Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ludovic Orban: Ordonanta pentru comasarea unor ministere, pe agenda sedintei noului guvern -UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Ordonanta pentru comasarea unor ministere, pe agenda sedintei noului guvern -UPDATE

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marti, ca ordonanta de urgenta pentru restructurarea Guvernului este in lucru, iar aceasta va fi adoptata in cursul zilei, in prima sedinta oficiala a Executivului. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban anunta ca se lucreaza la OUG de restructurare a Guvernului

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca se lucreaza la Ordonanta de Urgenta privind restructurarea Guvernului, motiv pentru care nu a fost stabilita ora primei sedinte a Executivului nou instalat.

Ludovic Orban isi incepe mandatul de premier cu o inaugurare

Noul premier, Ludovic Orban, va avea miercuri un program foarte incarcat, de dimineata pana seara. Va fi un adevarat maraton mediatic, care va incepe cu o inaugurare, chiar daca abia si-a preluat mandatul de premier. Va participa la inaugurarea capacitatii de productie si mentenanta pentru transportorul de trupe 8x8 Piranha 5. La ora 12. 00 va conduce prima sedinta de Guvern, dupa care va participa la preluari de mandate ale unor ministri.

Ce ii promit ungurii lui Ludovic Orban. Mesajul important al premierului de la Budapesta

Dupa ce ungurii au ras de asemanarile dintre premierul Romaniei si cel al Ungariei, Viktor Orban a venit cu un mesaj spectaculos catre proaspatul prim-ministru. Cum vede acesta evolutia discutiilor dintre noi si ei? Ungurii, promisiuni catre Ludovic Orban Premierul Ungariei a trimis o scrisoare de felicitare catre Ludovic Orban pentru a-si trasmite sincera bucurie .

Donald Tusk, mesaj important pentru Ludovic Orban. Ce i-a transmis, in romana, noului premier al tarii

Donald Tusk i-a transmis un mesaj cat se poate de important premierului proaspat investit, Ludovic Orban. Oficialul de la Bruxelles a dorit sa isi arate sprijinul pentru tara noastra, iar adresele au venit in mod surprinzator, marti. Totul dupa ce Guvernul Orban a trecut in plenul Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Donald Tusk, mesaj .

Viktor Orban, mesaj pentru Ludovic Orban, dupa preluarea mandatului de PREMIER: Ungaria este pregatita sa coopereze. Pot sa va asigur

Premierul Ungariei, Viktor Orban, l-a felicitat, marti, peliderulPNL Ludovic Orban pentru numirea in functia de prim-ministru al Romaniei. Pot sa va asigur ca Ungaria este pregatita sa coopereze.

Viorica Dancila spulbera misterul. De ce nu i-a predat mandatul lui Ludovic Orban

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, marti, ca motivul pentru care nu a fost prezenta, la Palatul Victoria, pentru a-i preda mandatul noului premier a fost acela ca Ludovic Orban i-a facut plangere.

Primul eveniment la care participa Ludovic Orban, in calitate de premier: Inaugurarea capacitatii de productie si mentenanta pentru transportorul de trupe 8x8 Piranha 5

Premierul Ludovic Orban va participa, miercuri, la inaugurarea capacitatii de productie si mentenanta pentru transportorul de trupe 8x8 Piranha 5, la Uzina Mecanica Bucuresti, anunta Biroul de presa al.

Ludovic Orban, felicitat de cancelarul german Angela Merkel pentru preluarea mandatului de premier

Ludovic Orban a fost felicitat de cancelarul german Angela Merkel pentru preluarea mandatului de premier. intr-un mesaj adresat liderului liberal, Merkel ii transmite felicitari pentru asumarea functiei de.

Donald Tusk, mesaj de felicitare in limba romana pentru noul premier Ludovic Orban

PresedinteleConsiliului European, Donald Tusk,l-a felicitat pe noul premier Ludovic Orban, pentru numirea sa in functia de prim-ministru al Romaniei, intr-un mesaj postat pe Twitter in limba.

Ungurii rad de Ludovic Orban: Practic am recucerit Ardealul sau macar suntem condusi de aceeasi persoana

Presa din Budapesta a observat ca avem ceva in comun cu Ungaria. Atat premierul Romaniei, cat si cel al Ungariei poarta numele Orban. Iata cum au despartit firul in patru jurnalisitii! Ungurii rad de Ludovic Orban in presa ungara s-a dat drumul la stand-up comedy! Guvernul Orban abia a scapat din focurile votului si a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )