Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban: Institutul Cantacuzino ar putea fi demilitarizat

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Institutul Cantacuzino ar putea fi demilitarizat

Institutul Cantacuzino, care a trecut, la inceputul anului trecut, din subordinea Ministerului Sanatatii in cea a Ministerului Apararii Nationale, ar putea fi demilitarizat, a anuntat joi premierul Ludovic Orban intr-o conferinta de presa comuna cu proaspatul ministru al Sanatatii, Victor Costache, si cu vicepremierul Raluca Turcan. continuă pe Hotnews

Institutul Cantacuzino ar putea fi demilitarizat. Premierul Orban: Trebuie vazut daca trecerea sa la MApN a produs efecte pozitive sau nu

Guvernul Orban va analiza efectele produse de trecerea Institutului Cantacuzino in subordinea Ministerului Apararii Nationale, care pana anul trecut era la Ministerul Sanatatii, astfel ca acesta ar putea fi de.

Ludovic Orban anunta ca ia in calcul demilitarizarea Institutului Cantacuzino

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca ia in calcul demilitarizarea Institutului Cantacuzino, in cazul in care evaluarile arata ca militarizarea nu a produs efectele asteptate.

Donald Tusk, mesaj important pentru Ludovic Orban. Ce i-a transmis, in romana, noului premier al tarii

Donald Tusk i-a transmis un mesaj cat se poate de important premierului proaspat investit, Ludovic Orban. Oficialul de la Bruxelles a dorit sa isi arate sprijinul pentru tara noastra, iar adresele au venit in mod surprinzator, marti. Totul dupa ce Guvernul Orban a trecut in plenul Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Donald Tusk, mesaj .

Adina Valean, propusa comisar european, ar putea fi audiata luni in Parlament, anunta Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban nu exclude posibilitatea ca Adina Valean, propunerea de comisar european, sa fie audiata, luni, in Parlamentul Romaniei, inainte ca aceasta sa se prezinte in fata comisiei de specialitate din Legislativul European.

Guvernul Ludovic Orban are miercuri prima sedinta oficiala. Pe ordinea de zi, restructurarea Executivului. Iohannis participa la sedinta - UPDATE

Cabinetul Ludovic Orban se intruneste, miercuri, la ora 12. 00, in prima sedinta oficiala, informeaza site-ul oficial al Guvernului. Executivul ar putea adopta o ordonanta de urgenta pentru reducerea numarului de ministere de la 26 la 16 si o OUG privind veniturile minerilor, in conditiile in care peste 70 de mineri ai Salinei Ocna Dej sunt blocati in subteran. UPDATE Presedintele Klaus Iohannis va participa la sedinta de Guvern, la invitatia prim-ministrului Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Romania are un guvern legitim, in ciuda unui boicot penibil si rusinos facut de doua formatiuni politice Sedinta informala a noului cabinet, luni seara, la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupa ce cabinetul sau a trecut de votul din Parlament, ca noul guvern va avea o sedinta informala luni seara. De asemenea, prim-ministrul a precizat ca se.

Cand va intra in vigoare noua taxa de prima inmatriculare. Anuntul lui Ludovic Orban

Premierul Romaniei a anuntat azi faptul ca taxa de prima inmatriculare va fi reintrodusa. Taxa care ar trebui sa tina cont de cat de poluat este autovehiculul. Iata ce declaratii a facut Ludovic Orban despre noua veste trista pentru soferi! Ludovic Orban anunta reintroducrea taxei de prima inmatriculare Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei .

LUDOVIC ORBAN: Dorim cresterea salariului minim, dar nu dorim ca aceasta sa provoace consecinte economice negative

Guvernul sustine cresterea salariului minim pe economie, dar nu doreste ca aceasta sa provoace consecinte economice negative , a afirmat, joi, premierul Ludovic Orban, care a afirmat ca doreste si cresterea pensiilor si a amintit ca exista un deficit la fondul de pensii de peste 2 miliarde de lei.

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ludovic Orban anunta un deficit-record la Fondul de Pensii

Ludovic Orban le da o veste proasta pensionarilor din Romania. Premierul Romaniei anunta ca in loc de excedentul anuntat de Viorica Dancila la Fondul de Pensii, in realitate acesta ar inregistra un deficit de 2 miliarde de lei. El a precizat ca a primit informatia de la ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. Ludovic Orban anunta .

LUDOVIC ORBAN: Exista riscul ca Romaniei sa i se interzica sa exporte produse din carne de porc in UE

Primul ministru Ludovic Orban anunta ca exista riscul ca Romaniei sa i se interzica sa exporte carne si produse din carne de porc in Uniunea Europeana din cauza ca Ministerul Agriculturii nu a respectat planul privind combaterea pestei porcine africane pe care si l-a asumat in fata oficialilor Comisiei Europene.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )