Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ludovic Orban: Portarul de la PSD este mai putin slugarnic fata de partid decat Victor Ciorbea. Facem plangere penala impotriva Avocatului Poporului

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Portarul de la PSD este mai putin slugarnic fata de partid decat Victor Ciorbea. Facem plangere penala impotriva Avocatului Poporului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca formatiunea sa face o analiza a activitatii Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, fiind luata in calcul chiar depunerea unei plangeri penale, daca partidul constata ca acesta ar fi incalcat legea. Mai mult, liderul PNL subliniaza faptul ca Victor Ciorbea ar fi slugarnic fata de PSD. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Vom cauta cel mai potrivit moment pentru a trimite acasa acest guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Targu-Jiu, ca partidul pe care il conduce va cauta cel mai potrivit moment in care va avea cele mai mari sanse pentru a trimite.

Ludovic Orban, PNL: Ar fi mai bine pentru Romania daca n-ar avea Guvern decat sa aiba Guvernul Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat luni adoptarea, saptamana trecuta, de catre Guvern a ordonantelor de urgenta privind plafonarea pensiilor speciale si a indemnizatiilor pentru cresterea copilului, spunand ca respectivele acte normative arata.

Ludovic Orban: Dragnea arata ca are obrazul mult mai gros decat prevede legea si a intrat in concediu dupa ce a facut misto de parlamentari

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a criticat, marti, pe Liviu Dragnea pentru ca a absentat de la sedinta de Birou Permanent al Camerei Deputatilor pe care el insusi a convocat-o in vederea sesiunii extraordinare, precizand ca liderul PSD arata ca are obrazul mult mai gros decat prevede legea si a intrat in concediu dupa ce a facut misto de parlamentari.

Ludovic Orban: PSD si ALDE au un singur vot peste majoritatea parlamentara absoluta / Analizam depunerea unei motiuni de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca, in prezent, PSD si ALDE au impreuna un singur vot peste majoritatea absoluta in Parlament, astfel ca liberalii iau in calcul sa depuna, in noua sesiune, o motiunea de cenzura, atunci cand vor exista premise ca sunt sanse mari sa treaca, iar legaturile din interiorul coalitiei de guvernare vor fi rupte, potrivit news. ro.

Adevarul Live, ora 11.00. Ludovic Orban, despre noile biruri anuntate de PSD. Pregateste PNL motiune de cenzura?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre noile masuri fiscale anuntate de PSD, printre care si supraaciza pe combustibil. Va depune PNL motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose in toamna?.

Adevarul Live, ora 13.00. Ludovic Orban, despre noile biruri anuntate de PSD. Pregateste PNL motiune de cenzura?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre noile masuri fiscale anuntate de PSD, printre care si supraaciza pe combustibil. Va depune PNL motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose in toamna?.

Ludovic Orban: Daca pana pe 15 septembrie PSD nu stabileste data alegerilor pentru Primaria Devei, ne vom adresa instantei

Presedintele liberal Ludovic Orban a amenintat PSD ca se va adresa judecatorilor daca pana pe 15 septembrie nu se anunta data la care se vor tine alegerile pentru edilul Devei, oras condus de primarul interimar social-democrat Ovidiu Mos dupa ce Mircia Muntean a fost condamnat la sase ani de inchisoare.

Ludovic Orban: Declaratiile lui Kelemen Hunor despre Marea Unire sunt o jignire la adresa natiunii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, miercuri seara, la postul Realitatea Tv, ca declaratiile facute de presedintele UDMR, Kelemen Hunor, cu privire la Centenarul Unirii sunt o jignire la adresa natiunii.

Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Kelemen Hunor. Niciodata nu vom accepta ceea ce isi doresc ei aici

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, miercuri seara, ca declaratiile facute de presedintele UDMR, Kelemen Hunor, cu privire la Centenar, sunt o jignire la adresa natiunii. Sunt o jignire la.

Ludovic Orban, despre Liviu Pop: Daca esti prost, stai acasa

Ludovic Orban, l-a criticat pe ministrul Educatiei Liviu Pop dupa serie de gafe pe care a comis-o, desi a trecut doar o luna de la instalarea noului Guvern. E o vorba: daca esti prost, stai acasa. Au.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )