Libnet.ro
UNICEF

08:47

Ludovic Orban a convocat sedinte ale CNSU si Guvernului: Sunt necesare pentru a derula toate procedurile pentru instituirea starii de alerta

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban a convocat sedinte ale CNSU si Guvernului: Sunt necesare pentru a derula toate procedurile pentru instituirea starii de alerta

Premierul Ludovic Orban a convocat, pentru luni dimineata, sedinte ale Comitetului National pentru Situatii de Urgenta si Guvernului, spunand ca acestea sunt necesare pentru a derula toate procedurile pentru instituirea starii de alerta. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN: Luni instauram starea de alerta potrivit legii aprobata de Parlament

Premierul Ludovic Orban a anuntat, duminica seara, ca a convocat pentru luni dimineata sedinte ale Comitetului National pentru Situatii de Urgenta si Guvernului, spunand ca acestea sunt necesare pentru a derula toate procedurile pentru instituirea starii de alerta.

Ludovic Orban, despre starea de alerta: Terasele vor fi mentinute inchise Toate institutiile de control implicate vor fi pe teren si vor impune aplicarea legii imi puneti intrebari deranjante

O noua sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta a fost convocata pentru luni, 7,30 dimineata, iar sedinta de Guvern pentru ora 8. 00, a anuntat duminica seara premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat ca ambele sedinte sunt necesare pentru a institui starea de alerta in baza Legii 55 care fost aprobata saptamana trecuta de Parlament. Va fi aprobata o hotarare de Guevern, necesara instituirii starii de alerta in baza legii. intrebat de jurnalisti daca legea se va aplica de luni sau de marti, Orban a spus ca i se par deranjante intrebarile.

Marcel Ciolacu (PSD), la Ora Guvernului: Ludovic Orban, vestitorul austeritatii. Romanii stiu cum sta treaba cu greaua mostenire (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD si presedintele Camerei Deputatilor, a criticat cabinetul condus de Ludovic Orban si l-a acuzat pe premier ca este vestitorul austeritatii, invocand o eventuala.

Ludovic Orban, chemat azi sa dea raportul in Parlament

Premierul Ludovic Orban va merge luni, de la ora 16. 00, in Parlament, la Ora Guvernului, pentru a da explicatii despre masurile luate pentru combaterea crizei sanitare, precum si masurile de relansare economica.

Ludovic Orban, despre cei din Piata Victoriei: Toate sloganurile au tematici care nu au legatura cu interesul national

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, despre protestele din fata Guvernului unde peste o suta de cetateni au manifestat vineri si sambata impotriva masurilor de restrictie.

Cum explica Ludovic Orban ce se intampla in Vama Nadlac

Ludovic Orban a declarat, duminica, la finalul unei intalniri pe care a avut-o la sediul Ministerului de Interne, cu mai multi membri ai Guvernului, ca a impus o serie de marusi pentru fluidizarea traficului la granite.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Trecem de la starea de alerta la starea de alerta maxima. Avem toate instrumentele legale, inclusiv amenzile, pentru a ne asigura ca regulile sunt respectate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, la debutul sedintei de guvern de luni, ca autoritatile dispun de toate parghiile necesare pentru a aplica amenzi, in contextul starii de alerta generata de epidemia de.

LUDOVIC ORBAN: Probabil, dupa 1 iunie, va fi reglementat sectorul turistic

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca Guvernul va reglementa, probabil, dupa data de 1 iunie, conditiile in care va fi deschis sezonul estival din acest an.

Ludovic Orban: Pregatim un plan de reconstructie economica pe baze sanatoase

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul va pune in practica un plan care sa se bazeze pe prin.

Victor Ponta, intrebare cheie pentru Ludovic Orban: Toti romanii vor sa v-o adreseze

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, i-a adresat lui Ludovic Orban o intrebare, in timpul sedintei de Parlament in care premierul da explicatii privitoare la masurile luate in aceasta perioada.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )