Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ludovic Orban: Nu mai hotarasc parlamentarii nascuti din pixul lui Dragnea

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Nu mai hotarasc parlamentarii nascuti din pixul lui Dragnea

Premierul Ludovic Orban nu se teme de motiunea de cenzura si atrage atentia PSD ca documentul trebui. continuă pe România Liberă

VIDEO Ludovic Orban: Atrag atentia autoritatilor vremelnice din R. Moldova sa nu incerce sa politizeze subiectul privind gazoductul Ungheni-Chisinau

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a avertizat autoritatile de la Chisinau, pe care le-a numit vremelnice, sa nu incerce sa politizeze pe subiectul privind gazoductul Ungheni-Iasi. Declaratia a fost facuta vineri, 14 august, la inaugurarea tronsonului de conducta Craiova-Segarcea, aferent etapei I din conducta de transport Craiova-Segarcea-Calafat.

Ludovic Orban a facut anuntul acum: ce se intampla cu programul teraselor

Vineri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca programul teraselor va fi prelungit pana la ora 24:00. in plus, premierul a mai precizat ca in sedinta de Guvern de azi va fi adopttaa hotararea de prelungire a starii de alerta. Ce se intampla cu programul teraselor Ludovic Orban a mai spus insa ca a fost de .

Ludovic Orban: Deficitul bugetar va ajunge la 8,5 - 8,6%, dar va fi dintre cele mai mici la nivel european (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca deficitul bugetar se va duce spre 8,5 - 8,6% dupa rectificarea bugetara, ce va fi aprobata de Guvern, prin Ordonanta de Urgenta, in cursul acestei zile. Orban a.

Ludovic Orban: Orice crestere a punctului de pensie mai mare de 14% se va intoarce impotriva Romaniei si a fiecarui pensionar

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre planurile Guvernului de a majora punctul de pensie cu un procent de 14%, explicand ca orice crestere mai mare nu va putea fi sustinuta, se va intoarce.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, la manifestatiile de Ziua Marinei, la Constanta. Ceremoniile au loc la scara mai restransa din cauza pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, sambata, la manifestatiile de Ziua Marinei de la Constanta. Ceremoniile se vor desfasura fara spectactori din cauza masurilor luate pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus si vor avea loc in portul militar, in acvatoriul Portului Constanta si in rada exterioara a acestuia.

Ludovic Orban: in port exista o cantitate mare de azotat de amoniu, dar urmeaza sa fie transportat catre destinatii. Regulile din jurul depozitelor sunt respectate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca in Portul Constanta se afla o cantitate importanta de azotat de amoniu, dar aceasta urmeaza sa fie transportata catre alte destinatii. Seful Guvernului a mai.

Ludovic Orban: Guvernul va majora pensiile cu un procent consistent de 14%. E o crestere extrem de mare si ne angajam sa o putem finanta si pe anii care vor urma (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Guvernul pe care il conduce va creste pensiile cu 14%, o crestere extrem de mare. Acesta a precizat ca, din cate stie, in Europa nu mai exista vreo tara.

Ludovic Orban: Guvernul va majora pensiile cu 14% E un adevarat dezmat in Parlament in materie de legi care genereaza noi si noi cheltuieli (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Guvernul pe care il conduce va creste pensiile cu 14%, o crestere extrem de mare. Acesta a precizat ca, din cate stie, in Europa nu mai exista vreo tara.

Ludovic Orban, veste uriasa din septembrie. Cum se schimba scoala

Veste asteptata de toti parintii si elevii din Romania! Ludovic Orban a explicat, intr-o conferinta de presa, ce se va intampla cu scoala din septembrie. Anunt important despre cum se va schimba scoala Ludovic Orban a sustinut azi o declaratie de presa unde a explicat tot ce tine de masurile pe care le-a luat Guvernul .

Cum a fost prins fumand, astazi, Ludovic Orban! Premierul Romaniei a gafat-o grav de data aceasta, in public

Noua gafa din partea premierului Romaniei! Cum a fost prins fumand de data aceasta Ludovic Orban. Cerintele impuse si de catre el se pare ca nu sunt valabile pentru insasi domnia sa. Ludovic Orban, noua gafa! Cum a fost prins fumand de data asta? Pe premisa: Fa ce spune popa, nu ce face popa, Orban .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )