Libnet.ro
UNICEF

14:45

Guvernul va lua masuri compensatorii pentru angajatii care intra in somaj tehnic

România Liberă România Liberă,
Guvernul va lua masuri compensatorii pentru angajatii care intra in somaj tehnic

Premierul Ludovic Orban si ministrul Violeta Alexandru au anuntat ca Guvernul pregateste masuri comp. continuă pe România Liberă

Oamenii de afaceri romani si straini au propus Guvernului un set de 100 de masuri economice pentru depasirea crizei coronavirusului (document)

Oamenii de afaceri romani si straini reuniti in Confederatia Patronala Concordia si Consiliul Investitorilor Straini au propus Guvernului un set de circa 100 de masuri economice care sa ajute mediul de afaceri sa depaseasca aceasta perioada si sa protejeze consumatorii de efectele epidemiei de coronavirus. Masurile, transmise duminica HotNews, vizeaza amanarea termenului de plata pentru CAS, CASS si CAM pentru o perioada de trei luni cu o bonificatie de 5% pentru companiile care decid sa o plateasca), scheme de imprumuturi garantate de stat sau flexibilizarea temporara a Codului Muncii.

Bulgaria, sub coronavirus : cinci ani de inchisoare pentru cei care incalca restrictiile sanitare

Bulgaria a luat masuri de inasprire a legislatiei care prevede de acum pedepse cu inchisoarea de pana la cinci ani impreuna cu amenzi mari pentru cei care incalca restrictiile sanitare impuse pentru a opri raspandirea noului coronavirus, relateaza AFP.

Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun imobilele la dispozitie pentru carantina. Ce le cere bucurestenilor

Numarul, din ce in ce, mai mare de persoane intrate in autoizolare la domiciliu, cel putin in Capitala, au determinat oficialii primariilor de sector si, implicit ai Primariei Generale sa ia anumite masuri, dar sa si ofere ajutor celor care se afla in aceasta situatie. Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun .

UE creste de 5 ori suma pentru refugiatii care se intorc acasa. Cati bani primesc

Uniunea Europeana, a decis sa mareasca suma pe care le-o ofera migrantilor pentru a se intoarce acasa. Acestia primesc de 5 ori mai mult ca pana acum, insa se tem ca numarul refugiatilor va crestere, deoarece suma este destul de mare. UE creste de 5 ori suma pentru refugiatii care se intorc acasa Migrantii care .

Germania in vremea coronavirusului si o rugaminte pentru conationalii care traiesc in diaspora

Va scriu de la Nurnberg. Numarul cazurilor testate pozitiv in preajma orasului este de 40 azi, acestea au crescut de cel putin doua ori fata de cazurile raportate acum 3 zile si desigur continua sa creasca. Pentru cei care au studiat sau care fac statistica cred ca se intelege ca situatia devine destul de grava.

Recalcularea pensiilor in 2020. Vesti proaste pentru pensionarii care pierd bani

Persoanele pensionate dupa 2011 trebuie sa stie ca vor fi beneficiarii unei cresteri mai mici sau mai mari a pensiei, intrucat la data pensionarii, acestia au primit un indice de corectie care nu va mai exista. Iata cum se calculeaza si ce trebuie sa stie fiecare pensionar Ce trebuie sa stie toti pensionarii Pentru ca .

Ministrul Muncii pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandrul, a declarat ca pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic.

CFR Calatori va lua masuri de suspendare temporara a circulatiei unor trenuri

CFR Calatori va lua o serie de masuri care vor viza suspendarea temporara a circulatiei unor trenuri in trafic intern si international, cu respectarea posibilitatii de mobilitate a persoanelor.

Masuri exceptionale pentru investirea noului Guvern: Ministrii izolati, audiati in teleconferinta, votul intr-o sala dezinfectata in care se va intra unul cate unul

Audierile ministrilor si votul pentru noul Guvern se vor desfasura in Parlament in conditii exceptionale. Potrivit unor surse oficiale, audierile se vor desfasura intr-o singura sala sambata dimineata, iar ministrii aflati in izolare sau carantina vor fi audiati prin sistem video.

Coronavirus |Ce masuri ia Raiffeisen Bank Romania pentru clientii care au credite

Clientii Raiffeisen Bank Romania care au contractat creditele standard acordate de catre banca au, prin contract, optiunea ,,vacanta trei rate in cazul in care situtatia creata de raspandirea virusului COVID-19coronavirus) ii pune in postura de a nu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )