcancu Rusia, dupa ce acesta a reclamat in spatiul public ca PSD inclina tot.

Ludovic Orban, despre inzestrarea Armatei: De 25 de ani nu au fost asigurati nici macar banii de mentenanta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, intrebat fiind cu privire la accidentul camionului militar in care si-au pierdut viata trei soldati, ca de 25 de ani nu au fost asigurati nici.

Gigi Becali, atac la Ludovic Orban: Dragnea e sapte clase peste el

Gigi Becali a lansat un atac dur la adresa presedintelui PNL Ludovic Orban, despre care a spus ca este cu sapte clase sub Liviu Dragnea. Asta in ciuda faptului ca latifundiarul din Pipera este un critic.

Seful PNL, acuzatii grave la adresa Guvernului: Multi ministri au legaturi cu Rusia. Ministrul Apararii: il dau in judecata pe Ludovic Orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a adus acuzatii grave unor ministri din actualul cabinet Mihai Tudose, vorbind despre posibile legaturi cu Rusia. intr-un interviu la Adevarul, liberalul a dat mai multe exe.

Ludovic Orban: Ar fi o decizie neinspirata din partea lui Ciolos sa se apuce sa mai construiasca un partid

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, la Digi24, ca infiintarea unui nou partid de catre fostul premier Dacian Ciolos ar fi o decizie neinspirata si ar conduce la o faramitare suplimentara a spectrului politic din afara PSD. Ar fi o decizie neinspirata din partea domnului Ciolos sa se apuce sa mai construiasca un partid pe dreapta sau in zona ne-PSD. Ar fi o faramitare suplimentara, a afirmat Ludovic Orban, citat de News. ro.

Presedintele PNL, Ludovic Orban: Donald Trump este un model de reusita in viata, iar mandarul sau reprezinta o mare oportunitate pentru Romania

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, in cadrul lansarii volumului Fenomenul Trump si America profunda, de Mihai Neamtu, ca presedintele SUA, Donald Trump, este un model de reusita in viata, iar mandatul acestuia reprezinta o oportunitate pentru Romania.

Presedintele PNL, Ludovic Orban: Donald Trump este un model de reusita in viata, iar mandatul sau reprezinta o mare oportunitate pentru Romania

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, in cadrul lansarii volumului Fenomenul Trump si America profunda, de Mihai Neamtu, ca presedintele SUA, Donald Trump, este un model de reusita in viata, iar mandatul acestuia reprezinta o oportunitate pentru Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )