Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ludovic Orban: Guvernul va sustine plata somajului tehnic pentru companii de la buget

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Guvernul va sustine plata somajului tehnic pentru companii de la buget

Guvernul va sustine plata somajului tehnic pentru companii de la buget, a spus Ludovic Orban, miercuri seara, dupa sedinta de guvern. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: S-a deblocat un contract pentru achizitionarea a 500.000 de masti de protectie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat duminica seara ca a fost deblocat un contract pentru achizitionarea a 500. 000 de masti de protectie. intrebat, in cadrul videoconferintei pe presa pe care a sustinut-o.

Orban anunta ca vor fi luate masuri care sa permita dezvoltarea companiilor

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca Executivul va sustine plata somajului tehnic de la buget, adaugand ca vor fi luate masuri care sa permita dezvoltarea companiilor pentru a crea raspuns potrivit la diversele cereri de pe piata.

VIDEO Sprijinirea platii somajului tehnic de catre companii- una dintre masurile pe care Guvernul le va aproba maine

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca, in sedinta de maine n. n. miercuri), Guvernul va adopta un prim set de masuri pentru sustinerea companiilor si salariatilor din sectoarele afectate de COVID-19. Orban a discutat marti cu sindicatele si patronatele masurile necesare pentru pastrarea locurilor de munca si mentinerea viabilitatii activitatilor din cat mai multe sectoare economice.

Guvernul va lua masuri compensatorii pentru angajatii care intra in somaj tehnic

Premierul Ludovic Orban si ministrul Violeta Alexandru au anuntat ca Guvernul pregateste masuri comp.

Ludovic Orban: Epidemiologii vorbesc de un risc de infectare cu coronavirus intre 40% si 70%, in doi ani Avem un plan in trei etape de tratare a pacientilor

Guvernul analizeaza toate scenariile posibile si incearca sa fie pregatit pentru orice situatie, a declarat duminica premierul Ludovic Orban, intrebat in ce masura este pregatita Romania pentru un scenariu precum cele prezentate de oficiali francezi si germani, care se asteapta la un numar foarte mare de oameni care vor fi afectati de pandemie. Ludovic Orban a mai spus ca la un anumit moment nu vom putea trata toti pacientii la spitale. Mai exact, s-ar putea ajunge in situatia in care sa fie tratate in spitale doar cazurile mai grave.

Orban: Guvernul adopta miercuri un prim set de masuri pentru sectoarele afectate de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul va adopta, in sedinta de miercuri, un prim set de masuri pentru sustinerea companiilor si salariatilor din sectoarele afectate. Vom da un puternic semnal angajatilor si economiei: Guvernul va interveni pentru mentinerea locurilor de munca si continuarea activitatii in cat mai multe sectoare economice, a spus Orban.

Ludovic Orban, declaratii oficiale inainte de declansarea starii de urgenta in Romania

In cursul unei video conferinte, Ludovic Orban a facut declaratii cu privinta la starea de urgenta, cat si la lipsa produselor din magazine. Cum va decurge starea de urgenta? Ludovic Orban, declaratii oficiale inainte de declansarea starii de urgenta in Romania Ludovic Orban a facut declaratii, cu legatura la starea de urgenta anuntata de presedintele .

Ludovic Orban: Am discutat cu premierul Ungariei, mi-a spus ca nu vor mai fi restrictii la transportul de marfuri si persoane

Premierul Ludovic Orban a anuntat la inceputul sedintei de Guvern, prima de la instituirea starii de urgenta in Romania, ca a discutat cu prim-ministrul ungar Viktor Orban si ca nu vor mai exista restrictii pe teritoriul Ungariei pentru transportul de marfuri, in timp ce cetatenii care vin din vestul Europei vor putea tranzita zilnic frontiera, intre orele 21.

Ludovic Orban a vorbit la telefon cu Viktor Orban pe tema romanilor captivi in Ungaria

Premierul Ludovic Orban a discutat la telefon cu omologul sau maghiar Viktor Orban pe tema romanilor blocati in Ungaria, dar si despre transportul de marfa.

Ce se intampla cu banii din Romania, in plina criza. Ludovic Orban explica situatia

Ce se intampla cu banii din Romania? Coronavirus loveste economia. Cum le pune Orban situatia pe tava romanilor si ce solutii au in prim-plan cei de la guvern? Ce se intampla cu banii din Romania? Orban explica situatia Coronavirusul loveste Romania! Ludovic Orban i-a asigurat pe romani, in cursul zilei de duminica, faptul ca in .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )