Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ludovic Orban: Incredibil tupeul Vioricai Dancila fata de tragedia din Caracal. Tocmai PSD, condus astazi de ea, a actionat in favoarea infractorilor, in mod sistematic, schimband legislatia

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Incredibil tupeul Vioricai Dancila fata de tragedia din Caracal. Tocmai PSD, condus astazi de ea, a actionat in favoarea infractorilor, in mod sistematic, schimband legislatia

Liderul PNL Ludovic Orban o acuza pe Viorica Dancila ca da dovada de un cinism incredibil fata de tragedia din Caracal, afirmand ca premierul afiseaza o falsa empatie publica, intrucat nu s-a delimitat in niciun moment clar, fara tagada, de toata politica dusa de PSD pentru protejarea infractorilor. Nu poti sa vii in fata romanilor dupa o astfel de tragedie, ca sef al Guvernului si liderul majoritatii parlamentare, sa sustii ca este nevoie de un referendum pentru inasprirea pedepselor, cand tocmai tu ai favorizat fenomenul infractional si ai timorat magistratii, spune Orban. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Este incredibil tupeul Vioricai Dancila fata de tragedia din Caracal. Ar fi trebuit sa se ascunda intr-o gaura de sarpe

Presedintele PNL, Ludovic Orban, critica in termeni extremi de duri felul in care Viorica Dancila se pozitioneaza dupa tragedia cumplita din Caracal si initiativa acesteia de convoca un referendum pentru.

Codrin Stefanescu ii declara RAZBOI Vioricai Dancila: M257; sun257; colegi in fiecare zi s257;-mi spun257; c257;-l regret257; pe Liviu Dragnea. Enorm!

Codrin Stefanescu ii declara razboi Vioricai Dancila. Fostul secretar general al PSD se arata extrem de nemultumit de actuala sefa, Viorica Dancila, si de modul in care este condus.

Ludovic Orban a demarat campania ceruta de Klaus Iohannis: Vesti extraordinare pentru romanii din diaspora

Presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta ca a demarat o campanie de informare cu privire la cererea presedinteluiKlaus Iohannis capartidelepolitice, ONG-urilor si institutiilor statului sa puna.

Orban: Dancila face dovada unui cinism incredibil, greu de digerat, afisand o falsa empatie publica fata de tragedia de la Caracal

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, considera ca premierul Viorica Dancila face dovada unui cinism incredibilsi afiseaza o falsa empatie publica fata de tragedia de la Caracal, precizand ca guvernul PSD ALDE a actionat pentru schimbarea legislatiei protejand infractorii.

Sindicatele din TVR solicita interventia lui Klaus Iohannis si a Vioricai Dancila pentru solutionarea problemelor

Sindicatele din Televiziunea Romana cer ajutorul presedintelui Klaus Iohannis 60 de ani) si pe cel al prim-ministrului Viorica Dancila 55 de ani) pentru solutionarea conflictelor si a unor probleme precum scaderea audientei, lipsa de transparenta.

Digi24: CTP comenteaza declaratiile Vioricai Dancila despre 10 august: O zicere pentru pitecantropi!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca Viorica Dancila nu s-a distantat de Liviu Dragnea, ba ii reia chiar bucati din discurs, din calcul politic. Iar atunci cand vorbeste despre protestele din 10 august, ea lucreaza cu tertipul: Nu spun, da zic, a aratat CTP intr-o interventie telefonica la Digi24, dupa ce Viorica Dancila a acordat un interviu postului de televiziune.

CTP, despre strategia Vioricai Dancila pentru castigarea alegerilor: Nu spun, dar zic

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat miercuri seara la Digi 24 strategia candidatului PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, spunand ca premierul pastreaza bucati din discursul lui Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )