Libnet.ro
UNICEF

16 Mai.

Ludovic Orban: Noul ministru de Interne va trebui sa faca o evaluare serioasa a activitatii DSU si a lui Raed Arafat

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Noul ministru de Interne va trebui sa faca o evaluare serioasa a activitatii DSU si a lui Raed Arafat

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca dupa investirea Guvernului ministrul de Interne va trebui sa evalueze activitatea Departamentului pentru Situatii de Urgenta si a lui Raed Arafat, in contextul aparitiei imaginilor care arata modul haotic in care autoritatile au intervenit la incendiul din Colectiv. continuă pe Hotnews

PMP va vota pentru guvernul Ludovic Orban: Ce conditii ar trebui sa respecte PNL pentru acordarea sprijinului(VIDEO)

PMP a decis, duminica, in sedinta Consiliului National, ca va vota guvernul Orban, daca vor fi repsectate mai multe conditii. Tinand cont, insa, de situatia in care se afla tara si de.

LUDOVIC ORBAN: Va trebui sa rezolvam rapid stricaciunile facute de PSD

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a afirmat joi ca Partidul National Liberal vine sa preia guvernarea intr-un moment foarte dificil pentru tara, noul executiv fiind pus in situatia de a rezolva rapid aproape toate stricaciunile care au fost facute de guvernarea PSD si, mai mult decat atat, sa puna bazele unor reforme solide care sa duca la modernizarea si la dezvoltarea Romaniei.

Klaus Iohannis chiar are guvernul sau. Lista completa a ministrilor pe care i-a impus-o lui Ludovic Orban

Klaus Iohannis se poate lauda cu faptul ca primeste ceea ce si-a dorit, timp de patru ani, dupa ce a impus mai multe nume, care in viziunea sa vor trebui sa apara in noul cabinet. Lista e una cuprinzatoare si deja sunt facute toate demersurile necesare pentru ca respectivele propuneri sa si fie puse in .

Cine este MARCEL VELA, ministrul propus la INTERNE in Guvernul Ludovic Orban

Marcel Vela este propunerea pentru Ministerul Afacerilor Interne in viitorul Guvern Ludovic Orban. Senatorul Costache, 44 de ani, este membru PNL din ianuarie 1990 si a fost primar al Caransebesului, cu trei.

Cine este Ionut Stroe, propus Ministru al Tineretului si Sportului in cabinetul Ludovic Orban

Ionut-Marian Stroe este propunerea lui Ludovic Orban pentru functia de Ministru al Tineretului si Sportului. Nascut pe 23 septembrie 1979, Stroe este deputat, reprezentand judetul Dolj, din partea Partidului National Liberal.

Barna critica guvernul Ludovic Orban: Verigi unde ar putea sa existe alternative

Dan Barna este in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale. Din acest motiv, nu ar trebui sa vina ca o surpriza retinerea sa de a-si manifesta entuziasmul pentru Guvernul propus de Ludovic Orban. Pentru a deveni un Guvern legitim, Ludovic Orban are nevoie de sustinerea USR in parlament. Din pacate, aceasta va veni mai greu .

Lia Olguta Vasilescu, dupa ce a citit programul de guvernare al PNL: Vine prapadul! - Ludovic Orban a anuntat reducerea numarului de ministere de la 24 la 16

Lia Olguta Vasilescu anunta prapadul dupa instalarea guvernului Orban. Fostul ministru PSD spune ca a citit programul de guvernare al PNL, care prevede restructurarea aparatului administrativ, inclusiv.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, anunt important despre pensiile romanilor

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca Legea pensiilor este in vigoare si ea va fi respectata ca atare de noul Guvern. Este o lege in vigoare. Orice lege care este.

Viorica Dancila a incurcat numele premierului desemnat, Ludovic Orban, cu al premierului Ungariei, Viktor Orban

Premierul Viorica Dancila a incurcat, joi, intr-un discurs sustinut in Maramures, numele premierului desemnat, Ludovic Orban, cu cel al premierului Ungariei, Viktor Orban. Aceasta si-a dat seama si a spus: Asemanarea. , dar total diferiti ca si implicare.

Gafele continua: Viorica Dancila l-a confundat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei VIDEO

Premierul demis Viorica Dancila a comis o noua gafa joi, la Maramures, unde l-a confundat pe presedintele PNL Ludovic Orban cu premierul Ungariei Viktor Orban.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )