Libnet.ro
UNICEF

12:45

MACRO NEWSLETTER 27 Martie 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MACRO NEWSLETTER 27 Martie 2020

Creditul acordat rezidentilor din zona euro si-a mentinut cresterea anuala la 2% si in februarie 2020, pe fondul unei scaderi anuale de 2% a creditului guvernamental si a unui avans de 3,4% a creditului neguvernamental. Creditul acordat gospodariilor populatiei si-a accelerat cresterea anuala pana la 3,9%, de la 3,7% in luna precedenta, in conditiile unei cresteri anuale de 6,2% a creditului de consum. Creditul ipotecar si-a accelerat cresterea anuala, pana la 4,3%, de la 4,1% in luna anterioara, iar creditul acordat companiilor nefinanciare si-a temperat cresterea anuala pana la 2,3%, de la 2,6%. Sursa: BCE) . continuă pe Ziarul Bursa

Curs valutar BNR vineri, 27 martie 2020. Ce se intampla azi cu principalele valute

Un nou curs BNR se va emite noul curs valutar vineri, 27 martie 2020, in jurul orei 13. Astazi vom afla daca leul a mai reusit sa castige teren in fata monedei europene, sau nu, pe fondul crizei pandemice. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat .

Prognoza meteo vineri, 27 martie 2020. Temperaturi in crestere si vant

Procesul de incalzire a vremii va continua si astazi, asadar maximele termice vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade C. Cele mai scazute valori sunt in estul Transilvaniei si pe lioral. Prognoza meteo vineri, 27 martie 2020. Temperaturi in crestere si vant Cerul este variabil in regiunile sudice si mai mult senin in rest.

VIDEO Premierul Ludovic Orban declaratie de presa vineri, 27 martie 2020

HOROSCOP DRAGOSTE 27 MARTIE. Gemenii aduc aer proaspat in cuplu, Balantele au parte de armonie

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 27 MARTIE 2020. Luna se muta azi din Berbec in Taur si are multa treaba. Te-ai odihnit ieri mai bine? .

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 27 martie. Taurii trebuie sa iubeasca pur, Sagetatorii sunt creativi

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de VINERI 27 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 27 martie. Berbecii trebuie sa fie sinceri, Capricornii au mintea deschisa

Iata pentru VINERI 27 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP 27 MARTIE. Taurii au o zi emotionanta, Fecioarele sunt in centrul atractiei

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 27 MARTIE 2020 ; Luna este in Taur, incepe un weekend care favorizeaza relatiile, amorul, cuplul si putina pace se instaleaza asupra noastra.

HOROSCOP weekend 27-29 martie 2020. Racii sunt romantici, Balantele trebuie sa se fereasca sa se autosaboteze

Iata horoscopul de weekend 27-29 martie 2020, la capatul unei saptamani intense, chiar dramatice pe cer, cu Marte si Berbecul in plina forta, cu Luna Noua in Berbec, cu implicarea lui Chiron sa ne activeze rani sufletesti cu intentia de a ni le rezolva. Dar dupa ploaie apare curcubeul iar speranta pentru vremuri mai bune nu moare niciodata.

VIDEO Saptamana 21-27 martie, in zece fotografii

Saptamana 21-27 martie, dominata de criza coronavirusului, in 10 fotografii care au tinut prima pagina a presei internationale, intr-un grupaj realizat de AFP.

CALENDAR ORTODOX 27 MARTIE. Ce sfanta este sarbatorita astazi?

Sfanta mucenita Matroana a fost slujitoare la o femeie de neam evreu, care se numea Pautilla. insotind deci pe stapana ei pana la sinagoga, sfanta Matroana nu intra inauntru, in sinagoga, ci se intorcea intotdeauna la biserica crestinilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )