Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: in ultimii 12 ani, primarii generali din PSD si Guvernele PSD au tinut Bucurestiul pe loc. Guvernul pe care il conduc este partener loial pentru rezolvarea problemelor mari ale Bucurestiului (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: in ultimii 12 ani, primarii generali din PSD si Guvernele PSD au tinut Bucurestiul pe loc. Guvernul pe care il conduc este partener loial pentru rezolvarea problemelor mari ale Bucurestiului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la finalul intalnirii de la Ministerul Transporturilor, cu ministrul Lucian Bode si primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, ca Guvernul va sustine toate proiectele. continuă pe B1

Orban: in ultimii 12 ani primarii PSD si guvernele PSD au tinut Bucurestiul pe loc si au blocat realizarea marilor proiecte

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, ca in ultimii 12 ani primarii general PSD si guvernele PSD au tinut Bucurestiul pe loc si au blocat realizarea marilor proiecte. Primarul ales al Bucurestiului, Nicusor Dan, a declarat ca nu se va mai intampla ca Primaria Capitalei sa fie un obstacol pentru Ministerul Transporturilor si sa blocheze investitiile pe care aceasta institutie doreste sa le faca in municipiu.

Ludovic Orban, dupa rezultatele la alegerile locale: Am facut analiza rezultatelor obtinute de partid la alegerile locale Am reusit sa castigam judete in care PSD a condus in ultimii 30 de ani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de declaratii, in timpul unei conferinte de presa, miercuri, 30 septembrie, refeitoare la rezultatele Partidului National Liberal la alegerile locale din 2020: Astazi.

Azi au cazut capete in PNL! Ludovic Orban a facut anuntul final, dupa alegerile locale 2020

Azi, miercuri, 30 septembrie, s-au taiat capete in PNL. Ludovic Orban a facut anuntul final. Comitetul Politic National al PNL s-a reunit miercuri dimineata pentru a analiza rezultatul alegerilor locale 2020. Potrivit unor surse politice, premierul Ludovic Orban a cerut sanctionarea liderilor de filiale care au obtinut un scor de sub 20%, fapt care s-a .

LUDOVIC ORBAN: Dreptul la educatie al copiilor trebuie respectat, copiii au nevoie sa se duca la scoala

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, intrebat fiind daca anul scolar este compromis, ca acesta abia a inceput, iar o mare parte din scoli functioneaza in regim normal. Cum sa fie compromis? . ) Noi am luat special aceasta decizie sa afectam cat mai putin procesul educational, dreptul la educatie al copiilor trebuie respectat, copiii au nevoie sa se duca la scoala, sa tina pasul cu materia, a afirmat Orban.

Vesti proaste: ramanem fara caldura la iarna?! Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Sunt vesti proaste pentru bucuresteni. Acestia risca sa ramana fara caldura la iarna. Premierul Ludovic Orban a precizat ca sunt sanse foarte mari ca locuitorii din Capitala sa aiba parte de o iarna grea, in conditiile in care furnizarea de caldura va fi una foarte dificila. Bucurestenii ar putea ramane fara caldura la iarna. Ce .

Ludovic Orban: Nu pot sa inteleg de ce s-a acceptat ca Biroul Electoral al Sectorului 1 sa isi desfasoare activitatea intr-o cladire a primariei, unde la etajul doi era, de fapt, o echipa de campanie a primarului Tudorache (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, referindu-se la controversele privind numararea voturilor de la Sectorul 1, ca asteapta sa se faca o ancheta, iar cei care au incercat sa afecteze corectitudinea.

Ludovic Orban, despre eventuale masuri in contextul numarului de cazuri de COVID-19 in Bucuresti: Nu am trecut de o rata de 1,5% (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de declaratii jurnalistilor, in cursul zilei de joi. Presedintele PNL a discutat despre numarul alarmant al cazurilor de COVID-19, dar si despre masurile ce se impun pe.

Ludovic Orban, despre problemele aparute la statia de metrou Eroilor 2, unde apa a curs din tavan: Orice fel de situatie care apare trebuie remediata de consortiul care a avut contractul (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat joi referitor la incidentul care a aparut la Statia de metrou Eroilor 2, situata pe noua Magistrala 5 Eroilor Drumul Taberei: Orice fel de situatie care apare trebuie.

Ludovic Orban, reactie transanta dupa fraudarea alegerilor: Firea trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o

Tensiunile in cadrul PSD ating cote maxime, iar Gabriela Firea incearca din rasputeri sa faca dreptate. Noaptea trecuta a fost una de mare suspans, dupa ce au fost publicate imagini video in care membrii USR-PLUS au fost surprinsi sustragand saci sigilati cu voturi. Dupa multe acuzatii si razvratiri, a venit momentul premierului sa-si spuna parerea .

Dezvaluiri din noaptea alegerilor. Pandele, revoltat, l-a sunat pe Ludovic Orban. Ce au vorbit

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit ca sotul sau, Florin Pandele, primarul din Voluntari, l-a sunat in noaptea alegerilor locale pe premierul Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )