Libnet.ro
UNICEF

16:00

Lupe Fiasco a dezvaluit doua noi piese! Vezi aici despre ce este vorba!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lupe Fiasco a dezvaluit doua noi piese! Vezi aici despre ce este vorba!

Cele doua noi trackuri care au fost lansate de curand online vor face parte de pe viitorul album al rapperului, intitulat Tetsuo Youth. Noul material este programat sa apara in decursul acestui an. DopeFrancis American Trap), respectiv SLR 2 sunt cele doua piese postate pe internet si care deja au starnit controverse. Prima piesa . continuă pe Devorator Monden

Teen Choice Awards 2013. Vezi aici cine au fost castigatorii + show-uri live!

Editia din acest an a avut loc in Los Angeles, gazde fiind Lucy Hale si Darren Criss. Evenimentul celebreaza in fiecare an realizarile din muzica, film, sport, moda, televiziune si internet. La categoria muzica s-a impus formatia One Direction cu patru trofee castigate. Pe langa acestea Harry Styles a mai castigat doua premii la Choice .

Miley Cyrus a realizat o sedinta foto pentru Terry Richardson! Vezi aici fotografiile!

Tanara cantareata vrea sa scape cu orice pret de imaginea de printesa Disney si accepta orice provocare pentru a-si vedea scopul implinit. Ultima isprava de acest gen este reprezentata de o sedinta foto realizata impreuna cu celebrul fotograf american Terry Richardson. Terry este cunoscut pentru faptul ca fotografiile sale contin imagini cu tenta sexuala si .

Lady Gaga goala in cel mai nou numar V Magazine! Vezi aici fotografiile!

Cand vine vorba sa isi promoveze proiectele, excentrica artista nu se da in laturi de la nimic si accepta orice provocare de dragul artei. Nu a facut exceptie nici in acest caz, cand a realizat o sedinta foto extrem de sexy pentru ultimul numar al revistei V Magazine. Lady Gaga apare pe coperta purtand o .

Nelly a devenit vedeta unei reclame la cereale! Vezi aici despre ce este vorba!

Rapperul a lasat deoparte microfonul si castile de inregistrat din studio si a acceptat sa colaboreze cu o companie producatoare de cereale pentru o reclama. Este vorba despre compania Honey Nut Cheerios care, cu ajutorul lui Nelly, promoveaza campania Must Be The Honey. Pentru acest proiect, artistul face echipa cu Buzz the Bee, celebrul personaj-albina .

Carrefour deschide doua noi magazine de proximitate

Carrefour Romania a deschis doua noi magazine de proximitate, in franciza prin colaborarea cu Traditional Ecologic.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )