Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ce salariu are Ludovic Orban, premierul Romaniei. incaseaza triplu fata de acum 2 ani

Playtech Playtech,
Ce salariu are Ludovic Orban, premierul Romaniei. incaseaza triplu fata de acum 2 ani

Apare zi de zi la TV si Guvernul condus de el este cel care gestioneaza pandemia in Romania. Dar multi se intreaba acum ce salariu are Ludovic Orban, premierul Romaniei. Ei bine, va spunem ca in 2020 incaseaza triplu fata de acum 2 ani. Ce salariu are Ludovic Orban, premierul Romaniei in anul 2018, actualul . continuă pe Playtech

Dan Barna il ataca violent pe Ludovic Orban: Atat de disperat esti?

Marti, fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, a fost numit presedintele Consiliului Legislativ. El a obtinut mai multe voturi decat fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, sustinut de liberali, si decat candidatul propus de USR, Ionut Duli Mazalu. Atacul lui Dan Barna la adresa premierului Ludovic Orban Premierul Ludovic Orban a fost atacat dur .

De ce nu s-au inchis, de fapt, after school-urile si cresele. Raspunsul lui Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban sustine ca a decis pastrarea creselor si unitatilor after-school deschise, pentru ca sunt locuri sigure. Acesta spune ca, desi au fost functionale pe toata durata verii, nu au inregistrat niciun caz de coronavirus.

Ce salariu are acum Ludovic Orban. Prim-ministrul Romaniei castiga in 2018 aproximativ 3.000 de lei lunar

Nu e zi sa nu il vedem pe Ludovic Orban la TV. Prim-ministrul transmite noi informatii legate de pandemia de coronavirus, de masurile care vor fi luate pentru protectia cetatenilor. Si salariul pe care il primeste e acum pe masura, mult mai mare decat cel din 2018, cand primea aproximativ 3. 000 de lei lunar.

Cat de aproape e Romania de un lockdown. Ce a raspuns premierul Ludovic Orban (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a fost intrebat miercuri, in marja vizitei pe care a desfasurat-o la uzina Dacia de la Mioveni, cat de aproape suntem de instituirea unui lockdown la nivel national.

Victor Ponta: Klaus Iohannis e un ipocrit, iar Ludovic Orban minte cand spune ca are nevoie de un nou Parlament pentru a face bugetul pe 2021. Pentru 2020, bugetul a fost adoptat fara dezbatere in Legislativ (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, i-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis si pe premierul Ludovic Orban de ipocrizie in stradania lor de a-i convinge pe romani ca alegerile parlamentare trebuie sa se.

Ludovic Orban: in ultima suta de ani, guvernele de la Bucuresti au ramas datoare fata de Iasi si Moldova. E momentul sa le sustinem proiectele de dezvoltare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca dupa zeci de ani in care Guvernul Romaniei a ignorat practic judetul Iasi, a venit momentul sa sustina cu resurse importante proiectele acestui judet, dar si a re.

Ludovic Orban: Din informatiile pe care le avem, au fost respectate masurile si nu au fost cazuri in zona after school-urilor (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a explicat care a fost motivul pentru care scolile din Capitala au intrat in scenariul rosu, dar after school-urile au ramas deschise. Premierul sustine ca analizele.

Ludovic Orban, despre Traian Berbeceanu: Va fi un prefect foarte bun la Bucuresti. Un om corect, cinstit, ferm

Ce il recomanda pe fostul comisar de politie Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei? Premierul Ludovic orban spune ca este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii si va fi un prefect foarte bun pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza.

LUDOVIC ORBAN: Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a declarat, intrebat ce il recomanda pe Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei, ca acesta este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii. Seful Executivului a adaugat ca Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza, potrivit News.

LUDOVIC ORBAN: Evaluarile pe care le avem sunt ca ritmul de crestere a numarului de cazuri de COVID se va reduce

Premierul Ludovic Orban spune, in ziua in care Romania a atins un nou record al cazurilor zilnice de coronavirus - 4. 848 - ca evaluarile pe care le are Guvernul arata ca ritmul de crestere a cazurilor de COVID-19 se va reduce.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )