Libnet.ro
UNICEF

20:30

Orban: in cele mai multe comisii s-a votat dupa prestatia candidatilor. La Citu a fost vot politic

Adevărul Adevărul,
Orban: in cele mai multe comisii s-a votat dupa prestatia candidatilor. La Citu a fost vot politic

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, marti, dupa audierilor ministrilor Cabinetului sau, ca in cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci dupa prestatia candidatilor, precizand ca aceasta a fost una serioasa si profesionista, fiind prezentate solutii si urmarindu-se atingerea unor obiective care sunt in beneficiul Romaniei. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, dupa audierile ministrilor: in cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci efectiv dupa prestatia candidatilor Cum explica premierul desemnat avizul negativ in cazul lui Florin Citu

In cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci dupa prestatia candidatiulor, care au prezentat solutii si au fixat obiective benefice pentru Romania, a declarat Ludovic Orban, premierul desemnat de catre.

Stii? Cine a fost romanul cu cele mai multe crime din istorie

Cand vine vorba despre cei mai mari criminali in serie din Romania, el ocupa un loc fruntas. Vasile Tcaciuc a fost supranumit, pe buna dreptate, macelarul din Iasi. Totul a inceput in anul 1935, cand.

Cele mai bune licee din Bucuresti dupa rezultatele de la Bacalaureat 2019. Colegiul National Sfantul Sava a fost detronat

Topul celor mai bune licee din Capitala a fost publicat in documentul Analiza rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2019, realizat de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti in colaborare cu Ce.

TOP 10 cele mai bune licee din Bucuresti dupa rezultatele de la Bacalaureat 2019

Topul celor mai bune licee din Capitala a fost publicat in documentul Analiza rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2019, realizat de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti in colaborare cu Centrul Municipiului Bucuresti de Resurse si Asistenta Educationala CMBRAE). Pe primul loc in top se situeaza Colegiul National de Informatica Tudor Vianu.

DUPA FILMUL INTERVENTIEI LA COLECTIV: Parchetul Militar Bucuresti a dispus urmarirea penala in rem pentru mai multe infractiuni

Parchetul Militar Bucuresti a dispus, marti, inceperea urmaririi penale in rem pentru mai multe infractiuni, dupa filmul interventiei la Colectiv.

Cele mai periculoase tari ale lumii. Locul in care cele mai feroce grupari jihadiste se lupta pentru suprematie si ucid turistii

Turismul este una dintre cele mai dinamice activitati, cu cresteri spectaculoase de la an la an si cu investitii imense. Practic, anual apar noi destinatii recomandate si cuprinse in cataloagele marilor agentii turistice din SUA si din Europa de Vest.

17 ore drumul cu trenul de la Timisoara la Bucuresti Mai multe dansatoare s-au antrenat in tren

Un tren de la Timisoara la Bucuresti a facut aproximativ 17 ore. Din cauza intarzierii de peste 8 ore pe calea ferata, mai multe dansatoare de performanta au fost nevoite sa isi inceapa incalzirea pe culoarele trenului ca sa poata ajunge direct la concurs.

Cele mai adanci temeri ale vanatorilor de fantome. Ce anume ii sperie cel mai tare: Nu mortii sunt cei infricosatori

Intrebati despre povesti de groaza intalnite in munca lor, cercetatori ai fenomenelor paranormale si vanatori de fantome au facut o dezvaluire neasteptata: nu entitatile, spiritele sau demonii sunt cele care le provoaca cele mai adanci temeri.

Satu Mare: Incendiu la Biserica cu lanturi; mai multe banci au fost distruse

Mai multe banci din Biserica cu lanturi, aflata in centrul municipiului Satu Mare, au fost distruse .

Cele mai consumate droguri in lume si cum le-au descoperit cercetatorii

Orice politici dure anti-drog ar avea tarile, asta nu inseamna ca sunt curate de droguri. Asa ca pe cercetatori i-a preocupat altceva: care sunt cele mai consumate substante? Zeci de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )