Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ludovic Orban: Uitati-va cine sunt presedintii de CJ care spun ca nu exista Remdesivir si daca nu cumva au alta culoare politica decat noi (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Uitati-va cine sunt presedintii de CJ care spun ca nu exista Remdesivir si daca nu cumva au alta culoare politica decat noi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat, luni, ca din informatiile sale in luna octombrie s-au comandat 12. 000 de fiole de Remdesivir, iar pe noiembrie 14. 000 de fiole. Declaratiile premierului vin in contextul in. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Avem nevoie de personalitati care ne arata faptul ca nu avem dreptul sa cedam in fata agresivitatii antisemitismului sau a oricaror forme de discriminare

Premierul Ludovic Orban a afirmat la evenimentul aniversar organizat de catre ambasada SUA, la implinirea varstei de 98 de ani de catre Iancu Zuckerman, supravietuitor al Holocaustului, ca este nevoie de exemple si de astfel de personalitati care sa arate, prin exemplul personal, ca nu avem dreptul sa cedam in fata oricaror forme de discriminare si antisemitismului.

Ludovic Orban a dezvaluit cine sunt cu adevarat raspandacii de virus. De cine trebuie sa ne ferim

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de duminica despre modul in care infectia cu COVID-19 se raspandeste intre tineri. Acesta trage un semnal de alarma cu privire la modul in care elevii ajung sa se infecteze si sa transmita mai departe. Potrivit premierului, aceasta categorie de persoane nu iau COVID-19 de la scoala. Cum .

Ludovic Orban, motivul inchiderii pietelor: Cei care merg acolo sunt persoane mult mai vulnerabile

Premierul Ludovic Orban sustine ca suspendarea activitatii pietelor care functioneaza in spatii inchise se justifica prin faptul ca acestea nu sunt foarte bine amenajate, iar cei care merg la piata sunt persoane in varsta, mult mai vulnerabile.

Ludovic Orban, anunt oficial despre noile restrictii. Amenzi usturatoare pentru cei care nu vor avea declaratia pe proprie raspundere

In contextul in care Romania a ajuns la un record negativ de 9. 714 cazuri de COVID-19, in ultimele 24 de ore, autoritatile s-au mobilizat si au stabilit noi restrictii pentru cetateni. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Astfel, incepand de saptamana viitoare, cetatenii vor avea de respectat noi masuri de .

LUDOVIC ORBAN: Din cate stiu, in octombrie s-au comandat 12.000 de fiole de Remdesivir, iar in noiembrie - 14.000

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca, din informatiile pe care le are, pentru luna noiembrie, autoritatile romane au comandat, in baza cotei contractate de la nivel european, 14. 000 de fiole de Remdesivir, medicament folosit in tratamentul impotriva COVID-19.

Ludovic Orban, lovitura dura pentru milioane de romani. Ce piete se vor inchide si pentru cat timp: Acolo parca e o zona Zoster

Explozia cazurilor de COVID-19 a devenit din ce in ce mai sufocanta, iar autoritatile adopta masuri de restrictie dure in incercarea de a stopa raspandirea noului coronavirus. in cursul serii de ieri, premierul Ludovic Orban a transmis noile restrictii care vor fi introduse de saptamana viitoare. Printre acestea se numara inchiderea anumitor piete in toata .

Ludovic Orban explica restrictiile intrate in vigoare de luni: Le cer scuze...!

Ludovic Orban a explicat, luni, restrictiile care au intrat in vigoare incepand de astazi.

Orban sustine ca sunt destule doze de Remdesivir: Cei care spun ca nu sunt au alta culoare politica decat a noastra

Premierul Ludovic Orban sustine ca in spitalele din Romania exista destule doze de Remdesivir - medicament folosit in tratarea COVID-19 - si ca in luna octombrie au fost comandate 13. 000 de fiole, iar in noiembrie alte 14. 000 de fiole. El sustine ca aceia care spun ca nu exista Remdesivir au alta culoare politica decat a Guvernului.

Cine sunt raspandacii, in opinia lui Orban: principalele motive pentru noile restrictii

Foarte multi romani sunt suparati in legatura cu noile restrictii care intra in vigoare de astazi, 9 noiembrie 2020. Premierul Ludovic Orban are cateva argumente. La fel ca in multe.

Cine sunt liderii care se lupta pentru functia de premier. Pe cine propune PSD

La startul campaniei electorale, cele mai mari sanse pentru a forma noul guvern le are liberalul Ludovic Orban, insa PSD isi mobilizeaza armata de partid cu promisiunea ca Sorin Grindeanu va fi noul prim-ministru, sustin surse politice pentru Adevarul. Dacian Ciolos si Victor Ponta sunt variante asumate oficial, insa cu sanse infime de a ajunge din nou la Palatul Victoria.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )