Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban a votat dupa ce a asteptat o jumatate de ora la intrarea in sectie: Eram pregatit sa stau si mai mult. Ma astept la o prezenta mare la vot, chiar in conditii de pandemie (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban a votat dupa ce a asteptat o jumatate de ora la intrarea in sectie: Eram pregatit sa stau si mai mult. Ma astept la o prezenta mare la vot, chiar in conditii de pandemie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a mers la vot duminica dimineata, la ora 8, la sectia din scoala din Dobroiesti, din judetul Ilfov. Orban a stat la cioada a aproape o jumatate de ora pentru a. continuă pe B1

Ludovic Orban a stat mai mult de jumatate de ora la sectia de votare

Ludovic Orban a asteptat aproape 30 minute in fata sectiei de votare dar la iesire spus ca exercitar.

Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii. Ludovic Orban, apel de ultima ora

Alegeri Locale 2020. Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine ca in Bucuresti, in ziua alegerilor locale, Primaria difuzeaza reclame pe banii cetatenilor si solicita astfel mass-media sa nu mai difuzeze clipurile Primariei Capitalei, deoarece acestea au un caracter electral. Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii Am vazut cu tristete si chiar .

Ludovic Orban, modificari de ultima ora cu privire la programul scolilor in perioada alegerilor. De cand vor incepe cursurile online

Premierul Ludovic Orban a dezvaluit in cursul zilei de miercuri cele mai noi informatii cu privire la perioada in care elevii scolilor in care se vor organiza alegeri vor susaine cursurile online. Acesta a tinut sa precizeze faptul ca zilele transmise de catre comitetele judetene pentru situatii de urgenta nu sunt valabile. in ce zile .

Ludovic Orban a stat la coada sa voteze: Eram pregatit sa stau si mai mult. M-am dezinfectat de doua ori

Alegeri locale 2020. Premierul Ludovic Orban a stat la coada, duminica dimineata, inca de la ora 8, pentru a vota la scoala nr. 1 din Dobroesti, judetul Ilfov.

Nicusor Dan si Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa aflarea rezultatelor

Nicusor Dan si premierul Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa anuntarea rezultatului exit-poll-ului realizat in Bucuresti. Am venit sa ii multumesc prietenului meu, Ludovic Orban, pentru campania pe care am dus-o impreuna.

Cum a reactionat Nicusor Dan, dupa rezultatele exit-poll. Anuntul neasteptat al lui Ludovic Orban

Dupa o campanie agitata si un vot care a fost o premiera pentru romani, iata ca a venit si seara in care aflam primele rezultatele ale alegerilor locale 2020. Nicusor Dan a primit fericit cifrele de la principalele centre care au realizat sondaje de tip exit-poll, iar declaratiile lui au fost pe placul celor care .

Ludovic Orban, dupa victoria lui Nicusor Dan: Pentru prima oara in 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara la alegerile locale si bate PSD fara drept de apel (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine o prima declaratie dupa victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru Capitala. Ma bucur enorm ca am eliberat Bucurestiul, a spus liderul.

Ludovic Orban, prima reactie dupa plangerea la DNA pentru continuarea campaniei: imi petrec ziua de sambata unde doresc

Premierul Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa cePartidul Social Democrat PSD) a anuntat prin vocea liderului social-democratilor, Marcel Ciolacu, ca va depune o plangere la Directia Nationala.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban a participat la mitinguri electorale dupa ce campania s-a terminat. PSD va depune plangeri la DNA (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul social-democratilor, a anuntat, sambata, ca PSD va depune plangeri penale la DNA pentru ca pemierul Ludovic Orban, care este si presedintele PNL, a mers la mitinguri electorale in.

Ciolacu il ameninta pe Ludovic Orban cu plangeri penale. Premierul ar fi incalcat legea

Presedintele PSD Marcel Ciolacu il ameninta pe Ludovic Orban cu plangeri penale, dupa ce premierul ar fi participat la intalniri electorale, sambata, in Giurgiu si Dambovita, dupa ce campania electorala a luat sfarsit. Niciodata in Romania nu s-a intamplat asa ceva, a spus Ciolacu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )