Libnet.ro
UNICEF

15:16

Anuntul pentru toti cei care au centrale de apartament. Romanii primesc chiar acum asta gratis

Playtech Playtech,
Anuntul pentru toti cei care au centrale de apartament. Romanii primesc chiar acum asta gratis

Vesti excelente de la stat! Este vorba despre cei cu centrale termice. Ce urmeaza sa primeasca romanii, gratis? Anuntul a fost facut, oficial, in urma cu putin timp. Anuntul pentru toti cei care au centrale de apartament. Ce primesc romanii, gratuit? Cele mai recente modificari aduse legii energiei au dus la elaborarea unui nou regulament . continuă pe Playtech

Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care fac asta, in ziua votului. Grija mare!

Alegeri locale 2020. Fotografierea ori filmarea prin orice mijloace a buletinului de vot de catre alegatori in timp ce voteaza se sanctioneaza cu o amenda care este cuprinsa intre 600 si 1. 000 de lei, a anuntat azi, purtatorul de cuvant al MAI, pe nume Monica Dajbog. Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care .

Arafat: Petreceri de Revelion ca in alti ani, de neconceput. Cei care fac rezervari in strainatate risca sa-si piarda banii

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a explicat vineri seara la Digi24 ca anul acesta, in contextul pandemiei, nu mai sunt de conceput sarbatori de Craciun si Revelion asa cum au fost anul trecut, iar pe cei care in perioada aceasta obisnuiau sa isi faca rezervari in strainatate ii avertizeaza ca ar putea fi un demers neinspirat si risca sa-si piarda banii. Arafat a mai spus ca este sceptic in privinta aparitiei unui vaccin autorizat pana la sfarsitul anului.

Mihai Gadea, imaginea serii: Cine sunt cei care au venit sa petreaca cu Ludovic Orban si Nicusor Dan

Mihai Gadea i-a prezentat, duminica seara, pe cei care au venit sa petreaca cu premierul Ludovic Orban si Nicusor Dan, imediat dupa aflarea rezultatelor exit poll-urilor pentru Bucuresti.

Klaus Iohannis, dupa alegerile locale 2020: Ma bucura foarte mult participarea in numar mare a tinerilor la vot. Indiferent de culoarea politica, cei care au castigat sunt obligati sa livreze ce se asteapta de la ei (VIDEO)

Presedintele Klaus iohannis a declarat, luni, la o zi dupa alegerile locale 2020, ca romanii au aratat inca o data ca sunt tot mai implicati in viata comunitatilor. Presedintele s-a aratat multumit.

Selly, mesaj de forta pentru politicieni: Educatia trebuie sa fie o prioritate nationala

Mesaj de forta pentru politicieni de la vloggerul de succes Selly, care voteaza pentru prima oara la alegerile locale. Educatia trebuie sa fie o prioritate pentru toti cei care ocupa functii. Fara educatie, tara n-are niciun viitor, spune Selly.

Fata lui Corneliu Vadim Tudor, mesaj dur pentru politicieni: Cei ca voi, niste jalnici indivizi minusculi, veti disparea!

Lidia, fata cea maire a lui Corneliu Vadim Tudor, a publicat o scrisoare deschisa prin care critica actuala clasa politica. Recent, familia l-a comemorat pe Tribun, de la moartea caruia s-au implinit cinci ani. Cei ca voi, niste jalnici indivizi minusculi, veti disparea, numele voastre vor fi ingropate in lada de gunoi a istoriei, in timp ce numele tatalui meu va ramane de-a pururi in inima si in constiinta acestui neam, spune Lidia.

Pierderea mirosului, cea mai buna veste pentru cei care se infecteaza cu coronavirus

In ultima vreme se vorbeste din ce in ce mai mult despre anosmie sau pierderea mirosului, ca simptom principal in cazul infectarii cu coronavirus. Expertii spun insa ca acesta este un semn bun pentru persoanele care se imbolnavesc.

Radu Banciu: Cei care au trait momentul Colectiv nu-l mai pot repara niciodata. Pentru asta, Piedone a iesit primar in Sectorul 5. Asta e Capitala Romaniei! (VIDEO)

Rezultatele provizorii ale alegerilor din Sectorul 5 arata ca Primaria a fost castigata de Cristian Popescu Piedone. Cei mai multi dintre alegatorii de acolo au pus astfel stampila pe Piedone. N-a contat faptul.

MAI a solicitat BEC prelungirea votarii pentru cei care sunt in proximitatea sectiilor

MAI a cerut duminica, printr-o nota adresata BEC, prelungirea votului dupa ora 21. 00 din cauza ingreunarii procesului elecotral in unele sectiile de votare. Pentru ca procesul electoral sa fie prelungit, solicitarea trebuie aprobata de Biroul Electoral Central.

Marcel Vela a anuntat masuri speciale in ziua alegerilor locale Avertismentul lui Bogdan Despescu pentru cei care au solicitat vize in scop electoral (VIDEO)

Ministerul de Interne a anuntat, sambata, masuri speciale pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a alegerilor locale de duminica, 27 septembrie. Ministrul Marcel Vela a precizat ca, in ziua.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )