Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, mesaj catre primari despre PNDL: Domnii primari trebuie sa nteleaga ca nu mai pot servi spre decontare lucrari neefectuate

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, mesaj catre primari despre PNDL: Domnii primari trebuie sa nteleaga ca nu mai pot servi spre decontare lucrari neefectuate

Premierul Ludovic Orban i-a cerut marti ministrului Dezvoltarii, Ion Stefan, sa realizeze intr-o saptamana un raport privind situatiile de lucrari pe PNDL, in care sa fie evidentiate cele care nu corespund cu realizarea lor efectiva. Nu platim nimic din ceea ce nu corespunde realitatii din teren, a spus Orban, la inceputul sedintei de Guvern. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban i-a solicitat ministrului Dezvoltarii un raport al situatiilor de lucrari pe PNDL

Premierul Ludovic Orban i-a solicitat ministrului Dezvoltarii, Ion Stefan, sa pregateasca pana saptamana viitoare un raport privind situatiile de lucrari pe PNDL de la nivelul UAT-urilor care nu corespund cu realizarea efectiva a proiectelor.

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA CONSTITUTIEI: Consider util sa luam in calcul reexaminarea sistemului constitutional si legislativ

Premierul Ludovic Orban a transmis, duminica dimineata, un mesaj cu prilejul Zilei Constitutiei Romaniei, prin care sustine ca schimbarile prin care a trecut societatea romaneasca, in ultimii 28 de ani, evidentiaza nevoia de imbunatatire in plan constitutional si legislativ.

Orban: Trebuie sa fim uniti in lupta impotriva coruptiei! Este dezideratul nostru sa construim o Romanie puternica, sa crestem performanta in educatie si sanatate si sa prosperam prin munca

Premierul Ludovic Orban a declarat ca lupta impotriva coruptiei este dezideratul care a unit romanii, iar atitudinea societatii reprezinta un sprijin important al actiunii guvernamentale de consolidare a in.

Ajutoare de stat pentru fabrici: Ludovic Orban vorbeste despre o schema de sprijin pentru companii din siderurgie si petrochimie, pe motiv ca ar fi fost afectate de OUG 114

Premierul Ludovic Orban a spus marti ca ar trebui pusa la punct o schema de ajutor de stat pentru companii din industrie, pe motiv ca acestea ar fi fost afectate de aplicarea OUG 1142018, care ar fi dus la cresterea preturilor la energia electrica si gazele consumate de acestea. Ludovic Orban a dat exemplul companiilor siderurgice si petrochimice. Trebuie precizat ca nu este o noutate ca marii consumatori sa se planga la autoritati de preturile mari la energie electrica si gaze naturale. Astfel, s-a ajuns in situatii in care au fost incheiate contracte controversate pentru gaze ieftine, cazul Romgaz- InterAgro, sau energie electrica ieftina pentru baietii destepti, cazul Hidroelectrica.

Ludovic Orban, despre viitorul lui Florin Citu la Finante: Sunt foarte multumit de colaborare

Premierul Ludovic Orban a dat de inteles ca nu il va demite pe ministrul Finantelor, Florin Citu, dupa ce a trecut motiunea simpla depusa de PSD impotriva acestuia.

Ludovic Orban, despre Florin Citu: Nici vorba sa-l demit. Voturile PSD nu fac decat sa ii ridice un soclu ministrului Finantelor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu are de gand sa-l demita pe ministrul Finantelor, Florin Citu, cu toate ca a trecut motiunea simpla a PSD. Mai mult, considera ca opozitia PSD fata de Citu arata ca acestuia ar trebui sa i se ridice un soclu.

Ludovic Orban, despre Gabriela Firea: Rezultatele mandatului sunt aproape egale cu zero pe proiectele de investitii. Cine seamana vant, culege furtuna Firea, atac josnic la adresa premierului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a criticat, duminica, mandatul Gabrielei Firea la Primaria Capitalei, precizand ca rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero. De partea.

Ludovic Orban, anunt important despre Raed Arafat. Ce se intampla cu Departamentul pentru Situatii de Urgenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca nu a luat, inca,o deciziein privinta sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. Asa cum am anuntat, evaluam activitatea.

Premierul Ludovic Orban: Bucurestiul are probleme grave si alegerile vor dovedi faptul ca bucurestenii s-au saturat de un primar care nu face nimic pentru ei Ce spune despre un candidat unic (VIDEO)

Bucurestiul are probleme grave si alegerile vor dovedi faptul ca bucurestenii s-au saturat de un primar care nu face nimic pentru ei, a declarat, luni seara, premierul Ludovic Orban, care a precizat ca PNL va.

Ludovic Orban sustine interzicerea cumulului pensiei cu salariul in sistemul de stat: Nu e normal ca persoane care s-au pensionat sa beneficieze si de un venit din sectorul public

Premierul Ludovic Orban este de acord cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul in sistemul de stat, initiativa despre care a vorbit recent ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Seful Guvernului este de p.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )