Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ludovic Orban, reclamat la DNA dupa ordonanta de urgenta pe sanatate

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, reclamat la DNA dupa ordonanta de urgenta pe sanatate

Sindicalistii din Cartel ALFA au anuntat, miercuri, intr-un comunicat ca vor sesiza DNA dupa ce ordonanta pe sanatate a fost aprobata cu o zi in urma de Guvernul Orban. continuă pe Antena3

Alfred Simonis, despre Ludovic Orban: De 10 ore s-a inchis in Guvern si da ordonanta dupa ordonanta

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, ii transmite premierului Ludovic Orban sa se opreasca in a mai da ordonante de urgenta, afirmand ca seful Executivului sta de zece ore inchis in sediul Guvernului si ca pana acum a dat nu mai putin de 25 de OUG-uri.

LUDOVIC ORBAN: Este necesara o adaptare a legislatiei pentru a avea prevederi concrete in cazul alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - in cadrul sedintei de Guvern, Premierul a aprobat marirea numarului de parlamentari in Diaspora. --- Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca exista un proiect de ordonanta de urgenta care sa reglementeze concret situatia in care se ajunge la alegeri parlamentare anticipate.

Bogdan Chirieac: Ar trebui sa se puna punct carierei politice a lui Ludovic Orban. PNL nu are nicio vina, e un partid responsabil

Bogdan Chirieac a declarat ca, in opinia sa, cariera politica a lui Ludovic Orban ar trebui sa fie incheiata pentru ca adoptarea a 25 de ordonante de urgenta si a 31 de hotarari de guvern intr-o noapte este o masura anti-democratica.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul. Ce se intampla acum

Guvernul Orban a picat! Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi pentru si 139 de voturi imppotriva. Ludovic Orban a facut primele declaratii in plenul Parlamentului. Iata ce a declarat. Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul Buna ziua! Un parlament dominat de forte retrograde, parlamentari nascuti din pixul .

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului: Am pierdut doar o batalie. Vom castiga batalia pentru Romania

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat.

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului: Suntem mandri de ce am facut. Am fost judecat de o alianta parlamentara toxica

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat si ca batalia pentru Romania nu a fost pierduta.

Ce spune Ludovic Orban daca motiunea trece: Daca, dupa ce ne-au dat jos vor vota investirea aceluiasi Guvern, inseamna ca trebuie sa se caute

Premierul Ludovic Orban a precizat, marti seara, ca nu crede ca motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR va trece la votul programat miercuri, in Parlament. Premierul a spus ca PNL nu va vota niciun viitor Guvern, desi va fi unul tot liberal, pentru ca alegerile anticipate sa fie declansate.

Ludovic Orban a convocat reuniunea Biroului Executiv al PNL pentru joi

Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca Biroul Executiv al PNL se va reuni joi in sedinta pentru a stabili componenta si mandatul delegatiei partidului la negocierile politice ce vor fi declansate de presedintele Iohannis, dupa ce Guvernul a fost demis prin adoptarea de catre Parlament a motiunii de cenzura.

Ludovic Orban, premier demis: Guvernul cade in picioare. Suntem mandri de ce am facut in trei luni

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat.

Cine ar putea sa il inlocuiasca pe Ludovic Orban in functia de Premier. Legaturile cu Ponta si Dragnea

Sedinta reunita a celor doua Camere, in Parlamentul Romaniei, se voteaza motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR impotriva actualului Guvern, condus de Ludovic Orban, este in plina desfasurare. Nici nu s-a ajuns la un vot final si dej se fac speculatii si pariuri pe cine ii va lua locul lui Ludovic Orban la .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )