Libnet.ro
UNICEF

01:05

Madalina Dobrovolschi pleaca de la Realitatea Plus. Care este motivul si cine o inlocuieste

Adevărul Adevărul,
Madalina Dobrovolschi pleaca de la Realitatea Plus. Care este motivul si cine o inlocuieste

Intr-un anunt pe Facebook, fosta purtatoare de cuvant a presedintelui Klaus Iohannis a vorbit despre despartirea ei de postul de televiziune Realitatea Plus. continuă pe Adevărul

Serena Williams s-a retras de la Roland Garros. Care este motivul plecarii tenismenei din SUA de la Paris

Americanca Serena Williams, locul 9 WTA, s-a retras din turneul de la Roland Garros, au anuntat, miercuri, organizatorii. Williams incepuse bine turneul, dar o accidentare o scoate din.

Un angajat din regia tehnica de la Realitatea Plus a decedat din cauza infectiei cu Covid-19

Bebe Stanutiu,angajat din regia tehnica al postului de televiziune Realitatea Plus a decedat din cauza infectiei cu Covid-19. Acesta avea 46 de ani si erainternat la Terapie Intensiva, la Institutul.

Realitatea Plus, amendata pentru acuzatii la adresa lui Ontanu

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat, marti, Realitatea Plus cu 15. 000 de lei pentr.

CNA: Realitatea Plus, amendata cu 15.000 lei pentru acuzatii fara dovezi la adresa lui Ontanu in campania electorala

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat, marti, Realitatea Plus cu 15. 000 de lei pentru unele acuzatii neprobate formulate in campania electorala la adresa unor competitori, lipsind si punctul de vedere al celui acuzat.

CNA a amendat Realitatea Plus cu 15.000 de lei

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a sanctionat, in sedinta de marti, postul Realitatea Plus cu amenda de 15. 000 de lei pentru incalcari ale prevederilor din Codul audiovizualului in emisiuni electorale din perioada 28 august-17 septembrie.

Candidatul USR Plus care a obtinut zero voturi la sectia unde a mers sa voteze. Cum a fost posibil asa ceva

Un candidat USR Plus a obtinut zero voturi la sectia unde chiar el si familia lui au votat. Situatia halucinanta a avut loc in orasul Piatra Olt din judetul Olt. Candidatul pentru fotoliul de primar din partea Aliantei USR-PLUS, Sandu Craciun, a constatat cu stupoare ca la sectia unde el a votat nu a inregistrat .

Cum se face masca de fata cu bicarbonat de sodiu. Care este secretul putin stiut de romance

Inceputul toamnei este momentul perfect sa facem bilantul in ceea ce priveste pielea noastra. Dupa luni intregi de soare, vacante la mare sau ore de efort intensiv in sala de forta pentru a arata bine la plaja, primul care sufera este tenul nostru. Nu disperati, insa, caci pentru orice problema exista si o solutie. Una .

Dosar penal in scandalul in care este implicat Mohammad Murad

Dosar penal pentru coruperea alegatorilor in scandalul in care este implicat unul dintre apropiatii lui Mohamad Murad, care a fost candidat la primaria Mangalia. Acuzatiile sunt de corupere a alegatorilor.

Orban s-a imbatat cu apa rece. Care este, de fapt, adevarul despre castigarea alegerilor locale de catre PNL in defavoarea PSD

Romania a fost la urne in ziua de duminica, 27 septembrie. La Bucuresti a fost rumoarea. De departe, cea mai dura lupta s-a purtat pentru Primaria Capitalei. Dupa o competitie umar la umar, bucurestenii au ales Nicusor Dan. Ludovic Orban a venit cu ovatii, Dacian Ciolos l-a elogiat de asemenea pe castigator, iar Dan Barna .

Orban despre imaginile cu presupusi membri USR-PLUS care umbla la sacii cu voturi: Nu stiu la ce va referiti

Ludovic Orban a fost intrebat despre imaginile in care mai multe persoane intra intr-o camera unde par sa fie depozitate voturi si chiar pleaca cu documente din sediul Biroului Electoral din Sectorul 1. intrebat daca a vazut imaginile, Orban a spus Nu stiu la ce va referiti.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )