Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ludovic Orban a preluat apeluri la DSP Bucuresti, dupa cresterea numarului de cazuri:Se poate ajunge la carantinarea anumitor zone

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban a preluat apeluri la DSP Bucuresti, dupa cresterea numarului de cazuri:Se poate ajunge la carantinarea anumitor zone

Premierul Ludovic Orban, care sambata a facut un control la Directia de Sanatate Publica DSP) a municipiului Bucuresti, a preluat apeluri primite de institutie de la cetateni in legatura cu criza sanitara. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, in vizita la DSP Bucuresti: A fost introdus un nou sistem de call center. Obiectivul cel mai important este ca imediat ce o persoana a fost diagnosticata pozitiv, sa se realizeze ancheta epidemiologica in maxim 24 de ore

Premierul Ludovic Orban a facut, sambata, o vizita la Directia de Sanatate Publica Bucuresti, la finalul careia a anuntat o serie de masuri care au ca scop eficintizarea activitatii institutiei in.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre impunerea mastii de protectie la nivel national: Se poate ajunge si la aceasta situatie

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, dupa o vizita la Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti, ca se poate impune obligativitatea purtarii mastii de protectie pentru prevenirea.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre carantinarea Bucurestiului: Obiectivul nostru este sa nu ajungem in aceasta situatie

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, sambata, dupa o vizita la Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti, ca obiectivul este de a nu carantina Bucurestiul, iar acesta va fi atins daca.

Ludovic Orban o sfideaza pe Renate Weber: Recomand cresterea efectivelor de politisti care opereaza in civil

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului de interne Marcel Vela sa mareasca efectivele de politisti in civil care controleaza modul in care sunt respectate masurile anti-Covid. Acesta este raspunsul Guvernului la intrebarile Avocatului Poporului legate de controalele facute de politistii in civil. Domnul ministru Vela, am auzit Avocatul Poporului va intreaba de ce se fac controale de politie in civil. Dati-i un raspuns potrivit. Chiar recomand o crestere a efectivelor care opereaza in civil, pentru ca stim situatii care ne-au fost raportate in care se striga Sase la venirea lor in uniforma si practic nu pot sa surprinda situatia cum este ea in realitate, a spus Orban, la inceputul sedintei de Guvern de joi.

Ludovic Orban recomanda cresterea efectivelor de politisti care opereaza in civil: Domnul ministru Vela, am vazut ca Avocatul Poporului va intreaba de ce se fac controale ale politiei in civil. Dati-i un raspuns potrivit! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a solicitat, in debutul sedintei de Guvern de joi, cresterea efectivelor de politisti care verifica, in civil, daca cetatenii respecta regulile de protectie sanitara instituite de au.

Cand se carantineaza orasul Bucuresti. Ludovic Orban a facut anuntul in urma cu cateva momente

Anunt de maxima importanta pentru locuitorii Capitalei. Ludovic Orban a spus cand se carantineaza orasul Bucuresti si a explicat ca totul este reglementat in hotararea de guvern. Cand se carantineaza Bucurestiul Dupa ce numarul de cazuri noi de COVID-19 a depasit 3. 000 de infectari in 24 de ore, mai multe zile la rand, cetatenii au .

LUDOVIC ORBAN: Daca in Bucuresti se depaseste rata de infectare de 3 la mie, scolile vor trece in regim online integral

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, dupa o vizita la Directia de Sanatate Publica din Bucuresti ca, daca in Capitala se depaseste rata de infectare de 3 la mie, scolile vor trece in regim online integral. in prezent, rata de infectare este de 2, 3 la mie, conform g4media.

Premierul Orban i-a cerut ministrului Sanatatii cresterea capacitatii de testare si a numarului de paturi de la ATI

Prim-ministrul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, cresterea capacitatii de testare pentru coronavirus, precum si a numarului de paturi din sectiile de terapie intensiva, conform Agerpres.

Ludovic Orban iese din carantina dupa al doilea test negativ de covid

Premierul Ludovic Orban urmeaza sa iasa joi din carantina si sa isi reia activitatea la Palatul Victoria, dupa ce rezultatul celui de-al doilea test pentru coronavirus a iesit negativ, a anuntat biroul de presa al guvernului, scrie Agerpres.

Premierul Ludovic Orban iese din izolare

Premierul Ludovic Orban revine incepand de joi la Palatul Victoria, dupa ce al doilea test de COVID-.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )