Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ludovic Orban, mesaj pentru marinari: Va asigur de sprijinul Guvernului pentru a continua traditia formarii la standarde inalte a noilor generatii

B1 B1,
Ludovic Orban, mesaj pentru marinari: Va asigur de sprijinul Guvernului pentru a continua traditia formarii la standarde inalte a noilor generatii

Cu prilejul sarbatoririi Zilei Marinei Romane, premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca Guvernul se va implica si de acum inainte pentru a fi continuate restructurarea pe baze moderne a marinei romane si. continuă pe B1

ORBAN: Va asigur de sprijinul Guvernului pentru a continua restructurarea pe baze moderne a marinei

Premierul Ludovic Orban afirma, intr-un mesaj transmis sambata, cu ocazia Zilei Marinei Romane si a Fortelor Navale Romane, ca ii asigura pe marinari de sprijin din partea Guvernului si de acum inainte, pentru a continua restructurarea pe baze moderne a marinei romane, atat cea civila, cat si cea militara, si de a continua traditia formarii la standarde inalte a noilor generatii de profesionisti in domeniul maritim, conform Agerpres.

Orban, mesaj de Ziua Marinei: Va asigur de intreg sprijinul pentru a continua modernizarea Marinei

Premierul Ludovic Orban este prezent, astazi, la Constanta, la festivitatile prilejuite de aniversar.

Ludovic Orban prezinta azi in Parlament masurile de siguranta pentru organizarea alegerilor

Premierul Ludovic Orban va fi prezent azi la plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, de la ora 13. 00, pentru a prezenta un raport referitor la masurile Guvernului impotriva raspandirii COVID-19, in contextul deschiderii anului scolar pe 14 septembrie si organizarii alegerilor locale in 27 septembrie.

Ludovic Orban, in Parlament: Ne-am confruntat cu o situatie extrem de dificila. Trei saptamani nu am avut instrumentele legale pentru a lupta eficient cu epidemia

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc miercuri, de la ora 13. 00, intr-o sedinta comuna in care premierul Ludovic Orban prezinta raportul privind masurile luate de Guvern pentru limitarea raspandirii.

Ludovic Orban prezinta azi in Parlament masurile de prevenire a raspandirii COVID-19 in contextul deschiderii anului scolar si organizarii alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban va fi prezent miercuri la plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, de la ora 13. 00, pentru a prezenta un raport referitor la masurile Guvernului impotriva raspandirii COVID-19, in contextul deschiderii anului scolar pe 14 septembrie si organizarii alegerilor locale in 27 septembrie.

Ludovic Orban: in port exista o cantitate mare de azotat de amoniu, dar urmeaza sa fie transportat catre destinatii. Regulile din jurul depozitelor sunt respectate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca in Portul Constanta se afla o cantitate importanta de azotat de amoniu, dar aceasta urmeaza sa fie transportata catre alte destinatii. Seful Guvernului a mai.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru PNL: Pe 17 august, PSD va depune motiunea de cenzura. Trebuie sa plecati acasa sau la puscarie, in functie de faptele fiecaruia (VIDEO)

Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit miercuri, de la ora 13. 00, intr-o sedinta comuna in care premierul Ludovic Orban a prezentat raportul privind masurile luate de Guvern pentru limitarea raspandirii.

LUDOVIC ORBAN: Vom asigura banii necesari pentru a plati despagubirile pentru fermierii afectati de seceta

Ministerul Agriculturii va plati despagubiri fermierilor ale caror culturi au fost afectate de seceta din acest an, a declarat, astazi, la Craiova, premierul Ludovic Orban.

Ultima ora. Ludovic Orban, veste buna pentru parinti si bunici: Este o crestere extrem de mare pe care ne angajam sa o putem finanta

Majorarea pensiilor a fost pana in urma cu cateva ore un subiect tabu, in jurul caruia s-au emis multe ipoteze. intr-un final, pensionarii au aflat ca, incepand cu 1 septembrie, pensiile vor creste cu 14%, un procent mic in comparatie cu cel promis initial. Ludovic Orban le cere scuze pensionarilor Premierul Romaniei a facut o .

Starea de alerta, prelungita pentru inca 30 de zile. Premierul Ludovic Orban a facut anuntul (VIDEO)

UPDATE, 14 iulie, ora 21:15 Cabinetul condus de Ludovic Orban a transmisHotararea de Guvern nr. 668 din 14 august 2020 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 16.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )