Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ludovic Orban: Am votat pentru dezvoltarea Romaniei

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Am votat pentru dezvoltarea Romaniei

Premierul Ludovic Orban a spus la iesirea de la urne ca a votat pentru ca Romania sa devina o tara d. continuă pe România Liberă

Nicusor Dan: Am votat pentru dezvoltarea Romaniei si a Bucurestiului, pentru colaborare si pragmatism. Am votat pentru justitie si parcursul european al Romaniei (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a votat, duminica, la ora 11. 00, la Scoala 279 din Bucuresti. Edilul a precizat la iesirea din sectie ca avotat pentru dezvoltarea Romaniei si a Bucurestiului.

Ludovic Orban a votat la alegerile parlamentare: Am votat pentru dezvoltarea Romaniei. ii invit pe toti romanii sa-si exercitedreptul la vot (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a votat duminica dimineata, la ora dupa ora 8. 00, la o sectie din localitatea Doboroesti din judetul Ilfov, acolo unde seful Guvernului are domiciliul. La iesirea din sectia de votare,.

Ludovic Orban, mesaj pentru romani: E extrem de important sa veniti la vot! Va garantez ca exercitarea dreptului la vot se va face in cele mai sigure conditii de protejare a sanatatii (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a indemnat joi seara pe romani sa mearga la vot duminica, pentru a alege membrii noului Parlament. Seful Guvernului a dat asigurari ca prin prezentarea la urne, cetatenii nu sunt.

GABRIEL ZETEA, PSD MARAMURES: Am votat pentru viitorul Romaniei

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, care candideaza pentru Camera Deputatilor, a declarat ca votul sau de duminica a fost unul pentru viitorul Romaniei.

Orban: Am votat pentru dezvoltare, pentru o Romanie dinamica, moderna. Nu exista risc de infectare daca mergeti la vot

Alegeri parlamentare 2020. Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, faptul ca a mers si a votat pentru dezvoltarea Romaniei si pentru o echipa care sa urmareasca reforme.

Marcel Ciolacu: Se configureaza un castig al PSD. Ludovic Orban nu mai poate fi premierul Romaniei, cel putin daca dorim sa respectam votul romanilor (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, pentru B1 TV, ca PSD a castigat alegerile parlamentare, chiar daca diferenta fata de PNL nu e atat de mare pe cat si-ar fi dorit ei. Ciolacu a mai spus ca, data.

Robert Sighiartau: Am votat cu gandul la tineri, pentru ca avem datoria de a lasa mostenire o tara mai libera. Am votat pentru Recladirea Romaniei

Robert Sighiartau, candidat PNL pentru Camera Deputatilor in judetul Bistrita Nasaud, a declarat ca a votat cu gandul la tineri, dar si pentru o Romanie puternica in lume. Am votat astazi cu gandul l.

Alegeri parlamentare 2020. Politicienii voteaza: Orban: Puneti-va pecetea pe soarta Romaniei pentru urmatorii 4 ani Ciolacu: Am votat impotriva incompetentei si indolentei

Mai multi politicieni au votat deja la alegerile parlamentare 2020. Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa ce a votat, ca este o zi decisiva pentru evolutia ulterioara a Romaniei, in timp ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a indemnat pe romani sa voteze in spiritul Sfantului Nicolae. 13 Basescu, incalcand regulile CNA: Am votat PMP 11. 31: Nicusor Dan: Desi suntem un popor latin si emotional, ii indemn pe romani sa voteze cu capul09. 53: Kelemen Hunor: Astept de la viitorul Parlament stabilitate, predictibilitate si mai putine certuri inutile09. 13: Iohannis, dupa ce a votat: Avem sansa istorica de a alege un parlament mai bun08. 50: Ciolos, spune ca a votat pentru oameni noi in politica.

Ludovic Orban, declaratie solemna in fata romanilor. Ce se va intampla dupa alegeri: Garantez 100%

Premierul Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de miercuri despre situatia actuala a Romaniei privind trendul descendent al numarului de cazuri de COVID-19. Totodata, premierul a recunoscut ca in aceasta perioada a vacantelor s-a efectuat un numar mai mic de teste, insa lucrurile vor reveni in scurt timp la normal. Pentru ca rivalii politici .

LUDOVIC ORBAN: Dupa trei ani, am reusit sa impiedicam PSD sa faca rau Romaniei si romanilor

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca in urma cu patru ani PSD aproape a reusit sa captureze Romania , din cauza faptului ca multi au crezut ca nu e important sa vina la vot, iar presedintele Klaus Iohannis, PNL si fortele democratice au reusit sa impiedice acest partid sa faca rau romanilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )