Libnet.ro
UNICEF

20:45

LUDOVIC ORBAN: Nu exista niciun judet in situatia de a fi carantinat, dar exista localitati pe care le avem sub observatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Nu exista niciun judet in situatia de a fi carantinat, dar exista localitati pe care le avem sub observatie

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, la finalul discutiei cu prefectii ca nu exista niciun judet in situatia de a fi carantinat in momentul de fata, dar ca exista localitati pe care autoritatile le au sub observatie, g4media. continuă pe Ziarul Bursa

ORBAN: Nu exista niciun judet in situatia de a fi carantinat, dar exista localitati pe care le avem sub observatie

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, la finalul discutiei cu prefectii ca nu exista niciun judet in situatia de a fi carantinat in momentul de fata, dar ca exista localitati pe care autoritatile le au sub observatie, g4media.

Orban: Exista posibilitatea de carantinare zonala, insa nu e demarata procedura pentru carantinarea niciunei localitati sau judet

Premierul Ludovic Orban a declarat ca legea ofera posibilitatea carantinarii zonale, insa deocamdata nu a fost luata nicio decizie de a carantina un judet sau vreo localitate. Seful Guvernului a adaugat ca sunt, insa, sub supraveghere trei localitati unde exista cazuri de COVID-19 si este monitorizata evolutia cazurilor.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Nu vad niciun temei serios. Guvernul si-a facut datoria cu devotament

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca motiunea de cenzura anuntata de PSD nun are niciun temei serios, pentru ca Guvernul si-a facut datoria cu devotament, cu dedicare, considerand ca ar fi un act politicianist care nu ar avea decat efecte negative asupra democratiei in Romania.

LUDOVIC ORBAN: Nu ne dorim sa ajungem in situatia in care sa discutam de amanarea alegerilor

Premierul Ludovic Orban afirma ca o decizie privind organizarea sau amanarea alegerilor locale nu tine exclusiv de Executiv sau de PNL, insa sustine ca Guvernul este pregatit de orice masura pentru a apara sanatatea publica.

LUDOVIC ORBAN: Autoritatile au in vedere carantinarea a cate trei localitati din judetele Brasov si Arges

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca autoritatile au in evaluare cate trei localitati din judetele Arges si Brasov, unde, daca va fi necesar, va fi dispusa masura carantinarii, intrucat, a explicat el, odata cu intrarea in vigoare a legii, exista posibilitatea de a impune carantina zonala pentru comunitati locale sau pentru zone, conform Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Luam in calcul intensificarea controalelor peste tot unde avem informatii privind incalcarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca autoritatile iau in calcul intensificarea controalelor peste tot unde exista informatii ca regulile pentru prevenirea raspandirii COVID-19 nu sunt respectate, precizand ca a cerut ca aceste controale sa fie facute brusc, pentru ca este clar ca pana acum unele terase unde existau semnale clare ca nu sunt respectate regulile au avut ponturi din echipele de control.

Ludovic Orban nu exclude amanarea alegerilor locale: Nu ne dorim asta, dar daca va fi necesar suntem pregatiti pentru orice masura pentru a apara sanatatea populatiei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca in cazul in care situatia epidemiologica o va impune, alegerile locale, programate pentru data de 27 septembrie si amanate deja in contextul pandemiei de.

Ludovic Orban: Avem 840 de locuri ATI in spitalele Covid si 297 de persoane internate

Premierul Ludovic Orban a anuntat marti ca exista 840 de locuri in sectiile de ATI din tara in spitale Covid sau de suport Covid si in prezent sunt internati 297 de pacienti, mentionand ca trebuie crescuta capacitatea, precizand ca problemele legate de lipsa locurilor la ATI sunt determinate de distribuirea cazurilor.

Ludovic Orban: Am cerut institutiilor de control sa faca controale brusc. Unele terase au avut ponturi din echipele de control Ce spune despre redeschiderea restaurantelor

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni intensificarea controalelor peste tot unde exista informatii ca nu sunt respectate regulile sanitare, in contextul pandemiei de COVID-19, el spunand ca a cerut ca verificarile sa fie facute brusc, pentru ca unele terase unde existau semnale clare ca nu sunt respectate regulile au avut ponturi din echipele de control, astfel ca la controale nu s-au gasit nereguli.

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )