Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lady Gaga goala in cel mai nou numar V Magazine! Vezi aici fotografiile!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga goala in cel mai nou numar V Magazine! Vezi aici fotografiile!

Cand vine vorba sa isi promoveze proiectele, excentrica artista nu se da in laturi de la nimic si accepta orice provocare de dragul artei. Nu a facut exceptie nici in acest caz, cand a realizat o sedinta foto extrem de sexy pentru ultimul numar al revistei V Magazine. Lady Gaga apare pe coperta purtand o . continuă pe Devorator Monden

Disperata Lady Gaga! Piesa Applause, inspirata de Girl Gone Wild a Madonnei!

Din nou exista similitudini intre piesele lui Lady Gaga si Madonna! Daca Born This Way a fost inspirata de piesa Express Yourself, iata ca cel mai nou single al lui Gaga are note similare cu hitul Girl Gone Wild al Madonnei. Continue reading .

Lady Gaga bifeaza inca o aparitie excentrica: A mers in lenjerie intima la un restaurant de lux (VIDEO)

Lady Gaga a reusit sa isi surprinda din nou fanii cu o aparitie excentrica. Artista in varsta de 27 de ani a cinat aproape goala la un restaurant. Vedeta americana a fost surprinsa de paparazzi in timp ce.

Lady Gaga e disperata! Katy Perry, conduce in clasamentul de vanzari de pe iTunes!

In vreme ce Lady Gaga a ajuns pe locul intai la vazari pe iTunes in tari precum Bulgaria, Grecia sau Belarus, Mother Monster se afla inca pe locul 2 in cel mai important top iTunes din lume, cel din Statele Unite. Se pare ca piesa lui Katy Perry, Roar, este mult mai bine vanduta. Continue reading .

Lady Gaga a postat un trailer al albumului ARTPOP!

Excentrica artista a lansat ieri probabil cea mai asteptata piesa din acest an, Applause, cu o saptamana inainte de data oficiala de lansare. Single-ul a starnit deja foarte multa valva printre monstruletii artistei, care se declara foarte incantati de piesa si o considera deja un mare hit. Dupa doar o zi de la lansare, Applause .

VIDEO Applause. Asculta noua piesa cantata de Lady Gaga

Lady Gaga si-a lansat oficial primul single de pe albumul ARTPOP, cu o saptamana inainte de termenul anuntat initial, dupa ce hackerii au raspandit pe internet mai multe versiuni false ale melodiei.

Lady Gaga, invinsa de hackeri: declaram stare de urgenta pentru muzica pop

Lady Gaga se recunoaste invinsa de hackeri. Cantareata a fost nevoita sa lanseze, mai devreme decat avea de gand, prima melodie de pe noul sau album, deoarece cantecul fusese deja copiat ilegal si postat pe.

Lady Gaga a confirmat prezenta pe scena iTunes Festival 2013!

Nici nu s-a lansat bine single-ul Applause ca excentrica artista a si inceput sa isi programeze participari la diferite evenimente muzicale. Dupa confirmarea faptului ca va canta la gala MTV VMA 2013, iata ca Lady Gaga a anuntat ca va lua parte pe 1 septembrie la celebrul festival care are loc in Londra. Anuntul a .

Lady Gaga catre monstruletii sai: Nu va certati cu fanii lui Katy Perry!

Nici nu au revenit bine in atentia publicului cele doua dive ca fanii acestora au si gasit motive de cearta. In weekend-ul recent, noul single al lui Katy Perry, Roar, a scapat pe internet, la fel si cateva fragmente din noua piesa a lui Gaga, Applause. Probabil scaparea fragmentelor din piesa lui Gaga a fost .

Tragedie pentru Lady Gaga! Single-ul Applause, scapat pe Internet cu 8 zile inainte de premiera!

Lady Gaga numara zilele pana la premiera oficiala a piesei Applause, primul extras pe single de pe noul ei album, ARTPOP. O parte din aceasta piesa a scapat deja pe Internet, fapt ce a suparat-o extrem de tare pe Lady Gaga, care si-a manifestat dezamagirea pe Twitter. Continue reading .

O adevarata piesa de arta sau sperietoare? Lady Gaga, cu fata vospita

Se pare ca promovarea noului album nu ii da pace deloc artistei Lady Gaga.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2013 seconds )