Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban: intotdeauna mi-am castigat banii din relatii cu firme private. Am un salariu decent si rezonabil

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: intotdeauna mi-am castigat banii din relatii cu firme private. Am un salariu decent si rezonabil

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca banii pe care i-a castigat au fost intotdeauna din relatii cu firme private si ca salariul sau, confidential, este decent si rezonabil. Orban a fost atacat frecvent pe tema surselor sale de venit si acuzat ca ar fi angajat cu jumatate de norma la o firma privata din Mures abonata la contracte cu statul. continuă pe Hotnews

LUDOVIC ORBAN: PNL poate castiga alegerile din primul tur

PNL poate castiga alegerile prezidentiale inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat, a declarat, joi, la Targoviste, presedintele Partidului National Liberal, premierul desemnat, Ludovic Orban, informeaza Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: O parte dintre functionarii din ministere nu isi vor regasi locul in cadrul noilor institutii

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a afirmat vineri ca o parte dintre functionarii din ministere nu isi vor regasi locul in cadrul noilor institutii, mentionand ca intentia este de evaluare, acolo unde e posibil, a competentelor celor care ocupa functii de conducere sau de executie, precum si de organizare de concursuri transparente, informeaza Agerpres.

Ludovic Orban a facut o marturisire uluitoare la audierile din Parlament: Nu mi se pare normal. Este fake news

Ludovic Orban a facut o marturisire uluitoare la audierile din Parlament: una e ce declara in spatiul public si alta este ce scrie in programul de guvernare. Acesta incerca sa vina cu clarificari dupa ce.

Surpriza! Ce a raspuns Ludovic Orban cand a fost intrebat despre salariul sau!

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a afirmat vineri ca banii pe care i-a castigat au fost intotdeauna din relatii cu firme private. intotdeauna, banii pe care i-am castigat, i-am castigat in relatii cu.

LUDOVIC ORBAN: PNL a sustinut intotdeauna pensiile pentru militari, chiar daca sustinem principiul contributivitatii

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a subliniat, marti, ca PNL a sustinut intotdeauna pensiile de serviciu pentru cadrele militare, chiar daca se pronunta pentru principiul contributivitatii.

Ludovic Orban: PNL poate castiga alegerile prezidentiale inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat

Ludovic Orban a declarat, joi, ca PNL poate castiga alegerile prezidentiale din noiembrie inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat. Avem de castigat o campanie. Batalia in.

LUDOVIC ORBAN: Daca ar fi avut loc Brexitul, guvernele PSD ar fi lasat cetatenii britanici in aer

Premierul desemnat Ludovic Orban acuza ca Guvernul Romaniei este singurul executiv din Uniunea Europeana care nu a dat o ordonanta de urgenta prin care sa reglementeze situatia cetatenilor britanici care se afla pe teritoriul tarii.

LUDOVIC ORBAN: Guvernele PSD nu au reglementat situatia cetatenilor britanici din Romania

Premierul desemnat Ludovic Orban acuza ca Guvernul Romaniei este singurul executiv din Uniunea Europeana care nu a dat o ordonanta de urgenta prin care sa reglementeze situatia cetatenilor britanici care se afla pe teritoriul tarii.

A inceput numarotarea inversa pentru Ludovic Orban. Liderul PNL se concentreaza pe votul de investitura pentru noul guvern

Ludovic Orban este cu un pas mai aproape de Palatul Victoria dupa ce 13 din cei 16 ministri au fost avizati pozitiv de comisiile de specialitate din parlament. Votul comisiilor este consultativ asa ca Ludovic Orban a .

Ludovic Orban: E o obraznicie din partea doamnei Dancila sa faca a treia propunere de comisar european

Premierul propus Ludovic Orban a facut declaratii dupa audierea ministrilor in Parlament. Orban a spus ca Dancila nu mai are in acest moment nicio calitate pentru a propune un comisar european. A fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )