Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ludovic Orban: Intentia Guvernului este de a extinde dupa incetarea starii de urgenta perioada somajului tehnic

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Intentia Guvernului este de a extinde dupa incetarea starii de urgenta perioada somajului tehnic

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca Guvernul intentioneaza sa extinda perioada de acordare a somajului tehnic si dupa terminarea starii de urgenta. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Tudorel Toader este o rusine pentru Romania. Un ministru al Justitiei care a dus la o decizie care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului nu mai are ce sa caute in Comisia de la Venetia (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca fostul ministrul al Justitiei, Tudorel Toader, este o rusine pentru Romania, in conditiile in care el a fost initiatorul demersurilor care au dus la revocarea.

Ludovic Orban: Tudorel Toader este o rusine pentru Romania

Premierul Ludovic Orban afirma ca fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader este o rusine pentru Romania.

Ludovic Orban: Decizia CCR este un indemn la anarhie

Premierul Ludovic Orban condamna deciziile Curtii Constitutionale Romane despre care afirma ca sunt de partea celor care incalca legea si au un vadit caracter politic. CCR a admis miercuri ca amenzile pentru nerespectarea starii de urgenta, precum si abrogarea pensiilor speciale sunt neconstitutionale.

Ludovic Orban: Este important sa se dea drumul la vanatoarea de mistreti

Premierul Ludovic Orban considera ca este importanta ridicarea restrictiilor legate de vanatoare, incepand cu 15 mai, in special la mistreti. E foarte bine ca presedintele a anuntat anumite categorii de activitati care se liberalizeaza, printre care pescuitul si vanatoarea, a declarat marti Orban.

Ludovic Orban, despre plecarea in alte localitati dupa 15 mai: Decizia se va lua in ultima zi a starii de urgenta

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a spus ca nu a fost luata vreo decizie legata de posibilitatea de a parasi localitatea in care avem domiciliul, dupa data de 15 mai.

Ce masina ar cumpara Ludovic Orban: Ford sau Dacia?

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat, joi, dupa vizite consecutive la Uzina Ford de la Craiova si la Uzina Dacia de la Mioveni, ce masina ar prefera, dintre cele doua.

VIDEO. Guvernul vrea sa extinda somajul tehnic si dupa expirarea starii de urgenta

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat ca intentia Guvernului este de a extinde dincolo de perioada.

Ludovic Orban, chemat la raport in Parlament pe 18 mai. Cand vin sa dea explicatii Nelu Tataru si Florin Citu

Premierul Ludovic Orban a fost chemat la Ora Guvernului, pe 18 mai, pentru a vorbi de masurile luate de Executiv de cand a fost decretata starea de urgenta. De asemenea, in Parlament vor veni cu o saptamana inainte si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si ministrul de Finante, Florin Citu.

Premierul Ludovic Orban: CCR s-a transformat intr-un inamic al Constitutiei. Decizia privind majorarea amenzilor este aproape un indemn la anarhie Metoda de desemnare a judecatorilor ar putea fi schimbata

Premierul Ludovic Orban declara razboi CCR si sugereaza chiar ca metoda de desemnare a judecatorilor Curtii ar putea fi schimbata. Totul a pornit dupa decizia CCR, care a declarat drept neconstitutionala.

Ludovic Orban: Raman sigure lucrurile comunicate de presedinte referitor la deplasarea interurbana Iohannis afirmase ca, din 15 mai, se va iesi din localitate doar cu motive justificate

Premierul Ludovic Orban a facut, joi, o noua serie de precizari cu privire la deplasarea in afara localitatii dupa data de 15 mai. Eu comunic deciziile atunci cand vor fi luate. Suntem intr-o analiza,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )