Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ludovic Orban, suspect de Covid-19. Langa cine a stat de s-ar fi infectat

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, suspect de Covid-19. Langa cine a stat de s-ar fi infectat

Ludovic Orban, premierul Romaniei, ar fi suspect de infectare cu noul coronvirus, conform unor informatii de ultima ora. Se oare ca acesta si-a suspendat toate activitatile programate pentru astazi. Ludovic Orban, suspect de Covid-19 Informatiile de ultima ora spun ca premierul Ludovic Orban este suspect de infectare cu noul coronavirus. Ca urmare, au fost suspendate . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, suspect de COVID-19. Premierul isi suspenda toate activitatile pentru astazi si asteapta rezultatul testului. Cine l-ar fi putut infecta

Premierul Ludovic Orban si-a suspendat in aceasta dimineata toate activitatile programate pentru luni, din cauza unei suspiciuni de infectare cu SARS-CoV-2, dupa participarea marti la o emisiune moderata de Silviu Manastire, la B1 TV, care a fost confirmat pozitiv.

Ludovic Orban suspect de COVID! Si-a anulat toate evenimentele - Ce se intampla acum cu premierul

Ludovic Orban a mers luni dimineata sa se testeze de COVID. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectarii cu noul coronavirus, insa pana la primirea rezultatului, premierul a suspendat intalnirile fizice cu alte persoane.

LUDOVIC ORBAN: Bugetul 2021 va fi votat de viitorul Parlament, alegerile trebuie organizate pe 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca bugetul de stat pe 2021 va fi votat de viitorul Parlament, acuzand majoritatea controlata de PSD din actuala configuratie parlamentara ca nu mai are legitimitate.

Ludovic Orban: Cum sa ne ducem cu bugetul in actualul Parlament? Nu ati vazut ce au facut cu ordonanta pentru rectificare? Au facut-o praf. PSD duce Romania in faliment

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, duminica, ca bugetul de stat pentru anul 2021 va fi votat in viitorul Parlament, dupa alegerile generale. Cum sa ne ducem cu bugetul in actualul Parlament?, s-a.

Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii. Acum este clar

Vineri, premierul Ludovic Orban a declarat ca, odata cu cresterea numarului de infectari creste si riscul de aparitie a unor restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Ludovic Orban a declarat ca, majorarea numarului de persoane infectate cu noul coronavirus poate fi oprita prin cresterea numarului de persoane care respecta regulile de protejare a sanatatii. El .

LUDOVIC ORBAN: Dreptul la educatie al copiilor trebuie respectat, copiii au nevoie sa se duca la scoala

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, intrebat fiind daca anul scolar este compromis, ca acesta abia a inceput, iar o mare parte din scoli functioneaza in regim normal. Cum sa fie compromis? . ) Noi am luat special aceasta decizie sa afectam cat mai putin procesul educational, dreptul la educatie al copiilor trebuie respectat, copiii au nevoie sa se duca la scoala, sa tina pasul cu materia, a afirmat Orban.

Ludovic Orban a fost testat negativ pentru COVID-19 Va ramane in carantina pana joi

Rezultatul testului pentru noul coronavirus COVID-19) in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, informeaza Guvernul. Din motive de precautie, Ludovic Orban va ramane in carantina pana joi, 8 octombrie, de unde isi va exercita atributiile functiei de prim-ministru si isi va desfasura activitatea fara interactiune fizica cu alte persoane.

Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Premierul Ludovic Orban a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Orban s-a testat dupa ce a intrat in contact cu o persoana testata pozitiv. Premierul ramane in izolare pana joi cand va face un nou test.

Gabriela Firea rupe tacerea: Ludovic Orban a recunoscut! Am avut dreptate, adevarul iese la lumina!

Gabriela Firea este perdanta din aceste alegeri locale, dar nu s-a rezumat la aest nou statut. Imediat dupa termninarea alegerilor a iesit in presa cu mai multe declaratii. Gabriela Firea rupe tacerea intr-o inteventie avuta astazi, la Antena 3, fostul edil al Capitalei a vorbit deschis despre ultimele declaratii date de premierul Ludovic Orban, refeitor .

Ultima ora! Ludovic Orban, anunt neasteptat despre majorarea pensiilor. Ce trebuie sa stie toti pensionarii

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de duminica despre posibilitatea majorarii pensiilor. Acesta le recomanda pensionarilor sa nu se mai increada in promisiunile PSD, deoarece Guvernul nu are fabrica de tiparit bani. Drept urmare, pentru moment, pensiile nu vor suferi schimbari, cu atat mai putin majorari. Veste proasta pentru pensionari Pandemia de COVID-19 a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )