Libnet.ro
UNICEF

22:00

Teen Choice Awards 2013. Vezi aici cine au fost castigatorii + show-uri live!

Devorator Monden Devorator Monden,
Teen Choice Awards 2013. Vezi aici cine au fost castigatorii + show-uri live!

Editia din acest an a avut loc in Los Angeles, gazde fiind Lucy Hale si Darren Criss. Evenimentul celebreaza in fiecare an realizarile din muzica, film, sport, moda, televiziune si internet. La categoria muzica s-a impus formatia One Direction cu patru trofee castigate. Pe langa acestea Harry Styles a mai castigat doua premii la Choice . continuă pe Devorator Monden

VIDEO Gala Teen Choice Awards 2013: actrita Lea Michele i-a dedicat premiul fostului sau iubit, Cory Monteith

Lea Michele, fosta iubita a actorului Cory Monteith, mort in luna iulie in urma unei supradoze de droguri, si-a stapanit cu greu lacrimile in cadrul galei Teen Choice Awards. Ea a tinut un discurs emotionant, prin care le-a multumit tuturor pentru sprijinul acordat in ultima vreme. Starul din serialul Glee a castigat premiul pentru Cea mai buna actrita, fiind la prima aparitie televizata dupa disparitia lui Monteith, scrie Mirror.

Adolescentii si-au ales idolii! Iata listacastigatorilor de la Teen Choice Awards 2013!

Adolescentii din Statele Unite si-au ales idolii si pentru anul 2013, iar peste 70 de premii au fost acordate in acest an. De pe lista laureatilor nu au lipsit Selena Gomez, Taylor Swift, Lea Michelle, Kristen Stewart si Robert Pattinson. Continue reading .

Adolescentii si-au ales idolii! Iata lista castigatorilor de la Teen Choice Awards 2013!

Adolescentii din Statele Unite si-au ales idolii si pentru anul 2013, iar peste 70 de premii au fost acordate in acest an. De pe lista laureatilor nu au lipsit Selena Gomez, Taylor Swift, Lea Michelle, Kristen Stewart si Robert Pattinson. Continue reading .

Vezi aici care sunt cele mai bune 10 hituri ale lui Katy Perry!

Mai e foarte putin timp pana cand vom asculta in premiera noul single al artistei, Roar, iar in aproximativ doua luni si jumatate ne vom delecta cu intreg albumul Prism. Noul proiect al cantaretei evidentiaza o schimbare majora in stilul sau. One Of The Boys si Teenage Dream, primele sale doua albume, ne prezentau o .

Chris Brown, elegant in paginile revistei Blank! Vezi aici fotografiile!

Tanarul artist a renuntat pentru o zi la tinutele streetwear si a adoptat un look office la o recenta sedinta foto pentru revista Blank. Chris a purtat tinute semnate de designeri ca Gucci, Paul Smith si DolceGabbana. Sedinta a avut loc intr-o casa luxoasa din Hollywood Hills, de fotografii ocupandu-se Steven Gomillion si Dennis Leupold.

FOTO Gala Mamaia Music Awards 2013 - debutul unui nou festival pe litoral

Prima editie a galei Mamaia Music Awards 2013 s-a incheiat in dimineata zilei de sambata dimineata, dupa 6 ore de show de muzica si lumini.

ANI: Doi parlamentari si un fost senator sunt incompatibili. Vezi despre cine e vorba.

Deputatul Liviu Harbuz, senatorul Valer Marian si fostul senator Marian Iulian Rasaliu au fost gasiti in incompatibilitate, a anuntat, vineri, Agentia Nationala de Integritate. ANI a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a cerceta cazul lui Marian. Valer Marian PSD) a fost incompatibil in perioada 2008-2013, intrucat a detinut, simultan, functia de senator si de administrator a doua societati comerciale S. , in perioada 19 .

Ministerul Fondurilor Europene se restructureaza. Vezi aici detalii

Ministerul Fondurilor Europene precizeaza ca va reduce numarul de posturi de la 304 la 291 si ca, urmare a acestei reorganizari a institutiei, va organiza examen in vederea selectarii functionarilor publici,.

ADEVARUL LIVE Cine au fost tortionarii din temnitele comuniste

Alexandru Visinescu, fostul comandant al inchisorii de la Ramnicu Sarat, este doar unul dintre cei responsabili de moartea a peste 100. 000 de detinuti politici in lagarele comuniste. Dar cine sunt ceilalti, cati dintre ei mai traiesc astazi printre noi? La aceste intrebari cauta raspunsuri jurnalistii Adevarul Ion M. Ionita si Cezar Paul-Badescu, alaturi de scriitorul Stelian Tanase.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )