Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ludovic Orban se intalneste cu presedintele Klaus Iohannis, joi dimineata, inainte de a valida lista de ministri in BPN-ul PNL

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban se intalneste cu presedintele Klaus Iohannis, joi dimineata, inainte de a valida lista de ministri in BPN-ul PNL

Premierul desemnat Ludovic Orban se intalneste cu presedintele Klaus Iohannis, joi dimineata, inainte de a valida lista de ministri in BPN-ul PNL, anunta surse liberale. Biroul Politic National al PNL se. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu premierul nipon Shinzo Abe in Japonia

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita in Japonia, se va intalni luni, la Palatul Akasaka-Geihinkan, cu prim-ministrul nipon Shinzo Abe. in cadrul intalnirii, seful statului va discuta cu.

Imagini cu presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, la ceremonia de intronare a imparatului Japoniei

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, au participat marti, la Tokyo, la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei. Seful statului roman a fost imbracat in frac, iar sot.

Presedintele Klaus Iohannis se va afla la Tokyo, luni si marti, unde va participa la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei

Presedintele Klaus Iohannis se afla, luni si marti, la Tokyo, in Japonia, unde va participa la ceremonia de intronare a Majestatii Sale imparatul Naruhito al Japoniei. Totodata, seful statului va avea mai multe intalniri bilaterale.

Ludovic Orban, despre suspendarea lui Iohannis: Ipoteza lansata de Dancila e hilara

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a etichetat drept hilara ipoteza enuntata recent de liderul PSD, Viorica Dancila, privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. E hilara. De exemplu, acum,.

Ludovic Orban: E stare de necesitate. Joi sau vineri depunem lista cu ministri

Premierul desemnta, Ludovic Orban, a declarat duminica, dupa sedinta pe care a avut-o cu liderii liberali la sediul PNL, ca este Romania are nevoie de un guvern legitimat de votul Parlamentului care sa rezolve.

Miscarea secreta facuta de Klaus Iohannis. Tensiune maxima in PNL

Zile de foc pentru premierul desemnat, Ludovic Orban. Liderul PNL a mers duminica dimineata la sediul partidului pentru o noua sedinta pentru ca noua saptamana se anunta una grea. Luni trebuie sa.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, se intalneste marti cu reprezentantii partidelor din Opozitie

Premierul desemnat, Ludovic Orban, urmeaza sa discute marti cu reprezantantii partidelor din Opozitie - ALDE, PMP, UDMR si USR -, urmand ca miercuri sa se intalneasca cu cei de la Pro Romania. Marti si.

Tensiune maxima in PNL. Decizia de ultima ora luata de Ludovic Orban

Zile de foc pentru premierul desemnat, Ludovic Orban. Liderul PNL a mers duminica dimineata la sediul partidului pentru o noua sedinta pentru ca noua saptamana se anunta una grea. Luni trebuie sa.

Klaus Iohannis, discutii cu presedintele Letoniei despre situatia Republicii Moldova. Ce sustin cei doi sefi de stat

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, la Tokyo, o intrevedere bilaterala cu presedintele Letoniei, Egils Levits, in marja participarii la Ceremonia de intronare a imparatului Japoniei. Aceasta este prim.

Klaus Iohannis a purtat la Tokyo un frac realizat de designerul Alexandru Ciucu

Presedintele Klaus Iohannis a participat, alaturi de sotia lui, Carmen Iohannis, la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei, derulata in Palatul Imperial din Tokyo. Pentru acest eveniment special, Klaus Iohannis a ales sa poarte un frac realizat de designerul roman Alexandru Ciucu, cel la care apeleaza, de altfel, de cele mai multe ori, pentru tinutele vestimentare in regim Bespoke.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )