Libnet.ro
UNICEF

15:00

Marcel Ciolacu, mesaj pentru PNL: Pe 17 august, PSD va depune motiunea de cenzura. Trebuie sa plecati acasa sau la puscarie, in functie de faptele fiecaruia (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu, mesaj pentru PNL: Pe 17 august, PSD va depune motiunea de cenzura. Trebuie sa plecati acasa sau la puscarie, in functie de faptele fiecaruia (VIDEO)

Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit miercuri, de la ora 13. 00, intr-o sedinta comuna in care premierul Ludovic Orban a prezentat raportul privind masurile luate de Guvern pentru limitarea raspandirii. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, catre PNL: Pe 17 august, PSD va depune motiunea de cenzura. Trebuie sa plecati acasa sau la puscarie, in functie de faptele fiecaruia

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc miercuri, de la ora 13. 00, intr-o sedinta comuna in care premierul Ludovic Orban prezinta raportul privind masurile luate de Guvern pentru limitarea raspandirii.

Marcel Ciolacu, catre Orban: Va deranjeaza ca s-a aflat cum ati jefuit bugetul public sub umbrela starii de urgenta

Vorbe dure aruncate in plenul Parlamentului! Marcel Ciolacu, liderul PSD si al Camerei Deputatilor, i-a transmis premierului Ludovic Orban, dupa ce acesta a prezentat raportul privind deschiderea scolilor si organizarea alegerilor locale in conditii de pandemie, ca a scapat situatia de sub control si ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului, luni, pe 17 august.

PSD depune pe 17 august motiunea de cenzura. Ciolacu: E timpul sa plecati acasa sau la puscarie. VIDEO

Marcel Ciolacu a anuntat miercuri ca PSD va depune motiune de cenzura prin care spera daramarea Guvernului Orban. Seful social-democratilor a facut anuntul in Parlament in timpul sedintei in care premierul Ludovic Orban a prezentat raportul privind masurile luate pentru combaterea epidemiei de coronavirus, inceperea scolilor si organizarea alegerilor.

Oficial. PSD depune motiune de cenzura pe 17 august: S-a umplut paharul. E timpul sa plecati acasa sau la puscarie!

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca, dupa 9 luni de guvernare liberala este un haos imens, o economie pusa la pamant si cu somaj galopant. Ciolacu a anuntat ca, in 17 august, va fi depusa motiunea de cenzura.

Liberalul Florin Roman raspunde acuzatiilor lui Marcel Ciolacu: Serios? Adrian Nastase si Liviu Dragnea ai cui presedinti au fost?

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a reactionat dupa ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat guvernarea PNL ca a aruncat tara in haos, a pierdut controlul in lupta cu epidemia de coronavirus si ca a.

FLORIN ROMAN, DUPA CE CIOLACU A ACUZAT PNL DE TUNURI: Serios? Adrian Nastase al cui presedinte a fost? Dar Liviu Dragnea al cui presedinte a fost?

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a reactionat dupa ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat Guvernul PNL de tunuri, facand referire la Adrian Nastase si Liviu Dragnea, fosti presedinti ai PSD cu probleme penale. Roman l-a sfatuit pe Ciolacu sa nu sape groapa altuia ca sa nu cada singur in ea, conform news. ro.

Ludovic Orban raspunde acuzatiilor lui Marcel Ciolacu: Desfid toata demagogia gaunoasa referitoare la tunuri si tepe in timpul guvernarii PNL. Niciodata nu am luat un leu care nu mi s-a cuvenit (VIDEO)

Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit miercuri intr-o sedinta comuna in care premierul Ludovic Orban a prezentat raportul privind masurile luate de Guvern pentru limitarea raspandirii coronavirusului,.

Scandal in PSD! Teodorovici, la cutite cu Marcel Ciolacu: Trebuie sa isi asume batalii politice

Eugen Teodorovici l-a criticat dur liderul PSD, Marcel Ciolacu, spunand nu si-a asumat batalii politice si ca din cauza lui partidul nu reuseste sa acumuleze capital electoral.

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece cu peste 250 de voturi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca motiunea de cenzura pe care PSD o va depune in Parlament impotriva Guvernului Orban, va trece cu peste 250 de voturi.

Cursul valutar BNR pentru miercuri, 12 august 2020. Acord intre BNR si BCE pentru lichiditatile in valuta

Criza epidemiologica creata de actuala pandemie a determinat Banca Nationala a Romaniei sa faca anumiti pasi pentru a avea lichidtati valutare si pentru a reusi sa mentina un curs stabil al principalelor monede, in special al monedei europene. Astazi, dupa ora 13:00, va prezentam cursul valutar actualizat al BNR pentru principalele monede de schimb. Cursul .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )