Libnet.ro
UNICEF

11:45

LUDOVIC ORBAN: in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii

Premierul Ludovic Orban a declarat azi, la inceputul sedintei de Guvern, ca in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii, iar sedinta Executivului este convocata pentru a modifica HG privind prelungirea starii de alerta si pentru a include modificarile necesare. continuă pe Ziarul Bursa

Efectele (Co)vidului legislativ: 3.000 de romani testati pozitiv n-au fost internati. Orban: in sfarsit, avem legea izolarii

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca incepand de astazi autoritatile au din nou la indemana instrumentele pe care le are la dispozitie orice Guvern intr-o tara democratica pentru a bloca raspandirea COVID-19. Azi intra in vigoare legea carantinei si izolarii. Peste 900 de pacienti au cerut externare si peste 3. 000 de romani diagnosticati nu au fost internati in spital in perioada vidului legislativ.

Ludovic Orban: Nu avem posibilitatea sa dublam alocatiile. O sa gandim un mecanism de crestere a alocatiilor pentru copii. in doua saptamani vom solutiona aceasta problema (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca Guvernul nu are posibilitatea acum sa dublezealocatiile pentru copii si a promis ca, in doua saptamani Executivul va veni cu un mecanism de solutionare.

VIDEO Ludovic Orban: Nu avem posibilitatea sa dublam alocatiile pentru copii O sa gandim un mecanism de majorare intr-o perioada de timp

Premierul Ludovic Orban a afirmat sambata ca Guvernul nu are posibilitatea de a dubla alocatiile, dupa decizia Curtii Constitutionale, dar va gandi un mecanism de majorare a acestora intr-o perioada de timp, fara a preciza insa despre ce interval este vorba.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban, despre o scadere a numarului de infectari, dupa aplicarea legii carantinarii: inca n-am vazut impactul tergiversarii adoptarii unei legi in urma deciziei CCR (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, sambata, o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea carantinarii si izolarii, care a fost adoptata joi de Senat, in calitate de for decizional,.

Ludovic Orban, noi precizari cu privire la legea carantinarii: Am stabilit masuri imediate

Marti, 21 iulie, Romania a inregistrat un nou record de infectari cu COVID-19 si a intrat in vigoare legea carantinarii. Ludovic Orban, premierul Romaniei, a comentat pe marginea acestor subiecte, in urma unor.

LUDOVIC ORBAN: Autoritatile au in vedere carantinarea a cate trei localitati din judetele Brasov si Arges

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca autoritatile au in evaluare cate trei localitati din judetele Arges si Brasov, unde, daca va fi necesar, va fi dispusa masura carantinarii, intrucat, a explicat el, odata cu intrarea in vigoare a legii, exista posibilitatea de a impune carantina zonala pentru comunitati locale sau pentru zone, conform Agerpres.

Ludovic Orban, anuntul trist despre revenirea la starea de urgenta: in mod clar, de acum incolo se aplica legea

Ludovic Orban a anuntat in cursul serii de luni conditiile in care restrictiile zonale vor fi reintroduse. De asemenea, premierul a vorbit si despre cei aproape 1000 de pacienti testati pozitiv, care au cerut sa fie externati sau au refuzat internarea. Cand vom reveni la masuri restrictive noi Premierul Romaniei a vorbit ieri despre limita maxima .

LUDOVIC ORBAN: Nu exista niciun judet in situatia de a fi carantinat, dar exista localitati pe care le avem sub observatie

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, la finalul discutiei cu prefectii ca nu exista niciun judet in situatia de a fi carantinat in momentul de fata, dar ca exista localitati pe care autoritatile le au sub observatie, g4media.

LUDOVIC ORBAN: Luam in calcul intensificarea controalelor peste tot unde avem informatii privind incalcarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca autoritatile iau in calcul intensificarea controalelor peste tot unde exista informatii ca regulile pentru prevenirea raspandirii COVID-19 nu sunt respectate, precizand ca a cerut ca aceste controale sa fie facute brusc, pentru ca este clar ca pana acum unele terase unde existau semnale clare ca nu sunt respectate regulile au avut ponturi din echipele de control.

Legea privind carantina intra in vigoare. Ludovic Orban stabileste cu ministrii, prefectii si sefii DSP masurile concrete

Legea privind carantina intra in vigoare, marti, la trei zile de la publicarea ei in Monitorul Oficial. Pentru adopta actele administrative si normative necesare pentru punerea in aplicarte a masurilor cuprinse in lege, premierul Ludovic Orban are intalniri cu ministrii de resort, dar si cu toti prefectii si toti directorii Directiilor de Sanatate Publica din tara.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )