Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ludovic Orban recunoaste ca s-a grabit cu OUG si da vina pe motiune. Am fost putin grabiti in procedura

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban recunoaste ca s-a grabit cu OUG si da vina pe motiune. Am fost putin grabiti in procedura

Ludovic Orban a declarat, in cadrul unei conferinte de presa de la Craiova, ca a trimis spre avizare toate ordonantele de urgenta catre Consiliul Econmic si Social. Premierul demis a marturisit ca a grabit procedura fiinca, initial, motiunea de cenzura trebuia sa fie dezbatuta si votata la alta data. continuă pe Antena3

Orban, despre cele 25 de OUG-uri: Sunt indispensabile si genereaza doar efecte favorabile pentru Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca toate cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvern in sedinta-maraton de marti sunt fundamentale si genereaza efecte pozitive pentru romani. Toate.

Bogdan Chirieac: Ar trebui sa se puna punct carierei politice a lui Ludovic Orban. PNL nu are nicio vina, e un partid responsabil

Bogdan Chirieac a declarat ca, in opinia sa, cariera politica a lui Ludovic Orban ar trebui sa fie incheiata pentru ca adoptarea a 25 de ordonante de urgenta si a 31 de hotarari de guvern intr-o noapte este o masura anti-democratica.

Ludovic Orban: Cele 25 de OUG de marti sunt esentiale pentru romani si au fost adoptate de un guvern in plina deplinatate de exercitiu

Este important ca cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvernul Orban in seara premergatoare motiunii de cenzura sa fie publicate in Monitorul Oficial si sa intre in vigoare, a afirmat premierul.

Claudiu Manda, ironii dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Ludovic Orban stie bataie, ca a mai luat

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a anuntat ca social-democratii vor decide, luni, intr-o sedinta a conducerii, ce vor face in continuare dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat din nou prim-ministru pe Ludovic Orban, al carui guvern a fost demis miercuri prin motiune de cenzura.

Ludovic Orban: PNL nu va vota investirea urmatoarelor doua guverne si vom ajunge la anticipate. Jumatate dintre parlamentarii care s-au bucurat la motiune nu vor mai prinde urmatorul mandat

Parlamentarii PNL nu vor vota pentru investitura urmatoarelor doua guverne, astfel incat sa fie declansate alegerile anticipate, a declarat premierul Ludovic Orban, subliniind ca jumatate dintre cei care se.

Ludovic Orban, discutii la Cotroceni cu presedintele Iohannis - surse

Ludovic Orban se afla, la ora transmiterii acestei stiri, la Palatul Cotroceni, pentru discutii cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice citate de Mediafax. intalnirea are loc la scurt timp de la demiterea Guvernului prin motiune de cenzura.

Alfred Simonis, despre Ludovic Orban: De 10 ore s-a inchis in Guvern si da ordonanta dupa ordonanta

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, ii transmite premierului Ludovic Orban sa se opreasca in a mai da ordonante de urgenta, afirmand ca seful Executivului sta de zece ore inchis in sediul Guvernului si ca pana acum a dat nu mai putin de 25 de OUG-uri.

PREMIER DEMIS, PREMIER DE VIS: Dupa Ludovic Orban... vine Ludovic Orban!

Presedintele Klaus Iohannis a ales! Ludovic Orban este premierul ideal pentru Palatul Cotroceni, indiferent daca acesta va constitui sau nu o majoritate parlamentara. Proaspat demis de Parlament, Orban, care, din calitatea de presedinte al PNL, s-a autopropus, ieri, pentru functia de prim-ministru, doreste sa redobandeasca deplinatatea functiei de sef al Guvernului. Sau mai bine zis Orban este premierul pe care Iohannis il activeaza rotind cheia prezidentiala pentru a obtine ceea ce isi doreste: alegeri parlamentare anticipate.

Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de premier. Primele declaratii

Ludovic Orban este propunerea PNL pentru postul de premier. Acesta a facut si primele declaratii. Mai mult decat atat, Orban a anuntat, joi, ca propunerea de prim-ministru cu care PNL merge la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis este in persoana presedintelui PNL, subsemnatul Ludovic Orban. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de .

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul. Ce se intampla acum

Guvernul Orban a picat! Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi pentru si 139 de voturi imppotriva. Ludovic Orban a facut primele declaratii in plenul Parlamentului. Iata ce a declarat. Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul Buna ziua! Un parlament dominat de forte retrograde, parlamentari nascuti din pixul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )