Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cand se carantineaza orasul Bucuresti. Ludovic Orban a facut anuntul in urma cu cateva momente

Playtech Playtech,
Cand se carantineaza orasul Bucuresti. Ludovic Orban a facut anuntul in urma cu cateva momente

Anunt de maxima importanta pentru locuitorii Capitalei. Ludovic Orban a spus cand se carantineaza orasul Bucuresti si a explicat ca totul este reglementat in hotararea de guvern. Cand se carantineaza Bucurestiul Dupa ce numarul de cazuri noi de COVID-19 a depasit 3. 000 de infectari in 24 de ore, mai multe zile la rand, cetatenii au . continuă pe Playtech

Ludovic Orban a preluat apeluri la DSP Bucuresti, dupa cresterea numarului de cazuri:Se poate ajunge la carantinarea anumitor zone

Premierul Ludovic Orban, care sambata a facut un control la Directia de Sanatate Publica DSP) a municipiului Bucuresti, a preluat apeluri primite de institutie de la cetateni in legatura cu criza sanitara.

Ludovic Orban, in vizita la DSP Bucuresti: A fost introdus un nou sistem de call center. Obiectivul cel mai important este ca imediat ce o persoana a fost diagnosticata pozitiv, sa se realizeze ancheta epidemiologica in maxim 24 de ore

Premierul Ludovic Orban a facut, sambata, o vizita la Directia de Sanatate Publica Bucuresti, la finalul careia a anuntat o serie de masuri care au ca scop eficintizarea activitatii institutiei in.

LUDOVIC ORBAN: Daca in Bucuresti se depaseste rata de infectare de 3 la mie, scolile vor trece in regim online integral

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, dupa o vizita la Directia de Sanatate Publica din Bucuresti ca, daca in Capitala se depaseste rata de infectare de 3 la mie, scolile vor trece in regim online integral. in prezent, rata de infectare este de 2, 3 la mie, conform g4media.

Mesajul lui Mugur Mihaescu pentru premierul Ludovic Orban: in HoReCa, de doua saptamani nu exista focare!

Actorul Mugur Mihaescu a facut un apel public catre premierul Ludovic Orban, in exclusivitate la Antena 3. in calitate de patron al unui local din Capitala, mesajul catre premier este unul ferm si spune ca mingea este la Ludovic Orban, in cazul angajatilor din sectorul HoReCa.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre impunerea mastii de protectie la nivel national: Se poate ajunge si la aceasta situatie

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, dupa o vizita la Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti, ca se poate impune obligativitatea purtarii mastii de protectie pentru prevenirea.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre carantinarea Bucurestiului: Obiectivul nostru este sa nu ajungem in aceasta situatie

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, sambata, dupa o vizita la Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti, ca obiectivul este de a nu carantina Bucurestiul, iar acesta va fi atins daca.

Premierul Ludovic Orban, testat pentru a doua oara negativ pentru Covid-19

Premierul Ludovic Orban a facut in aceasta dimineata al doilea test pentru COVID-19 si este, de asemenea, negativ. Astfel, prim-ministrul va fi de astazi prezent la Palatul Victoria pentru activitatile.

Ludovic Orban a fost testat pentru a doua oara negativ pentru Covid-19

Prim-ministrul Ludovic Orban a facut in aceasta dimineata al doilea test pentru COVID-19, la 10 zile dupa ce a intrat in contact cu un realizator tv diagnosticat pozitiv. Rezultatul testului premierului este negativ. Astfel, prim-ministrul va fi de astazi prezent la Palatul Victoria pentru activitatile curente, informeaza Guvernul.

LUDOVIC ORBAN: Sa ne asiguram ca memoria victimelor Holocaustului ramane demna si neintinata de incercari de rescriere a istoriei

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca onorarea victimelor Holocaustului este o datorie fundamentala a statului roman, dar si un semn de normalitate, care arata ca tara noastra a invatat din lectiile secolului trecut.

Cutremur in spitalele din Romania. Ludovic Orban, decizie radicala cu privire la pacientii bolnavi de COVID-19: Nu trebuie sa intre in ATI oricine

Sistemul sanitar din Romania se apropie de colaps, data fiind explozia cazurilor de COVID-19 intr-un timp foarte scurt. in cadrul sedintei de Guvern desfasurata ieri seara, Ludovic Orban i-a solicitat ministrului Sanatatii mai multe aspecte importante, precum si reevaluarea si gestionarea mai atenta a paturilor de la ATI. Ce s-a discutat in cadrul sedintei de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )