Libnet.ro
UNICEF

17:15

LUDOVIC ORBAN: Am hotarat luni sa depunem Programul de guvernare actualizat si ministrii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Am hotarat luni sa depunem Programul de guvernare actualizat si ministrii

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca a decis ca luni sa depuna in Parlament Programul de guvernare actualizat si lista ministrilor, dupa ce acestea vor fi discutate in forul de conducere al PNL. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban depune luni la Parlament Programul de guvernare actualizat si lista de ministri: in 15 zile, sa programeze plenul

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca luni va depune la Parlament Programul de guvernare actualizat si lista ministrilor, dupa ce acestea vor fi discutate in forul de conducere al PNL. Premierul afirma ca, in termen de 15 zile, Parlamentul ar trebui sa programeze votul de investitura.

Orban: Luni vom depune la Parlament lista de ministri si programul de guvernare actualizat

Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat ca luni va depune la Parlament lista de ministri si programul de guvernare actualizat, pentru inceperea procedurilor de investire a noului Guvern.

Ludovic Orban anunta ca luni va depune la Parlament Programul de guvernare actualizat si lista de ministri

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca a decis ca luni sa depuna in Parlament Programul de guvernare actualizat si lista ministrilor, dupa ce acestea vor fi discutate in forul de conducere al PNL. Premierul afirma ca, in termen de 15 zile, Parlamentul ar trebui sa programeze votul de investitura.

Premierul desemnat depune, luni, in Parlament, lista de ministri si programul de guvernare actualizat. Orban: Parlamentarii PNL, mandatati sa nu voteze guvernul PSD planifica un boicot procedural

Ludovic Orban, desemnat de presedintele Iohannis sa formeze noul guvern, va merge luni in Parlament, pentru a depune lista de ministri si programul de guvernare actualizat, si a precizat ca, de la acel moment,.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Alegerile anticipate nu sunt obiectivul prioritar al guvernarii PNL

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, ca principalele obiective ale Guvernului sunt sa respecte programul de guvernare si sa raspunda nevoilor cetatenilor, si nu alegerile anticipate.

Surse. Calendarul lui Ludovic Orban pentru viitorul Guvern. Ce directive le-a dat colegilor din partid

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a anuntat pe colegii liberali ca vrea ca noul Cabinet sa depuna luni noul program de guvernare si oamenii care ar putea fi ministrii sa se pregateasca bine din timp pentru audierile din comisii, au precizat surse politice pentru Adevarul.

Ludovic Orban: Guvernul poate fi investit cu ajutorul voturilor celor din PSD; Nu am intentia sa schimb echipa de ministri

Premierul desemnat Ludovic Orban a spus vineri searaca PNL va putea ajunge din nou la guvernare numai daca va trece de Parlament, prin votul favorabil al PSD.

Ludovic Orban, premier demis: Guvernul cade in picioare. Suntem mandri de ce am facut in trei luni

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat.

Ludovic Orban, despre activitatea Guvernului pe care il conduce, la frumoasa varsta de 3 luni: Absolut impresionat

Premierul Ludovic Orban a calificat marti drept absolut impresionant ritmul de indeplinire a angajamentelor asumate de Guvernul pe care il conduce, la implinirea frumoasei varste de 3 luni.

PSD a convocat Comitetul Executiv, dupa desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier

Presedintele PSD Bucuresti, primarul general Gabriela Firea, a anuntat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban in functia de premier, ca luni se va intruni Comitetul Executiv al PSD pentru a decide pasii de urmat. intrebata ce ar trebui sa faca PSD, Firea a spus: Sa luptam pentru stabilitate, pentru un guvern performant, pentru inlocuirea premierului Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )