Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ludovic Orban: Pentru centrala nucleara de la Cernavoda avem planuri mari - Investitii de 8 - 9 miliarde de euro (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Pentru centrala nucleara de la Cernavoda avem planuri mari - Investitii de 8 - 9 miliarde de euro (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Guvernul si-a propus sa faca investitii de opt - noua miliarde de euro la centrala nuclearoelectrica de la Cernavoda. Banii ar urma sa fie folositi pentru. continuă pe B1

Investitii de 8-9 miliarde de euro la Centrala nucleara de la Cernavoda - anuntul premierului

Premierul Ludovic Orban spune ca investitiile pentru reactoarele de la Cernavoda s-ar putea ridica la 8-9 miliarde de euro. O parte din bani este necesara pentru retehnologizarea reactorului 1, iar cea mai mare parte pentru construirea reactoarelor 3 si 4. Premierul spune ca intentia este ca investitiile sa fie realizate cu parteneri din zona euro-atlantica.

Ludovic Orban anunta investitii de 8-9 miliarde de euro la centrala de la Cernavoda

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca Guvernul planuieste investitii de 8-9 miliarde de euro la centrala nucleara de la Cernavoda, atat pentru retehnologizarea reactorului 1, cat si pentru constructia reactoarelor 3 si 4.

LUDOVIC ORBAN: Nuclearelectrica a reusit cresterea profitului cu 120 de milioane de lei

Nuclearelectrica SNN) a reusit o crestere a profitului de 120 de milioane de lei in primele sase luni ale acestui an comparativ cu primele sase luni din anul trecut, reiese din declaratiile de astazi ale primului ministru Ludovic Orban, care a facut o vizita oficiala la centrala de la Cernavoda.

Ludovic Orban, o noua vizita in judetul Constanta. Premierul participa diseara la inaugurarea investitiei lui Mohammad Murad de la Olimp

Vizita premierului Ludovic Orban in judetul Constanta incepe in dimineata zilei de joi, 23 iulie, la Centrala de la Cernavoda.

LUDOVIC ORBAN: in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii

Premierul Ludovic Orban a declarat azi, la inceputul sedintei de Guvern, ca in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii, iar sedinta Executivului este convocata pentru a modifica HG privind prelungirea starii de alerta si pentru a include modificarile necesare.

LUDOVIC ORBAN: Luam in calcul intensificarea controalelor peste tot unde avem informatii privind incalcarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca autoritatile iau in calcul intensificarea controalelor peste tot unde exista informatii ca regulile pentru prevenirea raspandirii COVID-19 nu sunt respectate, precizand ca a cerut ca aceste controale sa fie facute brusc, pentru ca este clar ca pana acum unele terase unde existau semnale clare ca nu sunt respectate regulile au avut ponturi din echipele de control.

Ludovic Orban: Avem la dispozitie fonduri UE la care nici nu am visat

Premierul Ludovic Orban a declarat ca fondurile obtinute de Romania de la Uniunea Europeana pentru p.

LUDOVIC ORBAN: Nu exista niciun judet in situatia de a fi carantinat, dar exista localitati pe care le avem sub observatie

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, la finalul discutiei cu prefectii ca nu exista niciun judet in situatia de a fi carantinat in momentul de fata, dar ca exista localitati pe care autoritatile le au sub observatie, g4media.

Ludovic Orban: Avem 840 de locuri ATI in spitalele Covid si 297 de persoane internate

Premierul Ludovic Orban a anuntat marti ca exista 840 de locuri in sectiile de ATI din tara in spitale Covid sau de suport Covid si in prezent sunt internati 297 de pacienti, mentionand ca trebuie crescuta capacitatea, precizand ca problemele legate de lipsa locurilor la ATI sunt determinate de distribuirea cazurilor.

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )