Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ludovic Orban: Guvernul va majora pensiile cu un procent consistent de 14%. E o crestere extrem de mare si ne angajam sa o putem finanta si pe anii care vor urma (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Guvernul va majora pensiile cu un procent consistent de 14%. E o crestere extrem de mare si ne angajam sa o putem finanta si pe anii care vor urma (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Guvernul pe care il conduce va creste pensiile cu 14%, o crestere extrem de mare. Acesta a precizat ca, din cate stie, in Europa nu mai exista vreo tara. continuă pe B1

Ludovic Orban: Guvernul va majora pensiile cu 14% E un adevarat dezmat in Parlament in materie de legi care genereaza noi si noi cheltuieli (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Guvernul pe care il conduce va creste pensiile cu 14%, o crestere extrem de mare. Acesta a precizat ca, din cate stie, in Europa nu mai exista vreo tara.

Anunt de ultima ora! Ludovic Orban: Anul scolar incepe de pe 14 septembrie. Ce reguli vor fi impuse elevilor si profesorilor

Scolile din Romania vor incepe de pe 14 septembrie, a anuntat Ludovic Orban, in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. in functie de situatia epidemiologica din fiecare comunitate locala, vor fi stabilite conditii speciale.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul a aparat locurile de munca pe perioada crizei economice declansate de epidemia de COVID-19

Guvernul PNL a aparat locurile de munca pe toata perioada crizei economice declansate de epidemia de COVID-19, a declarat, astazi, prim-ministrul Ludovic Orban, in plenul Parlamentului.

Ultima ora. Ludovic Orban, veste buna pentru parinti si bunici: Este o crestere extrem de mare pe care ne angajam sa o putem finanta

Majorarea pensiilor a fost pana in urma cu cateva ore un subiect tabu, in jurul caruia s-au emis multe ipoteze. intr-un final, pensionarii au aflat ca, incepand cu 1 septembrie, pensiile vor creste cu 14%, un procent mic in comparatie cu cel promis initial. Ludovic Orban le cere scuze pensionarilor Premierul Romaniei a facut o .

Ludovic Orban, catre Marcel Vela, in sedinta de Guvern: Trebuie schimbati fara menajamente sefii de politie care nu iau masuri impotriva retelelor infractionale (VIDEO)

Guvernul s-a reunit in sedinta, vineri, iar premierul Ludovic Orban i-a transmis lui Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, ca trebuie schimbati fara niciun fel de menajament sefii de politie care nu.

Starea de alerta, prelungita pentru inca 30 de zile. Premierul Ludovic Orban a facut anuntul (VIDEO)

UPDATE, 14 iulie, ora 21:15 Cabinetul condus de Ludovic Orban a transmisHotararea de Guvern nr. 668 din 14 august 2020 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 16.

VIDEO Ludovic Orban: Atrag atentia autoritatilor vremelnice din R. Moldova sa nu incerce sa politizeze subiectul privind gazoductul Ungheni-Chisinau

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a avertizat autoritatile de la Chisinau, pe care le-a numit vremelnice, sa nu incerce sa politizeze pe subiectul privind gazoductul Ungheni-Iasi. Declaratia a fost facuta vineri, 14 august, la inaugurarea tronsonului de conducta Craiova-Segarcea, aferent etapei I din conducta de transport Craiova-Segarcea-Calafat.

Ludovic Orban a facut anuntul acum: ce se intampla cu programul teraselor

Vineri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca programul teraselor va fi prelungit pana la ora 24:00. in plus, premierul a mai precizat ca in sedinta de Guvern de azi va fi adopttaa hotararea de prelungire a starii de alerta. Ce se intampla cu programul teraselor Ludovic Orban a mai spus insa ca a fost de .

Ludovic Orban, despre inceperea anului scolar: Sunt trei scenarii. E vorba de numarul de infectari: sub 1, pana in 3 si peste 3

Scoala incepe la 14 septembrie in conditii normale, dar ea se poate transforma oricand din nou in invatamant online, daca se ajunge la o agravare a situatiei epidemiologice. Premierul Ludovic Orban a.

LUDOVIC ORBAN: Economia este pe trend de revenire

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca economia Romaniei este pe trend de revenire.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )