Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ludovic Orban recunoaste: Avem in evaluare o astfel de decizie

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban recunoaste: Avem in evaluare o astfel de decizie

Ludovic Orban a anuntat ca autoritatile studiaza introducerea unei noi masuri restrictive in localit. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban: Evaluam o eventuala decizie privind restrictionarea liberei circulatii pe timp de noapte (VIDEO)

Sambata, premierul Ludovic Orban a declarat ca este in evaluare o decizie privind restrictionarea liberei circulatii pe timp de noapte, din cauza pandemiei generate de COVID-19. Grupul de Comunicare.

Ce se intampla cu circulatia pe timp de noapte. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Arad, ca este in evaluare o eventuala decizie privind restrictionarea circulatiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de COVID-19. Ludovici Orban, anunt ingrijorator: libera circulatie pe timp de noapte ar putea fi restrictionata Ludovic Orban s-a aflat la Arad, sambata, unde a declarat ca se evalueaza posibilitatea .

Ludovic Orban nu renunta la alegerile parlamentare nici dupa numarul mare de imbolnaviri: Democratia inseamna alegeri!

Intrebat daca, in cazul in care numarul cazurilor de coronavirus va creste in continuare, ar putea lua in calcul amanarea alegerilor parlamentare, Ludovic Orban a declarat ca aceste alegeri nu cresc riscul infectarilor, astfel incat nu este cazul sa ia o astfel de decizie.

LUDOVIC ORBAN: Exista circa 1.000 de proiecte nefinalizate pe PNDL 1, administrat aproape integral de guvernele PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca exista aproximativ 1. 000 de proiecte nefinalizate pe PNDL 1, administrat aproape integral de guvernele PSD si Cabinetul pe care il conduce va interveni cu un act normativ pentru a prelungi cu un an de zile termenul de finalizare a lucrarilor din PNDL 1, astfel incat autoritatile locale care au beneficiat de finantare sa nu fie nevoite sa returneze banii Executivului. El a adaugat ca va fi un PNDL 3 anul viitor, dar dupa ce vor fi finalizate PNDL 1 si PNDL 2, potrivit News.

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii. Cand vor creste, de fapt

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii si a spus cand vor creste, de fapt, indemnizatiile pensionarilor. Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca pensiile pot creste doar prin dezvoltare economica, pentru ca se platesc din contributiile de asigurari sociale ale persoanelor care muncesc. Ludovic Orban dezamageste toti pensionarii. Ce anunt a facut despre pensii .

LUDOVIC ORBAN: Vom face complementar un PNDL 3, dupa ce se termina sau se apropie de final lucrarile la PNDL 1 si 2

Programele PNDL 1 si 2 vor continua, iar dupa stabilirea proiectelor de investitii locale ce ar urma sa fie finantate cu bani europeni prin exercitiul financiar 2021-2027, dar si prin Programul National de Rezilienta si Recuperare, se va implementa, complementar, PNDL 3, a anuntat astazi, la Suceava, prim-ministrul Ludovic Orban.

Ludovic Orban anunta noi restrictii: Circulatia pe timpul noptii ar putea fi restrictionata

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul ar putea impune noi restrictii, printre care se numara si restrictionarea circulatiei, in anumite orase, pe timpul noptii.

Ludovic Orban, raspuns pentru USR: Premierul il da partidul care castiga alegerile Ciolacu intervine si el: Sa ramana scris. Va fi de la PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Timisoara, intrebat daca va fi premier si dupa alegerile din decembrie, ca primul ministru il da partidul care castiga alegerile, in replica dupa ce USR-PLUS a anuntat ca intra in alegerile parlamentare cu dorinta de a da premierul in viitorul Guvern. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a intrat si el in discutie si a replicat: Sa ramana scris. Asa este! Iar premierul va fi de la PSD!.

Ce salariu are Ludovic Orban, premierul Romaniei. incaseaza triplu fata de acum 2 ani

Apare zi de zi la TV si Guvernul condus de el este cel care gestioneaza pandemia in Romania. Dar multi se intreaba acum ce salariu are Ludovic Orban, premierul Romaniei. Ei bine, va spunem ca in 2020 incaseaza triplu fata de acum 2 ani. Ce salariu are Ludovic Orban, premierul Romaniei in anul 2018, actualul .

LUDOVIC ORBAN: Suntem datori si recunoscatori tuturor eroilor cazuti la datorie de-a lungul istoriei

Premierul Ludovic Orban si-a exprimat recunostinta, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Armatei Romane, fata de eroii cazuti la datorie de-a lungul istoriei, afirmand ca datorita sacrificiului acestora generatiile de azi se bucura de o Romanie stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )