Libnet.ro
UNICEF

19:15

Curs valutar BNR vineri, 27 martie 2020. Ce se intampla azi cu principalele valute

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR vineri, 27 martie 2020. Ce se intampla azi cu principalele valute

Un nou curs BNR se va emite noul curs valutar vineri, 27 martie 2020, in jurul orei 13. Astazi vom afla daca leul a mai reusit sa castige teren in fata monedei europene, sau nu, pe fondul crizei pandemice. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR joi, 26 martie 2020. Cat costa euro si dolarul

Un nou curs BNR se va emite noul curs valutar joi, 26 martie 2020, in jurul orei 13. Astazi vom afla daca leul a mai reusit sa castige teren in fata monedei europene, sau nu, pe fondul crizei pandemice. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat .

Prognoza meteo vineri, 27 martie 2020. Temperaturi in crestere si vant

Procesul de incalzire a vremii va continua si astazi, asadar maximele termice vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade C. Cele mai scazute valori sunt in estul Transilvaniei si pe lioral. Prognoza meteo vineri, 27 martie 2020. Temperaturi in crestere si vant Cerul este variabil in regiunile sudice si mai mult senin in rest.

VIDEO Premierul Ludovic Orban declaratie de presa vineri, 27 martie 2020

Ce fac companiile listate pe bursa in criza Covid-19: Mihai Logofatu, CEO Bittnet, invitat online deladistanta, vineri, 27 martie, ora 12

Mihai Logofatu, CEO-ul companiei Bittnet, va participa vineri, 27 martie 2020, de la ora 12. 00, la un interviu online realizat la distanta si va raspunde intrebarilor despre efectele crizei coronavirus asupra companiilor listate pe bursa si despre posibile solutii pentru traversarea starii de urgenta cauzate de pandemia Covid-19.

Avertizarea cod galben de vant puternic a fost prelungita pana vineri, 27 martie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit pana vineri avertizarea cod galben de vant puternic. Conform ANM, incepand de joi, de la ora 10. 00 si pana vineri la ora 18. 00, vor fi sub cod galben de vant puternic cea mai mare parte a Munteniei, sudul Transilvaniei si zona litoralului.

HOROSCOP DRAGOSTE 27 MARTIE. Gemenii aduc aer proaspat in cuplu, Balantele au parte de armonie

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 27 MARTIE 2020. Luna se muta azi din Berbec in Taur si are multa treaba. Te-ai odihnit ieri mai bine? .

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 27 martie. Taurii trebuie sa iubeasca pur, Sagetatorii sunt creativi

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de VINERI 27 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 27 martie. Berbecii trebuie sa fie sinceri, Capricornii au mintea deschisa

Iata pentru VINERI 27 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP 27 MARTIE. Taurii au o zi emotionanta, Fecioarele sunt in centrul atractiei

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 27 MARTIE 2020 ; Luna este in Taur, incepe un weekend care favorizeaza relatiile, amorul, cuplul si putina pace se instaleaza asupra noastra.

HOROSCOP rune 27 martie. Racii fac o schimbare, Pestii au parte de armonie si iubire

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 27 MARTIE 2020.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )