Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ludovic Orban anunta ca luni va depune la Parlament Programul de guvernare actualizat si lista de ministri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban anunta ca luni va depune la Parlament Programul de guvernare actualizat si lista de ministri

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca a decis ca luni sa depuna in Parlament Programul de guvernare actualizat si lista ministrilor, dupa ce acestea vor fi discutate in forul de conducere al PNL. Premierul afirma ca, in termen de 15 zile, Parlamentul ar trebui sa programeze votul de investitura. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban depune luni la Parlament Programul de guvernare actualizat si lista de ministri: in 15 zile, sa programeze plenul

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca luni va depune la Parlament Programul de guvernare actualizat si lista ministrilor, dupa ce acestea vor fi discutate in forul de conducere al PNL. Premierul afirma ca, in termen de 15 zile, Parlamentul ar trebui sa programeze votul de investitura.

LUDOVIC ORBAN: Am hotarat luni sa depunem Programul de guvernare actualizat si ministrii

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca a decis ca luni sa depuna in Parlament Programul de guvernare actualizat si lista ministrilor, dupa ce acestea vor fi discutate in forul de conducere al PNL.

Premierul desemnat depune, luni, in Parlament, lista de ministri si programul de guvernare actualizat. Orban: Parlamentarii PNL, mandatati sa nu voteze guvernul PSD planifica un boicot procedural

Ludovic Orban, desemnat de presedintele Iohannis sa formeze noul guvern, va merge luni in Parlament, pentru a depune lista de ministri si programul de guvernare actualizat, si a precizat ca, de la acel moment,.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Alegerile anticipate nu sunt obiectivul prioritar al guvernarii PNL

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, ca principalele obiective ale Guvernului sunt sa respecte programul de guvernare si sa raspunda nevoilor cetatenilor, si nu alegerile anticipate.

Ludovic Orban: Guvernul poate fi investit cu ajutorul voturilor celor din PSD; Nu am intentia sa schimb echipa de ministri

Premierul desemnat Ludovic Orban a spus vineri searaca PNL va putea ajunge din nou la guvernare numai daca va trece de Parlament, prin votul favorabil al PSD.

Surse. Calendarul lui Ludovic Orban pentru viitorul Guvern. Ce directive le-a dat colegilor din partid

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a anuntat pe colegii liberali ca vrea ca noul Cabinet sa depuna luni noul program de guvernare si oamenii care ar putea fi ministrii sa se pregateasca bine din timp pentru audierile din comisii, au precizat surse politice pentru Adevarul.

PREMIER DEMIS, PREMIER DE VIS: Dupa Ludovic Orban... vine Ludovic Orban!

Presedintele Klaus Iohannis a ales! Ludovic Orban este premierul ideal pentru Palatul Cotroceni, indiferent daca acesta va constitui sau nu o majoritate parlamentara. Proaspat demis de Parlament, Orban, care, din calitatea de presedinte al PNL, s-a autopropus, ieri, pentru functia de prim-ministru, doreste sa redobandeasca deplinatatea functiei de sef al Guvernului. Sau mai bine zis Orban este premierul pe care Iohannis il activeaza rotind cheia prezidentiala pentru a obtine ceea ce isi doreste: alegeri parlamentare anticipate.

Ludovic Orban, inaintea consultarilor de la Cotroceni: Propunerea de prim-ministru sunt eu Obiectivul nostru raman anticipatele, astfel ca vom respinge in Parlament cele doua propuneri de guvern

Premierul demis Ludovic Orban a anuntat, joi, ca propunerea de premier cu care delegatia PNL va merge la Cotroceni este el, iar pentru PNL ramane ca obiectiv organizarea alegerilor anticipate, astfel ca parlamentarii liberali vor contribui la respingerea urmatoarelor doua propuneri de prim-ministru pe care le va face seful statului.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul. Ce se intampla acum

Guvernul Orban a picat! Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi pentru si 139 de voturi imppotriva. Ludovic Orban a facut primele declaratii in plenul Parlamentului. Iata ce a declarat. Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul Buna ziua! Un parlament dominat de forte retrograde, parlamentari nascuti din pixul .

Ludovic Orban: Mergem in Parlament cu acelasi Guvern Cred ca se va ajunge la anticipate, PSD nu-si va permite sa-l voteze

Ludovic Orban, premierul proaspat demis si propus din nou de seful statului, a declarat vineri seara, la TVR 1, ca se va prezenta cu aceesi echipa guvernamentala la noul vot pentru investire din Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2335 seconds )