Libnet.ro
UNICEF

13:16

Ludovic Orban: Restaurantele nu se vor deschide! Guvernul nu a interzis niciodata accesul oamenilor in parc

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Restaurantele nu se vor deschide! Guvernul nu a interzis niciodata accesul oamenilor in parc

Premierul Ludovic Orban a spus, miercuri, ca restaurantele nu vor fi deschise in data de 15 mai, odata cu relaxarea restrictiilor, afirmand ca acestea se numara printre zonele cu cel mai mare risc epidemiologic. continuă pe Antena3

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Pilonii relansarii economice se vor baza pe investitiile publice si investitiile private

Guvernul pregateste un set de masuri menit sa relanseze economia nationala, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre decizia CCR privind amenzile: Sunt socat de hotarare, dar e pe linia deciziilor date in perioada Dragnea Vom reface legea pensiilor speciale

La fel ca si alte decizii luate in perioada lui Dragnea, CCR arata ca este de partea celor care incalca legea, sanctionand pe toti cetatenii corecti care au respectat regulile. Prin aceasta decizie, Guvernul este practic impiedicat sa apere viata si sanatatea romanilor. Se poate ajunge la situatia ca sa nu mai putem da nicio amenda. Este o sentinta care ma socheaza si care are un vadit caracter politic, a declarat premierul Ludovic Orban intr-un discurs tinut la Academia Tehnica Militara. Acesta spune ca se vor gandi la o noua forma a legii privind pensiile speciale.

Ludovic Orban: Vrem sa crestem capacitatea de testare de la aproape 11.000 acum la 15.000 de teste zilnic Fata de previziunile unor analisti privind caderea economica, lucrurile stau mai bine decat ne asteptam Ce spune despre relaxarea unor masuri din 1

Ludovic Orban a prezentat luni seara un raport de activitate la 6 luni de la preluarea mandatului de catre Guvernul pe care il conduce. El a sustinut ca Executivul a luat masuri in criza COVID inca de la izbucnirea epidemiei in China. De asemenea, el a sustinut ca, fata de previziunile unor analisti privind caderea economica, lucrurile stau mai bine decat se astepta guvernul.

Despre programul economic al lui Ludovic Orban

Cand eram gata sa declaram Romania falimentata de guvernul de dreapta, Ludovic Orban iese din carapa.

Ludovic Orban: Va exista o anumita relaxare si in ceea ce priveste deplasarea in afara localitatilor

Ludovic Orban a facut, luni seara, mai multe anunturi despre masurile pe care le va lua Guvernul dupa data de 15 mai.

Ludovic Orban, de Ziua Mondiala a Libertatii Presei: Sunt un sustinator ferm al libertatii de exprimare ca garantie a oricarei democratii functionale

Premierul Ludovic Orban a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei in care a apreciat munca jurnalistilor si a precizat ca Guvernul incearca sa sprijine financiar sectorul media in aceasta perioada.

Ludovic Orban: Cred ca romanii inteleg necesitatea continuarii acestor masuri dupa 15 mai si le vor respecta

Premierul Ludovic Orban a vorbit, miercuri, despre masurile care vor ramane in vigoare dupa data de 15 mai, cand Romania intra in Stare de alerta.

Ludovic Orban, chemat la raport in Parlament pe 18 mai. Cand vin sa dea explicatii Nelu Tataru si Florin Citu

Premierul Ludovic Orban a fost chemat la Ora Guvernului, pe 18 mai, pentru a vorbi de masurile luate de Executiv de cand a fost decretata starea de urgenta. De asemenea, in Parlament vor veni cu o saptamana inainte si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si ministrul de Finante, Florin Citu.

Ludovic Orban: nu putem decide noi cand reluam zborurile

Romania nu poate decide singura cand se vor relua zborurile catre Spania, Italia, Franta sau alte tari afectate de COVID-19, spune Ludovic Orban. Premierul spune ca va astepta planul european cu privire la reluarea curselor aeriene.

Ludovic Orban anunta numarul romanilor care s-au intors in tara, de la inceputul pandemiei. Cifra uriasa

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni seara intr-o conferinta de presa ca de la inceputul pandemiei s-au intors in tara aproape 1,3 milioane de romani. Premierul a adaugat ca acestia vor primi ajutor de la stat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )