Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ludovic Orban, intrebat daca ordonanta de urgenta privind spitalele private a avut avizul Consiliului Legislativ: Asta este o problema secundara

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, intrebat daca ordonanta de urgenta privind spitalele private a avut avizul Consiliului Legislativ: Asta este o problema secundara

Premierul desemnat Ludovic Orban a fost intrebat vineri despre lipsa avizului Consiliului Legislativ pentru ordonanta prin care pacientii cu boli cronice se vor putea trata si in clinici private. El a spus ca este o problema secundara daca ordonantele emise in sedinta de marti a Guvernului aveau avize sau nu, cel mai important fiind ca acestea sa fie publicate in Monitorul Oficial. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, intrebat daca ordonanta de urgenta privind spitalele private a avut avizul Consiliului Legislativ: Asta este o problema secundara

Premierul desemnat Ludovic Orban a fost intrebat vineri despre lipsa avizului Consiliului Legislativ pentru ordonanta prin care pacientii cu boli cronice se vor putea trata si in clinici private. El a spus ca este o problema secundara daca ordonantele emise in sedinta de marti a Guvernului aveau avize sau nu, cel mai important fiind ca acestea sa fie publicate in Monitorul Oficial.

Orban il acuza de demagogie pe Ponta, dupa ce s-a operat in Turcia, iar acum critica OUG privind spitalele private Ponta ii raspunde: Eu m-am operat de picior, nu am fost la o cura de dezalcoolizare

In discursul sau virulent din Parlament, la dezbaterea motiunii de cenzura, premierul Ludovic Orban l-a acuzat de demagogie pe Victor Ponta, dupa criticile acestuia legate de ordonanta care permite ca spitalele private sa poata accesa programe publice de sanatate. Orban a tinut sa remarce ca Ponta s-a operat la o clinica privata din Turcia, iar Ponta i-a dat ulterior replica: Eu m-am operat la picior, nu am fost la o cura de dezalcoolizare.

LUDOVIC ORBAN: Noi am transmis catre CES spre avizare toate proiectele de ordonanta de urgenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca procedurile privind adoptarea celor 25 de ordonante de urgenta au fost grabite, dupa ce s-a stabilit ca motiunea de cenzura va fi votata miercuri. Planificarea care fusese facuta a trebuit devansata, a afirmat premierul, precizand ca toate proiectele au fost trimise spre avizare Consiliului Economic si Social. Orban sustine ca toate cele 25 de ordonante vor fi publicate in Monitorul Oficial.

Alfred Simonis, despre Ludovic Orban: De 10 ore s-a inchis in Guvern si da ordonanta dupa ordonanta

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, ii transmite premierului Ludovic Orban sa se opreasca in a mai da ordonante de urgenta, afirmand ca seful Executivului sta de zece ore inchis in sediul Guvernului si ca pana acum a dat nu mai putin de 25 de OUG-uri.

LUDOVIC ORBAN: Este necesara o adaptare a legislatiei pentru a avea prevederi concrete in cazul alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - in cadrul sedintei de Guvern, Premierul a aprobat marirea numarului de parlamentari in Diaspora. --- Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca exista un proiect de ordonanta de urgenta care sa reglementeze concret situatia in care se ajunge la alegeri parlamentare anticipate.

Premierul Orban pregateste anticipatele. Ordonanta, pe masa Guvernului

Plan secret al lui Ludovic Orban: surse politice au declarat, pentru Antena 3, ca in sedinta de Guvern de marti ar urma sa fie adoptata o Ordonanta de Urgenta prin care se pregatesc alegerile anticipate.

Ludovic Orban: IAR 99 Soim va fi modernizat astfel incat sa poata fi utilizat ca un antrenament pentru pilotii de F-16

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat vineri, la Bals, intrebat daca este posibil ca pilotii de avioane F16 sa se antreneze pe modelul IAR 99 Soim, ca in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a.

LUDOVIC ORBAN: Toate ordonantele vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial

Premierul demis, Ludovic Orban, raspunde acuzatiilor lui Victor Ponta privind avizele necesare adoptarii celor 25 de ordonante de urgenta din ultima sedinta de guvern afirmand ca toate actele normative respective vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial.

Ludovic Orban, primul anunt dupa ce Iohannis l-a propus din nou premier: Toate ordonantele de urgenta au fost adoptate de un guvern aflat in deplina capacitate. Sunt foarte importante si necesare pentru romani

Ludovic Orban a facut primul anunt dupa ce a fost propus din nou de catre Klaus Iohannis pentru functia de premier. Orban a spus ca cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvernul PNL sunt foarte importante pentru romani si ca trebuie publicate in Monitorul Oficial.

Reactia lui Orban dupa adoptarea a 25 de ordonante de urgenta in miezul noptii: S-a facut cu deplina transparenta

Premierul Ludovic Orban sustine ca Guvernul pe care il conduce a fost transparent in ceea ce priveste ordonantele de urgenta si ca nu e nicio problema ca au ajuns sa fie adoptate nu mai putin de 25 de OUG-uri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )