Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ludovic Orban a votat la alegerile parlamentare: Am votat pentru dezvoltarea Romaniei. ii invit pe toti romanii sa-si exercitedreptul la vot (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban a votat la alegerile parlamentare: Am votat pentru dezvoltarea Romaniei. ii invit pe toti romanii sa-si exercitedreptul la vot (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a votat duminica dimineata, la ora dupa ora 8. 00, la o sectie din localitatea Doboroesti din judetul Ilfov, acolo unde seful Guvernului are domiciliul. La iesirea din sectia de votare,. continuă pe B1

Nicusor Dan: Am votat pentru dezvoltarea Romaniei si a Bucurestiului, pentru colaborare si pragmatism. Am votat pentru justitie si parcursul european al Romaniei (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a votat, duminica, la ora 11. 00, la Scoala 279 din Bucuresti. Edilul a precizat la iesirea din sectie ca avotat pentru dezvoltarea Romaniei si a Bucurestiului.

Ludovic Orban: Am votat pentru dezvoltarea Romaniei

Premierul Ludovic Orban a spus la iesirea de la urne ca a votat pentru ca Romania sa devina o tara d.

Ludovic Orban: Optiunea noastra este pentru un guvern cu o majoritate parlamentara cat mai stabila si cat mai larga. imi doresc sa pastrez un guvern cat mai suplu, cu un numar cat mai mic de portofolii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca, in cazul unei victorii la alegerile legislative din 6 decembrie, PNL si doreste sa formeze un guvern, sustinut de o majoritate parlamentara cat mai stabila si cat mai.

Marcel Ciolacu: Se configureaza un castig al PSD. Ludovic Orban nu mai poate fi premierul Romaniei, cel putin daca dorim sa respectam votul romanilor (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, pentru B1 TV, ca PSD a castigat alegerile parlamentare, chiar daca diferenta fata de PNL nu e atat de mare pe cat si-ar fi dorit ei. Ciolacu a mai spus ca, data.

Peste 256.000 de romani din diaspora au votat la alegerile parlamentare

Peste 256. 000 de cetateni romani au votat in strainatate, pana duminica, in jurul orei 21,00, la alegerile parlamentare.

Carmen Iohannis a impresionat cu tinuta pe care a purtat-o cand a votat la alegerile parlamentare 2020

Carmen Iohannis a votat, duminica, la Sibiu, in timp ce sotul ei, Klaus Iohannis, si-a exprimat preferintele de la alegerile parlamentare 2020 la Bucuresti. Prima Doamna a Romaniei a fost insotita la urne d.

Patriarhul Daniel a votat la alegerile parlamentare din 2020

Patriarhul Daniel s-a prezentat duminica la vot, pentru alegerile parlamentare din 2020. Patriarhul Bisercii Ortodoxe si-a exercitat dreptul de vot la una dintre sectiile scolii Ienachita Vacarescu din.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Peste 171.000 de romani din strainatate au votat la alegerile parlamentare

Peste 171. 000 de romani din afara tarii au votat la alegerile parlamentare, pana duminica, la ora 15,00. Potrivit site-ului Autoritatii Electorale Permanente, 21. 329 dintre aceste voturi au fost exprimate prin corespondenta.

Orban: Am votat pentru dezvoltare, pentru o Romanie dinamica, moderna. Nu exista risc de infectare daca mergeti la vot

Alegeri parlamentare 2020. Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, faptul ca a mers si a votat pentru dezvoltarea Romaniei si pentru o echipa care sa urmareasca reforme.

Ludovic Orban: Urmatorii patru ani vor fi ani de pace politica. Toata energia politica va fi consumata pentru a pune in practica planul de dezvoltare a Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat joi seara, in ultima zi a campanieielectorale pentru alegerile parlamentare, ca in aceasta campanie atipica, ce a avut loc in contextul pandemiei de coronavirus, PNL a.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )