Libnet.ro
UNICEF

20:30

Averea uriasa pe care o are Alex Bodi. Ar fi dat 2.000.000 de euro pentru ceva la care multi romani nici nu indraznesc sa viseze

Antena3 Antena3,
Averea uriasa pe care o are Alex Bodi. Ar fi dat 2.000.000 de euro pentru ceva la care multi romani nici nu indraznesc sa viseze

Alex Bodi isi construise o imagine de afacerist plin de succes si de bani, cu bolizi scumpi si vile impunatoare. Iar relatia cu Bianca Dragusanu a atras si mai mult atentia asupra sa si a potentei sale financiare. Doar ca totul s-a naruit subit zilele trecute dupa vizita DIICOT-ului. continuă pe Antena3

Ce se va intampla cu masinile lui Alex Bodi. Proxenetul, mai bogat ca un politician roman

Saptamana trecuta, Alex Bodi tinea prima pagina a ziarelor din tara noastra, dupa ce a fost saltat de politie. Iata ce se va intampla cu masinile lui Ale Bodi, care avea, printre altele, si un Lamborghini in valoare de 500. 000 de euro. Ce se va intampla cu masinile lui Alex Bodi Politia a efectuat o .

Mircea Badea l-a dat de gol pe Alex Bodi. Ce a vazut pe masina lui, intr-o benzinarie

Mircea Badea, prezentatorul emisiunii in Gura Presei, l-a dat de gol pe Alex Bodi, dupa ce omul de televiziune a vazut ceva pe masina musculosului, in timp ce se afla intr-o benzinprie. Mircea Badea a povestit despre intalnirea pe care a avut-o cu Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, intr-o benzinarie din Capitala, in .

Probele care l-au dus pe Alex Bodi in spatele gratiilor. Ce scrie, de fapt, in dosar

Dupa mai bine de doua ore de audieri, magistratii au decis ieri ca Alex Bodi sa ramana dupa gratii pentru 29 de zile. Cum a ajuns afaceristul in spatele gratiilor. Probele care l-au dus pe Alex Bodi in spatele gratiilor Alex Bodi a fost saltat miercuri de catre mascati dupa mai multe perchezitii. Cunoscut prin .

Detalii infioratoare! Fetele traficate de Alex Bodi erau batute pana la lesin si bagate cu capul in toaleta

Noi detalii infioratoare in cazul retinerii lui Alex Bodi. Fetele care ajungeam pe mana retelei din care face parte fostul sot al Biancai Dragusanu erau supuse unor chinuri groaznice. Amenintari, batai si droguri. Fetele traficate de reteaua din care face parte Alex Bodi, supuse la chinuri groaznice Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate .

Cine este femeia care l-a denuntat pe Alex Bodi si ce legaturi are cu Bianca Dragusanu. De necrezut

Alex Bodi a fost denuntat in septembrie de Iulia Salagean, una dintre fostele sotii, pentru una dintre acuzele care i se aduc in dosarul de proxenetism pentru care a fost retinut. Aceasta era prietena la catarama cu Bianca Dragusanu. Alex Bodi, denuntat de una dintre femeile din viata lui, prostituata in Germania Conform unor surse .

Alex Bodi a fost arestat. Avocatul rupe tacerea: cum manipula victimele sa faca avere de pe urma lor

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Dolj, iar alaturi de el au mai fost arestate alte 7 persoane pentru constituire de grup infractional organizat, trafic de persoane si proxenetism. Alex Bodi a fost arestat in plus, Alex Bodi este acuzat si de o infractiune .

Detalii macabre din dosarul lui Alex Bodi: A taiat-o in bucati si a pus-o in saci diferiti

Saptamana trecuta, intr-un moment demn de filmele americane, aflam ca Alex Bodi este retinut pentru 24 de ore. Conform datelor, fostul sot al Bancai Dragusanu, ar fi implicat intr-un dosar greu de proxenetism si trafic de persoane. Alex Bodi impicat in trafic de persoane Pe 11 noiembrie, fostul sot al Biancai Dragusanu, Alex Bodi era .

Alex Bodi, implicat in cazul Caracal? Dezvalurile bomba despre scandalul momentului in showbiz

Alex Bodi a fost ridicat de mascati in dimineata zilei de miercuri, fiind suspect intr-un dosar de proxenetism. Afaceristul a fost eliberat si este supravegheat sa nu paraseasca tara. Situatia sa a fost comentata si de Adriana Bahmuteanu, la Showbiz Report, care a sustinut ca se leaga lucruri, facand referire la Bodi si cazul Caracal.

De cand facea, de fapt, Alex Bodi trafic de carne vie. Detalii halucinante din dosar

Milionarul Alex Nicolae Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, ar fi facut trafic de carne vie din 2014, sustin procurorii DIICOT, sursa citata de Gandul. Afaceristul i-ar fi cunoscut in acest context si pe oamenii interlopului sibian Adrian Tamplaru, aderand ulterior la gruparea acestuia. Milionarul Alex Bodi, retinut pentru proxenetism. Membrii gruparii ar fi racolat .

Prima reactie a Biancai Dragusanu, dupa ce Alex Bodi a fost trimis in spatele gratiilor. Ce a putut sa faca fosta asistenta tv

Viata lui Alex Bodi s-a schimbat enorm de mult in ultimele doua zile. Cum a reactionat Bianca Dragusanu dupa ce a auzit vestea ca fostul sot a ajuns in spatele gratiilor? Aceasta sigur se astepta ca tot cosmarul afaceristului sa se incheie. Reactiei Biancai Dragusanu la auzul vestii ca Bodi ramane dupa gratii pentru 24 .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )