Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban, dupa ce a fost criticat pentru declaratia cu carciuma si profesorii: Afirmatia a fost rastalmacita

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, dupa ce a fost criticat pentru declaratia cu carciuma si profesorii: Afirmatia a fost rastalmacita

Ludovic Orban spune ca declaratia lui legata de cresterea salariilor cadrelor medicale a fost rastalmacita, subliniind ca intotdeauna i-a respectat pe dascali. continuă pe Antena3

Orban, dupa declaratia cu salariile profesorilor si carciuma: Unii au incercat sa rastalmaceasca afirmatia

Premierul Ludovic Orban sustine ca declaratia sa referitoare la salariile cadrelor didactice, potrivit careia daca iti scad veniturile si abia mai ai bani de mancare, de plata chiriei, nu te duci sa-ti bei banii la carciuma, a fost rastalmacita.

VIDEO Ludovic Orban: Atrag atentia autoritatilor vremelnice din R. Moldova sa nu incerce sa politizeze subiectul privind gazoductul Ungheni-Chisinau

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a avertizat autoritatile de la Chisinau, pe care le-a numit vremelnice, sa nu incerce sa politizeze pe subiectul privind gazoductul Ungheni-Iasi. Declaratia a fost facuta vineri, 14 august, la inaugurarea tronsonului de conducta Craiova-Segarcea, aferent etapei I din conducta de transport Craiova-Segarcea-Calafat.

LUDOVIC ORBAN: Vom asigura banii necesari pentru a plati despagubirile pentru fermierii afectati de seceta

Ministerul Agriculturii va plati despagubiri fermierilor ale caror culturi au fost afectate de seceta din acest an, a declarat, astazi, la Craiova, premierul Ludovic Orban.

Ultima ora. Ludovic Orban, veste buna pentru parinti si bunici: Este o crestere extrem de mare pe care ne angajam sa o putem finanta

Majorarea pensiilor a fost pana in urma cu cateva ore un subiect tabu, in jurul caruia s-au emis multe ipoteze. intr-un final, pensionarii au aflat ca, incepand cu 1 septembrie, pensiile vor creste cu 14%, un procent mic in comparatie cu cel promis initial. Ludovic Orban le cere scuze pensionarilor Premierul Romaniei a facut o .

Ludovic Orban a facut anuntul acum: ce se intampla cu programul teraselor

Vineri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca programul teraselor va fi prelungit pana la ora 24:00. in plus, premierul a mai precizat ca in sedinta de Guvern de azi va fi adopttaa hotararea de prelungire a starii de alerta. Ce se intampla cu programul teraselor Ludovic Orban a mai spus insa ca a fost de .

Ludovic Orban: Deficitul bugetar va ajunge la 8,5 - 8,6%, dar va fi dintre cele mai mici la nivel european (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca deficitul bugetar se va duce spre 8,5 - 8,6% dupa rectificarea bugetara, ce va fi aprobata de Guvern, prin Ordonanta de Urgenta, in cursul acestei zile. Orban a.

Alegeri locale 2020. Ludovic Orban: Putem organiza alegerile fara sa riscam (VIDEO)

Guvernul Romaniei pregateste organizarea alegerilor locale 2020. Premierul Ludovic Orban a facut astazi anuntul, din plenul Parlamentului. Data de 27 septembrie a fost votata de Parlament. Guvernul a.

Alegeri locale 2020. Ludovic Orban: Putem organiza alegerile fara sa riscam (VIDEO)

Guvernul Romaniei pregateste organizarea alegerilor locale 2020. Premierul Ludovic Orban a facut astazi anuntul, din plenul Parlamentului. Data de 27 septembrie a fost votata de Parlament. Guvernul a.

Ludovic Orban, mesaj pentru marinari: Va asigur de sprijinul Guvernului pentru a continua traditia formarii la standarde inalte a noilor generatii

Cu prilejul sarbatoririi Zilei Marinei Romane, premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca Guvernul se va implica si de acum inainte pentru a fi continuate restructurarea pe baze moderne a marinei romane si.

Starea de alerta, prelungita pentru inca 30 de zile. Premierul Ludovic Orban a facut anuntul (VIDEO)

UPDATE, 14 iulie, ora 21:15 Cabinetul condus de Ludovic Orban a transmisHotararea de Guvern nr. 668 din 14 august 2020 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 16.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )