Libnet.ro
UNICEF

11:15

Lunetistul american, filmul cu cele mai mari incasari in SUA in 2014

Adevărul Adevărul,
Lunetistul american, filmul cu cele mai mari incasari in SUA in 2014

Pelicula nominalizata la Oscar Lunetistul american/American Sniper, regizata de Clint Eastwood, a devenit filmul cu cele mai mari incasari in Statele Unite in 2014, desi a fost lansata spre sfarsitul anului trecut. continuă pe Adevărul

American Sniper, cele mai mari incasari din 2014 in SUA

Lungmetrajul Lunetistul american/ American Sniper, regizat de Clint Eastwood, a depasit Jocurile foamei: Revolta - Partea I si a devenit filmul cu cele mai mari incasari in Statele Unite dintre toate.

Care a fost filmul cu cele mai mari incasari in SUA in 2014

Filmul Lunetistul american/ American Sniper, regizat de Clint Eastwood, este filmul cu cele mai mari incasari in Statele Unite dintre toate peliculele lansate in 2014 .

INS: Preturile au crescut cu 0,3% in februarie fata de ianuarie. Unde s-au inregistrat cele mai mari scumpiri si ieftiniri

Preturile de consum au fost mai mari cu 0,3% in februarie fata de ianuarie, cu cresteri de 0,5% la alimente si aproape 0,4% la marfuri nealimentare, in timp ce tarifele serviciilor s-au redus cu 0,2%, iar rata anuala a inflatiei s-a situat la 0,4%, a anuntat Institutul National de Statistica INS).

SONDAJ Irina Vlah are cele mai mari sanse la functia de bascan

Un sondaj de opinie privind preferintele electorale ale cetatenilor din UTA Gagauzia, prezentat de catre compania Intellect Group, arata ca cele mai multe voturi la functia de guvernator le-ar obtine Irina Vlah, care este vazuta in aceasta functie de 57% dintre respondenti, transmite IPN.

Ce le innebuneste: cele mai excitante pozitii sexuale pentru femei

Cele mai excitante pozitii sexuale pentru femei. Orgasmul feminin nu este lesne de atins, insa unghiurile potrivite pot mari sansele ca femeile se bucure de placerea dorita.

Tinerii cu care Alba se mandreste: cercetatori si oameni de afaceri de succes in cele mai puternice tari din lume

Cativa tineri care au plecat din Alba au ajuns prin multa munca si inteligenta la mari realizari profesionale. Au devenit cercetatori sau si-au infiintat companii in cele mai renumite tari ale lumii. Numele si activitatea lor sunt modele de viata pentru cei care inca mai incearca sa-si gaseasca rostul in viata.

Ultimele cifre BRAT: Tabloidul Click ramane lider detasat al presei scrise, cu vanzari de circa zece ori mai mari decat generalistele quality

Tabloidul Click! s-a mentinut, in ultimul trimestru din 2014, pe primul loc in randul ziarelor centrale romanesti din punct de vedere al vanzarilor medii zilnice, fiind urmat la foarte mare distanta tot de un tabloid, Libertatea. Cu vanzari de 110. 000 de exemplare in medie pe zi, liderul pietei a inregistrat vanzari de patru ori mai mari decat Gazeta Sporturilor, de cinci ori mai mari decat Ziarul Lumina al Bisericii Ortodoxe si de circa zece ori mai mari decat ziarele din categoria quality. Publicatiile economice ale grupului Mediafax, intrat in insolventa la finele anului, nu au cifre declarate.

Cele mai rezistente telefoane mobile

Atunci cand iti cumperi unul dintre cele mai rezistente telefoane mobile, alegerea o faci in functie de pret si mai ales de conditiile pe care poate sa le indure gadgetul. Am alcatuit un top cu cele mai rezistente telefoane mobile pe care le gasesti pe piata. Fie ca esti un aventurier si faci multe calatorii [].

Peste 1.000 dintre cele mai vandute medicamente generice ar putea disparea de pe piata

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR), organism reprezentativ al companiilor producatoare de medicamente generice din Romania, anunta ca pentru 80% dintre cele mai populare 50 de medicamente generice exista riscul de a disparea de pe piata in urmatorul an, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Suge-o Ramona si autobiografia lui Klaus Iohannis, printre cele mai vandute carti pe Elefant.ro

Volumele Suge-o, Ramona! O poveste semi-amuzanta , de Andrei Ciobanu, si Cincizeci de umbre ale lui Grey , de E. James, se numara printre cele mai vandute carti pe elefant. ro, in luna februarie, informeaza un comunicat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )